93

Анонимен

преди 5 години

3000 ЛВ 1 ДОЛАР, 12 ФАЛИРАЛИ БАНКИ ИЗЧЕЗНАЛИ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ХОРАТА, 5 ДОЛАРА СРЕДНА МЕСЕЧНА ЗАПЛАТА, ИЗЧЕЗНАЛИ 100 МИЛИАРДА ЛЕВА, 2005/8Г ИНФЛАЦИЯ 12.8%,2013/14Г ГРЪМНАТА НАЙ ГОЛЯМАТА БАНКА В БГ- И СЕГА И НАШИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ ЩЕ ПЛАЩАТ ЕДНИ 4/5 МИЛИАРДА- ТОВА БЕЗУМИЕ ОТНОВО ПОДКЛАЖДА НАПРЕЖЕНИЕ И БЕЗРЕДИЦИ- ЗАСЕГНАТИ СА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ И ТЕ СА ПОЩУРЕЛИ.

92

Коректен

преди 5 години

Бях прочел останалите на народен съд

91

d

преди 5 години

България дали е добра или лоша държава е същото, както никой не си избира собствените родители.

90

Анонимен

преди 5 години

тия думи ги знаем наизуст вече, всичко е изтъркано,износено, тъй че Москва не вярва на сълзи

89

SS Bulgaria

преди 5 години

До чукчаС присъди са избити под 3000, а без съд и присъди 200000, гомньо!

88

Хах

преди 5 години

Аз ако реша да зарежа работата и да тръгна по екскурзии в страната, колко 1 ден ще ме търпи работодателя ми преди да ме изхвърли ??? Тия са назначени там на работа ,кви са тия самоотлъчки ???

87

Анонимен

преди 5 години

Най-накрая истинска опозиция в този парламент! ОСТАВКА !!!

86

Анонимен

преди 5 години

БСП е вече използвана тоалетна хартия.

85

Анонимен

преди 5 години

Няма дума тиймбилдинг в бг език.

84

До до престъпл. на Б

преди 5 години

Пич,нещо май не схващаш. Боли ме ш.ека кого харесваш или не. Под статия за БСП пишеш какво е било по време на БКП, което веднага те прави "антикомунист"-най-модерното нещо в милата ни родина през последните 10 г. Аз ти казвам СЛЕДНОТО- БСП се провъзгласиха за наследник на БКП(по мое лично мнение това беше най-голямата им грешка),но сегашната управляваща хунта (БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ) са били в БКП, т.е. ТЕ са били част от всичките точки,които си писал, а не само БСП. Сега схвана ли или....

83

Анонимен

преди 5 години

Корнелче, не му е сега времето. Цецко Цветанов правилно каза: Балък.ария над всичко! Да са живи и здрави балъците !

82

Анонимен

преди 5 години

И точно пък тия комунистически престъпници и *** ли ще сменят модела? Клозетници. Тоя модел те го създадоха след 1989, те създадоха мутрите, Мултигруп, ВИС, СИК, *** ... Какво ще сменят?! Искат пак да грабят!

81

св.св.Маркс и Енгелс

преди 5 години

""...само 20 депутата от БСП ще останат в парламента за да..."" Ами те толкова и ще влязат след следващите избори...

80

333

преди 5 години

Искам *** да позвъни на моята врата!

79

ШибиРиби

преди 5 години

До чукчаЧукча, във Франция не са избили елита на държавата, докато касетите в бг точно това са направили. Не са оставили хора дето знаят как се яде с нож и вилица. И сега се чудим що народа ***

78

Иван Иванов

преди 5 години

...корупцията, кражбите и връзката на властта с бизнеса водят до физическа смърт, а държавата абдикира от задължението си да защитава живота и здравето на хората... ИСТИНА СИ Е ОТ ВСЯКЪДЕ!! И да, модела е сбъркан, който и да дойде на власт.. шайката дерибей като Арабаджиеви, Домускиските, Биневи, Прокопиевци и т.н. винаги ще намерят финансов път към свяка партия, защото което не се купува с пари ..става с много пари.. Моделаа е сбъркан!

77

Анонимен

преди 5 години

Тая ако стане премиер ще ни приватизира и чорапите и ще ги продаде в Северна корея и Русия.

76

Анонимен

преди 5 години

Пази се народе -Бсп има нови идеи как да ви обере!

75

Гoшу

преди 5 години

Умниците да си зададат един много, ама много *** въпрос. Аз толупа от Банкя не го харесвам, защото е плазмодий, ама ето и въпроса: Как така един потомствен аристократ, цар, изкара само един мандат, а един пожарникар, бодигард, вече трети мандат печели :) Благодаря за вниманието, смятам отговора сами си го знаете.

74

чукча

преди 5 години

От народния съд в България смъртни присъди са получили по малко от 3 000 души.Виж във Франция например колко са убийствата от техния Народен съд след войната.