147

Анонимен

преди 5 години

Ако бяхме нормална държава, на днешния ден сирени трябваше да вият в 12ч.като на 2юни.

146

др Лъжа

преди 5 години

Пръдла Импексова

145

Анонимен

преди 5 години

Забранявани песни на ЕМил Димитров -"АКо си дал" - според БКП насърчавала просията"Нашия сигнал" - имало прикрит туист, забранявана е и "Моя страна, моя България" - имало обръщение в песента.Това били тайни подривин послания

144

Няма значение

преди 5 години

До Анонимен169А щурците след кои концерти са били наказвани? На Ален мак ли? Нямам спомен да са ги стригали до кожа, да са им забранявали да си издават плочите...да ти направят забележка да си мериш приказките не е наказание.

143

Талев

преди 5 години

И да знаеш, Клювнийо, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Клювния, какъв народ...

142

Анонимен

преди 5 години

ХА СТИГА СТЕ СЕ ПЪНАЛИ- МИЛИОНЕРКАТА ЕДРА КАПИТАЛИСТКА НО СОЦИАЛИСТКА ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ В САРАИТЕ СИ, А НИЕ ДА МУ МИСЛИМ.

141

Анонимен

преди 5 години

Талев е бил 4 години в КОНЦЛАГЕР

140

Анчо

преди 5 години

Честит празник!

139

Анонимен

преди 5 години

Не и е лесно на *** като болногледачка е само със стари хора работи

138

Анонимен

преди 5 години

Защо никой не говори че имаше забранявани песни при комунизма. Че Вазов бе забраняван отчасти, че АТанас Далчев бе забраняван изцяло, че Емил Димитров бе забраняван. Че "Щурците" са наказвани след концерти. Че се забраняваше прозападна музика. Че Бийтълсите са искали да дойдат у нас през 1968 и не им е позволено.

137

Няма значение

преди 5 години

До АнонименИ сега са на бисквити с мляко дето някой ти ги троши...***.

136

Няма значение

преди 5 години

До АнонименСтига пуска партенки. Кога пък ВН е бил цензуриран? Кога и ЕД е бил репресиран? Сега се навъдиха едни митотворци...все репресирани от оня режим роднини имали, все някой ги настъпвал и не им давал да си разгърнат талантите...е, дойде свободата и демокрацията и се оказа, че повечето мрънкалници са си само мрънкалници без грам способности.

135

Анонимен

преди 5 години

На тия залповете от Аврора още им кънтят в главите! Мани, мани! Другарко Нинова, ако не сте забелязали войната свърши преди 73 години.

134

Анонимен

преди 5 години

ЗАТВАРЯЙТЕ БАНКИТЕ, ПРИБИРАЙТЕ СТОКАТА- КРАДЦИТЕ НА КАШКАВАЛ СА ТРЪГНАЛИ СРЕД НАРОДА.

133

реалист

преди 5 години

А учителите, свещениците, пастирите, лекарите убити след това и те ли са били фашисти?

132

Анонимен

преди 5 години

За ябълките - смешно - много добре помня как през 80-те години нашите се нареждаха на дълги опашки за кисело мляко още от пет сутринат. в шест киселото мляко вече бе свършило. При прясното не можеше пък да вземеш повече от литър. Нашите трябваше да лъжат, че не са семейство и да се нареждат отделно, за да им дадат две млека, че да има какво да ми направят за ядене, защото аз бях много злояд и и до късни години ми трошаха бисквити с мляко.

131

Анонимен

преди 5 години

......и тая се мисли за напредничав политик......... Нямам думи....

130

Анонимен

преди 5 години

145 - много свободи се дадоха през 80-те. Защо не говориш за 70-те години, а и за мрачните 60. Защо не говориш че на Невена Коканова не й е розрешрено да се омъжи по любов за сърбин? Защо не говориш че дълго време на Васил Найденов бил цензуриран заради неговия "размъкнат" вид, както и че Емил Димитров е бил репресиран. Сега се гордеят с него, ама навремето са му забранявали песните.

129

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙ Е ВЕЛИКА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА- ИМА УСЕДНАЛОСТ КАТО У НАС ПРЕДИ- ПОМНИТЕ ЛИ ИМАХМЕ ГРАЖДАНСТВО- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е ОКОЛО 210 ЛВ- ЗА КАПИТАЛИСТИТЕ КОМУНИСТИ НЕМА ДА ГОВОРИМ ТЕ СА МИЛИОНЕРИ.

128

До 100

преди 5 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!!! 09.09.1944 е светла дата за всички бедни българи! С началото и насъпи златния век за България! Бяха осъдени всички пиявици капиталисти яхали народа ни! Построиха се нови храдове хиляди фабрики,заводи,училища,болници! Човекза човека беше брат! Нямаше .изтъпления,имаше армия и полиция!! Имахме стотици републикански,европейски и световни шампиони,даже и космонавти имахме! Хората живееха спокойно,с увереност в бъдещет иТ.Н.АБЕ ДРУГАРЮ НЕ ВСИЧКО ЗАВОДИ БОЛНИЦИ СВЕТОВН