30

Питащ

преди 5 години

Каква е средната възраст на социалистите/бивши комунисти/ празнували на могилата? И колко ли са загиналите ( не починали) солдати по време на военни дейсствия на наша територия?

29

Анонимен

преди 5 години

Единственото, което постигна ГЕРБ е да плаща на *** да ги хвалят.Обикновения българин ги псува навсякъде.

28

Нинова - конфликт

преди 5 години

Др. Нинова е в конфликт на интереси, при гласуване на закони за горива и акцизи, при положение, че мъжът й Митко Нинов (бивш митничар) е високопоставен служител в Лукойл, с шефска заплата при петролния бос Валентин Златев (човек на Кремъл). Преуспява в дирекция Развитие и експлоатация. В БСП почти не знаят с какво се занимава другарят на председателката им, защото тя не говори за него и го държи в сянка. Двамата имали общ доход от 2500 лв., а той кара престижна кола "Акура" за над 100 000 лв.??

27

До 32 - БКП робство

преди 5 години

При нас съществува най-дългото комунистическо робство (74 години), начело с червените, саботиращи България! Все още всички сме зависими от тях, защото са се окопали навсякъде в икономиката, бизнеса, селското стопанство, но с крадените от нас пари. Като червени работодатели дават най-ниските заплати в ЕС и принуждават младите да бягат заради тях. Всъщност те са милионери и милиардери, а се пишат социална партия. Ха-ха-ха!

26

Анонимен

преди 5 години

Имбецилите от ГЕРБ не могат на малкия пръст да стъпят на бай Тошо.

25

Анонимен

преди 5 години

Най-тежкия период за населението настана след 1878. На населението се даде територия за управление. Никога няма да си го простим.

24

Сдс

преди 5 години

Нинова покани ли синъ си от"Русия" за семеиния си празник ?

23

до 29

преди 5 години

Кой ти го наби това в главата.През това `пропадане` хората живееха по-добре от сега.Къщи си построиха, апартаменти си купиха МАСОВО. Ходеха на доктор безплатно, децата им учеха безплатно, ходеха по почивки два пъти годишно. Един ден потомците ще се чудят как го постигнахме само за 45 години.

22

до 20

преди 5 години

Носи се слух, че в Кеймбридж се провеждат експерименти, кое млекопитаещо има на-кратката памет . Водещи в момента са новодресираните евроатлантици, следвани от кралския пудел и опосума.

21

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо сравняваше икономиката ни със Запада.Не е знаел, че ще дойде ден БГ да няма икономика.Сега се обръща в гроба.

20

Анонимен

преди 5 години

Бай Тошо не видял герберското управление. И в най-кошмарните си сънища не е мислел докаде ще пропаднем.

19

Божееееееееееее

преди 5 години

Боже, боже, тия хора искат да покажат, че още мърдат. Наистина ми става жал за тях, но все пак, комунизмът най-накрая трябва да си отиде. Който не е съгласен да отива във Венецуела. Там е същото, каквото беше в НРБ. Ще им хареса със сигурност!

18

Анонимен

преди 5 години

Евала, 50 души на кръст, до един миришещи на пръст! Браво!

17

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБКП е ***. Смърдяща.

16

Анонимен

преди 5 години

Снимка номер 9 - самотния рейнджър! :)))))))))

15

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на Червената Армия и СССР, България разшири територията си след ВСВ. Благодарение на Руската Империя възкръсва като политическа единица след (знаете колко години) забвение.

14

До 1

преди 5 години

Комунистите са луди! Цветан Василев финансира мащабен протест срещу властта на 16 септември. Тук той се организира от лидерът на организацията "Боец" Георги Георгиев, след срещата им в Парачин. Уговорени са стратегията и финансирането на протестни акции срещу ГЕРБ, които се организират в момента в социалните мрежи.Георги Георгиев е в основата и на рестарта на радио "Свободна Европа" у нас, който също се финансира от Цв.Василев. Георгиев е участвал и в предизборната кампания на Т.Дончева.

13

Анонимен

преди 5 години

Един-два автобуса пенсионери с некролози в джобовете, техните си. Ако това са всичките останали социалисти, има надежда да се оправим.

12

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

До Анонимен10 Не му обръщай внимание на Патриота русофил.По цял ден поства заучени фрази.

11

Анонимен

преди 5 години

До Нужно еДругоЗаглавие 9Армията на широките памперси и катетрите! А тия по мадите са пушили нещо! :)))))