35

Анонимен

преди 5 години

До българинът е мрънкачПич, ти си мрънкача. Хората искат тези круки и толкова.

34

Бате ти

преди 5 години

До анонимен 27Нещо си се объркал. Халогенни крушки, трептене, живак... Май говориш за тъй наречените енергоспестяващи.

33

Дядо Растафал

преди 5 години

До АнонименНе, но имам 2.2 тона чарвена нафта от общо 7, още по САПАРТ програмите. Га свъриш - ще продам цистерната, ако няма файда за още нафта.

32

БГ

преди 5 години

Пълни глупости 8лв струвала лесно изгаряла мойте дето нямат и 4лв вече изкарват година и нещо и няма изгоряла

31

Анонимен

преди 5 години

До Дядо РастафалТи сигурно и 2-3 нови москвича имаш в гаража. Пазиш ги за внуците.

30

българинът е мрънкач

преди 5 години

До Байо Ви и другите мрънкачиЩом е от 2010, значи не е била LED. А и от тогава бая работи се промениха.Сега във всеки кауфланд, практикер и друг голям хипермаркет можеш да си купиш за 4-5 лева светодиодна крушка с много добра светлина и 3 (три) години гаранция.Ако ти изгори през тези 3 години, само с касовата бележка отиваш и ти я сменят или ти връщат парите.Така, че Андрешковци, стига сте мрънкали. Вървете в крачка със Света. Никой няма да ви чака.

29

Дядо Растафал

преди 5 години

За 100 лева ще взема круши сега и чак за униките ша има ...

28

Анонимен

преди 5 години

До До 14Имаме вкъщо няколко на по 6-7 години вече. Бяха по 10ина лева, но като сметна, че съм сменил около 6-7 от старите на само една стая, изиза доста добре. А и винаги е много малоумно, да пуснеш крушката, като станеш рано сутринта и тя да изгори.

27

Анонимен

преди 5 години

Ами купувайте си LED-ки с цветова температура 2700 К, а не 4000 К и ще ви светят жълтакаво, като нажежаемите. Европа ви е виновна, неграмотници.А.че халогенните, с трептенето си и със съдържанието на живак в тях си бяха вредни, но пак някакви *** ги налагаха насила.

26

Анонимен

преди 5 години

"Според Европейската комисия така ще се пести огромно количество енергия, посочва БНТ."Ами на мене си ми харесват старите повече и си плащам за енергията, така че ДА СИ ГЛЕДАт РАБОТАТА !!!!!

25

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Вече са по-евтини. Но все пак народонаселението не може да си ги позволи. Въпреки, че ако пресметне колко плаща за бързоизгарящи обикновени крушки ще му излезе по-скъпо да си свети с обикновени. Но не може ди звади пари накуп. Все пак това е половин пенсия.

24

Анонимен

преди 5 години

До До 14имам шест от по десет лева, от преди три и нещо години и си светят!

23

Анонимен

преди 5 години

и сега като ще почне едно фалиране на електроцентрали от икономиите...! че като почнат едни протести на енергетиците - ти да видиш... 1

22

До 14

преди 5 години

Ако купиш крушка от 8 лева ,няма да изгори и за една година.Явно не си ползвал такава ,или си попаднал на китайски,,оригинал"

21

Анонимен

преди 5 години

и какво? колкото повече икономисваме тока, толкова повече му вдигат цената, намаляват си разходите и си увеличават чистата печалба!

20

Анонимен

преди 5 години

имам луминесцентна лампа 40 вата, която свети по пет-шест часа всеки божи ден от 1986 година!

19

Анонимен

преди 5 години

В статия та не става ясно за пътните ПС или за лампите към електромера.

18

осветител

преди 5 години

Халогенните крушки ,,пият " много ток,нагряват яко .Светлината им обаче е 3,200келвина жълто бяла.Лед лампите са много по икономични,не греят но светлината им е като дневно бяла -от 4,000К нагореЛошото е не че спират халогенките ,а че куцо и сакато произвежда ел.крушки.Купувайте крушки на свестни фирми и следете цветната температура по ваш вкус

17

Анонимен

преди 5 години

Иначе нас ни критикуваха и порицаваха пред света за свободния пазар и конкуренцията изключително лицемерни са.

16

extremist

преди 5 години

От днес в Европейския съюз влиза в сила забрана - ГОВОРИ СИ НЕ МИ ПРЕЧИШ...