60

АНАЛИЗАТОР

преди 5 години

Аз мисля, че Путин няма да възложи отмъщението си на руските ВКС, много грубо за него като префинен обучен КГБеец убиец. Мисля, че делото ще го продължат тайните служби на Русия, пуснали своите пипала навсякъде и най вече в Израел и арабските държави! Наистина както говори един колега, бая евреи ще загинат заради 15 войника. Най лошото е че няма да са военни, а обикновени граждани, жени и деца.

59

Анонимен

преди 5 години

За неразбралите, това не е посто инцедент. Това е планирано. Обработни са данни на Израелската авиация, която натрупа опит с многократните си бомбандировки. Установни са зони на дислокация на С 200. Време за реакция на разчетите, участвали са и наземен контрол. Пишат и за истреляна френска ракета? И всичко това е наложено върху предварително известен полет на Ил-а.Всички обяснения за случайност, са медиен прах за дивнни експерти.

58

Анонимен

преди 5 години

И на този фон - Днес Орбан и Путин обсъждат енергийни проекти! Загиналите - господ да се грижи за тях!

57

39

преди 5 години

Ами! Сибир! Направо ще ме разстрелят! Който казва неприятната истина го трепят! Като летеца Павел Ричагов! Сталин питал защо има толкова авиокатастрофи, той пред всички казал, защото ни карате да летим на гробове! Берия го подгонил, на 21 юни 1941 г. !!! го арестуват, жена му - на 24 юни /също пилот/ и октомври - разстрел заедно с подобни на тях немирници!

56

Анонимен

преди 5 години

Военния руски самолет ИЛ-16 се е движил със скорост 550км/ч на височина 5км и 35км навътре в морето. Явно е водил разузнаване за сирийските, ливанските, турските и израелските комуникации.От друга страна тактиката на израелските летци на реактивни изтребители е или да летят много ниско над повърхността на морето или да летят над 12км височина. Това може всеки да провери в нета.Така че нито височината, нито скоростта, нито посоката на руския разузнавателен самолет не съвпадат с изтребителите

55

Бах у ра

преди 5 години

Очаквам в Израел десетократно да се увеличат бомбените атентати, а Хизбула да стреля ракети по еврейските градове. Ще станат пишман, заради подлостта си! Много еврей ще реват, както сега плачат руските майки!!!

54

до 45

преди 5 години

Според данните, С-200 може да поразява цели от 7 до 255км, на до 40км височина. Какъв е проблема тогава с 35км? Това дето се вика е още в началото на полета им.

53

Анонимен

преди 5 години

и израелците им се изкефиха... жалко за жертвите...

52

Неук

преди 5 години

Явно руският самолет е изключил опознавателния си сигнал за свой и е правел нещо тайно. Тъй че няма невинни.

51

УчинДол

преди 5 години

Разтревожил се Путин че умрели двама руски пилотиа като хвърляше бомбите и умряха 10 000 сирийски жени и деца, не се тревожеше

50

Анонимен

преди 5 години

Ами на война като на война. Всеки стреля. Това че едните предупредили другите, нищо не означава. Още повече, че вината е на срийците (разбирай руснаците). Те по какво са стреляли тогава, че сами да си свалят самолета? Не виждам що се оплакват. Просто другата страна ги е надхитрила.

49

Киро кофражиста

преди 5 години

Пияните руснаци се объркали и свалили собствения си самолет със собствената си ракета С-200Сега да замажат положението ще изкарат израелците виновни

48

Анонимен

преди 5 години

Накратко им се каза - Нямате работа в източното Средиземноморие!

47

до Ответен удар

преди 5 години

Ще има! Най много да пострадат някои все още недоубити цивилни!

46

@

преди 5 години

Когато събереш бабаити с пушки на едно място, рано или късно някоя гръмва. Докато се разбере кой и защо, започва мелето.Същото важи и за армии и военни части. Русия, САЩ и Турция имат военни бази на територията на Сирия. Постоянно се стрелят и бомбят чрез прокситата си, все още не директно. Израел си бомби където иска.Подобни инциденти ще продължат да се случват.И ако някой ден след подобна история, някой с пагон с много звезди се изнерви, може да има размазващ удар по муцуна на стрелялите.

45

.

преди 5 години

Горките истерични русофоби тоест рожбите на Сорос са се разврякали !!Да ги натикаме в концлагери и да ги колим и дерем в адски мъки ! Приятен ден !

44

Анонимен

преди 5 години

Поредата провокация. От всички досегашни, Русия извади дивиденти, и от този ще е така. А ги правят, защото друго не могат.Надяват се Русия да клъвне, на капана, но с този екип, Кремъл държи козовете и хладнокръвно постига своето.Израел повече няма да лети в зони, от които се очакваше подкрепа за въоръжената опозиция.А какви други отстъпки ще направи, няма да ни кажат, но се надявам да се досетим в предвид бъдещите и действия.

43

Анонимен

преди 5 години

Колкото некадърно се представят руснаците, толкова нескопосано се изказват американците - самолета бил свален от сирийската артилерия!!! Над морето, на 35 км от сушата! Или грешка в превода!

42

Ответен удар

преди 5 години

Сега скъпи читатели мога да се обзаложа, че ще има масиран удар по Голанските възвишения, но не от Русия, не! Много израелски семейства ще страдат, ще плачат! Да припомням ли след свалянето на руския самолет от турците, бомбения терор на който бяха подложени комшиите в продължение на половин година и колко невинни и полицаи загинаха заради еди руски льотчик! Путин не забравя, просто е много школуван, за да отвърне първично на убийството! Израел ще потъне в кръв и не 15,а в пъти повече хора ще з

41

Гoшу

преди 5 години

До 4i4o dяdkoТе тая мечка вече я нае*aхa на група няколко пъти, ама на нея явно взе да и харесва, като гледам реакциите и, тоест нулеви :) Освен самолета, дето турците свалиха, американците дето им избиха стотици вагнеровци, сега и тази немарливост, където разбира се, другите са виновни, забравяте драги путинoпитеци и за взривения руски самолет с цивилни от ИДИЛ. Ама Путek преди 2 години каза, че приключва с тях до няколко седмици, ама ей на ИДИЛ все още са си в Сирия и войната си върви