43

Анонимен

преди 5 години

Ще има ли камери в клозета?

42

Анонимен

преди 5 години

VIP ?????Хахахахахахахахахааа.....Е,.ати цирка !!

41

Анонимен

преди 5 години

До ХейтърДа! И Стивън Кинг с " Бягащият човек" , нали знаете, че в края на книгата главният герой се блъска с отвлечения от него самолет в Сградата на ИГРИТЕ.))) Невероятен финал!Но въпросните плазмодии са лишени от дух и не "владеят силата" да станат хора., да пораснат.Ваня Костова?!

40

Пфу

преди 5 години

34) плащаш 1, получаваш две и подарък?Виж Ернестина е друго нещо?

39

Анонимен

преди 5 години

Мястото и хората вече са известни! Аз ще пиша на Тръмп, накой от вас да се свърже с Путин, да дигат дроновете. Ако имаме и хора в ИДИЛ, още по-добре.

38

Ласкин

преди 5 години

Абе тази Диона не ви ли прилича адски много на Есил Дюран ;-) ... но по-млада версия. И още нещо ! Онова недоразумение Кулагин що се беше облякла в костюм от Седморката на Блейк?

37

Анонимен

преди 5 години

Оня осъдения сводник -опита ли ще си предава публично или бидейки вещ в областта на платената любов ще разконспирира участничките вътре -маскирани коя като миска ,коя като журналистка или певачка?!?

36

Анонимен

преди 5 години

В Това Предаване можеш да имаш говорен 'ефект, да си "дебел грозен и *** и всички да те настъпват по опашкаката" е преимушество Питам се защо ли не ме канят?;) (

35

Анонимен

преди 5 години

Тази телевизия няма ли си мениджър и собственик ? Как може да допускат такава гавра със зрителите? Или само печалбите ги интересуват?

34

Анонимен

преди 5 години

Това е престъпление. В едно убийство има повече човещина отколкото в това падение. Няма лошо ако някой реши да проституира, но да съберете едно това стадо, решило се да се продава и да го превърнете в модел, в бранд че и в новина е пристъпление.Повръща ми се.Хомото-гримьор бил Микеланджело.....Сигурно Константин е Вивлади.Колко ниЗко още можете да паднете?

33

Хейтър

преди 5 години

Братлета, вчера коментирахме с приятели колко велик е Рей Бредбъри и неговата книга "451 градуса по Фаренхайт". 100 мижави странички, написани през 1953 година, които още тогава показват какво ще бъде обществото ни след повече от 50 години. Там жената на главния герой Монтаг се възмущава, че милата, има само една стена, а всички нейни приятелки имат поне по 2 стени вкъщи, на които да гледат клюкарски токшоута тип "Биг Брадър".P.S. Нора Недкова ми прилича на моделка-канибал от "Неоновия демон":D

32

123

преди 5 години

Този път направо са ги подбрави от кол и въже...съжалявам, но съм потресена от ВИП персоните на България.Ванко 1, затворника лежал за сводничество , ще го гледаме по ТВ...нямам думи.Или русата Неда , дето не може да говори за нищо друго, освен колко е красива и желана от всички.Или мъжът, които си няма половинка и при въпроса каква жена си търси, за него най-ценно е външният вид, да е слаба и с тесен ханш.....Хора, къде са ви ценностите, на какво ще научите децата си....

31

Уф

преди 5 години

За - Почна сье? .В И.П? Ко каЖа Ко Ко Ко?БИг БИф БИм..:)

30

ХЕХЕ

преди 5 години

Само като чуя за това предаване и ми пада IQ-то :)

29

Жоро

преди 5 години

абе, къде е Джийзъса...май не са могли да извадят толкова кинти :)

28

Манолски

преди 5 години

парад на кича и простотията..... жалко за злощастния облъчен народ

27

оффф

преди 5 години

Кви са тия кривите е брат?

26

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееее още оня Хан Кубрата бе, беше рекъл, че с една-две пръчки можеш са справиш, ама кога са много и все селски-нивгаж...та вземете дистанционото бе и щракайте на други пътеки...

25

месара

преди 5 години

а дали може да не ни информирате какво става у брадъро - щот ша ва изплющъ!

24

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Фащам...бас,че Кулагин предпоследен ще го...изгонят Кукловодите(ако не бъде бит и...насилен),защото другите са много...ентелигентни и един трябва да ги...балансира и да им доказва...обратното.