160

До 172

преди 5 години

Средната продължителност на живота за мъжете в Русия е 64.7 години - по данни наWorld Health Rankings (всъщност на официалната руска статистика).Излиза, че средностатистическият мужик първо умира, и след 4 месеца се пенсионира.

159

Анонимен

преди 5 години

178 айде стига лъга. Путин спря патока а не ЕС. Не му изнасяше че трябва да може и друг газ да минава. И отиде монопола. Пък Италия си откри газ в Египет и руския увисна. С Северен поток е друго. Там находището е в Русия ....ама не е руско. Путин харизва всички ресурси на чужденци ама вие четете само пропагандата в Бг

158

Анонимен

преди 5 години

"75% ОТ ПРИХОДИТЕ НА РУСИЯ СА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ ЗА ЕС! ЗА ДА БЪДЕ СМАЧКАТА РУСИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ РУСКИ ГАЗ ИЛИ ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА!"Ти ли си тръгнал да мачкаш Русия? Виж, че ЕС дават на Германия да си строи газопроводи от Русия до тях, обаче не дават на България да има газопровод с Русия. Двойни стандарти.

157

1

преди 5 години

До Анонимен 174За туй Меркел си напрай отделна тръба, пък ти си дрънкай глупoсти. Погледни картата, бе ахмак, къде е алтернативата, бе?

156

Анонимен

преди 5 години

Харесвам руснаците и руската култура и нрави и обичаи, ОБАЧЕ факт е, че благодарение на имперските им амбиции на техните големци, днес ние сме бедни. Колко много пъти са ни забивали нож в гърба, колко много диверсия са правили в България, колко са налагали волята си, колко много е оскотявала държавата ни заради тях, даже и сега по инерцие продължава да оскотява заради хора с тяхна школовка...

155

Анонимен

преди 5 години

75% ОТ ПРИХОДИТЕ НА РУСИЯ СА ОТ ПРОДАЖБАТА НА ГАЗ ЗА ЕС! ЗА ДА БЪДЕ СМАЧКАТА РУСИЯ ТРЯБВА ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ РУСКИ ГАЗ ИЛИ ДА ИМА АЛТЕРНАТИВА!

154

Русия потъва

преди 5 години

Русия бавно, но сигурно потъва, а това не е добре за никого...

153

Анонимен

преди 5 години

До ЦРУ 170ИМА ИМА И ПО-ЗЛЕ В СЕВЕРНА КОРЕЯ :D

152

Анонимен

преди 5 години

В Русия всичко е на газ, ток само за електрическите крушки, сметката за тока е нищожна. А българските пенсионери като си платят тока и парното и после им се налага да роват в кофите защото пенсията отиде,няма за храна...

151

ЦРУ

преди 5 години

С УКАЗ на ЖУЖИ от януари мин. раб. заплата става равност. НА 270 ЛВ !!!....ЗАПЛАТА.не пенсия . А санкциите още не са въведени напълно . НЯМА по жалка *** от Раша !

150

Анонимен

преди 5 години

Бедност е относително понятие. Таджиките и узбеките гастарбайтери в Русия живеят много по-добре от българските черноработници в Германия.

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 165Слугуват или не, направили са си избора... И при това изборът им не е да отидат в Русия. 2/3 от емигриралите не искат да се връщат защото печелят и живеят добре. Благодарение най вече на ЕС - свободно движение на хора и капитали. Пък ти ми приказвай колко е зле в Гейропа - най-бедната ЕС държава - България е по добре от Русия - държава с океани от нефт/газ.

148

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161 :DКОГО ЛЪЖЕШ ТИ БЕ :D ЦЕНАТА НА ТОКА В МОСКВА Е ПО-ВИСОКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ! СРЕДНАТА ЦЕНА НА ТОКА ЗА РУСИЯ СЪЩО Е ПО ВИСОКА ОТ ТАЗИ В БЪЛГАРИЯ! ИМА ОБЛАСТИ С ЕВТИН ТОК И ОБЛАСТИ СЪС СКЪП ТОК В РУСИЯ!ГАЗ И НЕФТ СА ЕВТИНИ НО НЕ И СРЕДНАТА ЦЕНА НА ТОКА ЗА РУСИЯ!

147

Анонимен

преди 5 години

То затуй в ервоатлантическия рай България 3 милиона българи слугуват за мизерно заплащане на Запад а тези които са останали в България са световни шампиони по измиране.

146

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 161При 8 месеца зима в Русия и държава хранеща се от износа на нефт/газ, остана и топлото и тока да са скъпи. Всичко останало обаче е скъпо. Оня шут Кобзон отиде се лекува в чужбина, щото в Русия някак си не му се получи. Няколко руски депутатина препоръха на народа им да се лекува с дъбови отвари.... руските болници мязат на западнала селска тоалетна...яко здравеопазване. Аман от куха пропаганда.

145

Анонимен

преди 5 години

Не беше много отдавна, когато жена в България умря защото в болницата и отказаха лечение тъй като нямала пари да си доплати.

144

Анонимен

преди 5 години

Цената на тока, водата, отоплението в Русия е много по ниска от Бъглария, а здравната система е безплатна и една от най-добрите в света. След като си покрият разходите за жилището на руските пенсионери им остава около 2/3 от пенсията за храна, докато българските дават всичко за парното и тока и после роват в кофите за огризки от храна.

143

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 156Не беше много отдавна когато руски учител попита Медведев как да живее с заплата от 15000 рубли. Медведев бодро му препоръча да си намери друга професия. Те така с учителската заплата в русия.

142

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 155 То затуй северно корейците ги пазят с оръжие да не избягат от този рай - щото 200 грама ориз на ден е благодат и нийде другаде го няма.

141

Анонимен

преди 5 години

13 ХИЛЯДИ РУБЛИ Е СРЕДНАТА ПЕНСИЯ В РУСИЯ!!! 300 ЛЕВА!!:D ЦЕНАТА НА ВОДАТА И ТОКА Е ЕДНАКВА КАТО В БЪЛГАРИЯ ! ЦЕНАТА НА ХРАНАТА СЪЩАТА КАТО В БЪЛГАРИЯ ! ЕВТИН Е САМО ГАЗА И ПЕТРОЛА!НО ТАМ СРИВА НА РУБЛАТА ТЕПЪРВА ПРЕДСТОИ!