46

Факт

преди 5 години

До Ким Тиен Лин"Каква е причината за социалните конфликти,войните,икономическата анархия ....откъде дойде тоя вроден страх във високоразвитите,капиталистически,демократични общества"Ами гледай филма "Шоковата доктрина" и ще ти се прояснят нещата!Просто всичко изброено е начин за управление и държане в подчинение на населението!

45

:(((

преди 5 години

Какво са правили афганистанците нощем на детската площадка? Освен да рушат и замърсяват?Жената им е направила забележка, но те са изключително арогантни и сигурно са решили да я обиждат, плашат и унижават. И не могат да допуснат, бял човек-християнин да им прави забележка!И едни други биологични единици, зад решетките на зоопарка, много се ядосват, когато човек ги изкомандва да се разкарат. Нали бели хора ги хранят, те са си въобразили, че са нещо повече от човеците!

44

мнение

преди 5 години

Вероятно лъжат, че не е убит, а е починал от друго. Нещо не се виждат плюшените мечета и поздравленията, с които ги посрещаха промитите, от машината на Меркел, мозъци.

43

Наблюдател

преди 5 години

Резултата от приятелския мач Германия-Афганистан из изненадващо завърши с победа за гостите - 0/1. Преди седмица Германия загуби със същият резултат от сборния отбор на Сирия и Ирак.

42

75680

преди 5 години

Министърът на пропагандата и прпсвещението на Германия в началото на 1945г. е казал: "Народ, чийто мъже и синове не воюват с оръжие в ръка, докато врага изнасилва и убива жените и майките им не заслужава да существува."Може би е бил донякъде прав.

41

Анонимен

преди 5 години

Всички немкини трябва да станат сеир баджак ханъми за кеф на бежанците!

40

ТHE Патриот

преди 5 години

Западната цивилизация е пише бегала вече абсурд на запад нещо да се спаси!На изтокчната шаст ако може нешо да направим това ни е единствената надежда ,това е бруталната истина!

39

Анонимен

преди 5 години

Освен този убитият от Афганистан вчера в Германия е имало още 17 убийства на германци от германци. Не съм чул някъде да се протестира срещу това. Докато протестите са избирателно насочвани германците няма да се оправят никога.

38

Демокрацията е лъжа!

преди 5 години

От съвремената цензура в Европа и самият Ким Чен Ун може да се учи! А нашите комунисти от едно време, направо са давали пълна свобода на словото, в сравнение със сегашните "демократични" медии.

37

Анонимен

преди 5 години

Тия битови драми им дойдоха дюшеш на АзГз.Нищо чудно да лапнат едно 25% на изборите.

36

Анонимен

преди 5 години

глобалистите са виновни за мултикултурализма просто са им нужни няколко милиона Anders Breivik-овци с либералфашисти така се постъпва

35

Анонимен

преди 5 години

Новият химн на Германия:"Дойчланд,Дойчланд,Аллах акбар, майне либе Халифат! Меркел,Меркел,ашколсун, чок курназ ханъм!"

34

мак

преди 5 години

Сърдечна недостатъчност, как ли пък не. Продължават да прикриват престъпления извършени от гостите или да ги омаловажават. Ония пък се чувстват като у дома си и от нищо не им дреме. Интересно, какво е предизвикало спор с германката, нещо в поведението им може би.

33

Ким Тиен Лин

преди 5 години

Каква е причината за социалните конфликти, войните, икономическата анархия, терора и унинието на масите откъде дойде този вроден страх във високоразвитите, капиталистически, демократични общества ?

32

Ха-ха

преди 5 години

Жалка Германия-хиляди полицаи пазят пришълците,докато същите тероризират местното население!А когато местните излязат на протест-полицията почва да ги бие!Ама хак им е-щом си избират редовно Меркел-главният виновник за настоящите беди!То не че у нас не става същото,ама германците нали се имат за голямата работа,пък търпят.

31

Анонимен

преди 5 години

Немците здраво се наиграха с тези козари ония няма да си тръгнат докато не заплодят и последната германка.

30

петьо

преди 5 години

еей това е фалшива новина.тоя се е спънал и паднал няколко пъти на ножа.меркел го съобщи преди малко от македония и похвали б.б за добре свършената работа!!!!!.....

29

Анонимен

преди 5 години

Германците са меки китки. За нищо не стават. Само германките могат да укротят и омекчат коравия...характер на едрочленестите афгани.

28

Интеграция

преди 5 години

Хе Хе. В ход е интеграция на германците към арабските ценности а не обратното и нещата ще загрубяват. А бабуня вече се наслаждава на новите ценности.

27

Мда

преди 5 години

Има само едно решение на проблема-ОКОНЧАТЕЛНОТО!Колкото по-рано го разберат в Германия и Европа-толкова по-малко жертви ще има в неизбежната война!Европа трябва да стане зона свободна от ИСЛЯМ!Всеки,който се откаже от тая злостна религия може да остане,обаче ако не ще-обратно в къщи.Испанската РЕКОНКИСТА трябва да бъде пример за действие.Иначе-край на Европа и нейната цивилизация!