150

Кое е без грешки

преди 5 години

И какво е направено без грешки. *** и се разходи по Тракия. Бабуна след бабуна и коловози. За тази грешка кой ще плати? Ще чакаме да загинат и там 100 - 200 души и тогава ще се сетим, че има грешка? Няма нито едно нещо, което да не сте направили с грешка. И грешката е, че крадете без оглед на живота на другите

149

Предложение

преди 5 години

Предлагам на следващите избори да изберем БСП и Корнелия Нинова и ще построят България и ще възстановят разрушенията на ГЕРБ!

148

Все пак

преди 5 години

Като гледам снимката..е почнал да яде суджук.! Бойко така се мъчиш и напъваш за тоз народ. Никой не може да проумее гениалните ти ходове. Прилагаш всичко научено в пожарникарската школа всичко прочетено( уф) а народа неблагодарен ( их) струва ли си да им слугуваш . За милиард на година??,не те ценят,разни инвалиди искат 10% от прходите ти- не ги е срам.Нинова ги е инвадилизирала нарочно.И те нахални в колички..каквато ти нямаш даже.Не ти се махат от главата

147

БОЖИЯ СПРАВЕДЛИВОСТ

преди 5 години

На Тодор Живков дъщеря му умря.НаЖе`лю Же`лев дъщеря му умряНа Сакскобурготски синът му умряНае Плевнелиев синът му умря.На Московски синът му умря.Да се готви следващият

146

Анонимен

преди 5 години

КОЛКО ОЩЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА "РАЗСЛЕДВАНЕТО" ЗА УБИЙСТВО СРЕЩУ МОСКОВСКИ?А, Борисов и Цацаров?!

145

Анонимен

преди 5 години

Грешките ти убиха 16 души.

144

Анонимен

преди 5 години

До 153Всяка крива паралелна на извивката на Тиквата е правопропрционална на Тутманика Радев !

143

Анонимен

преди 5 години

А когато градушката съсипа 430 декара реколта защо нямаш оставка, а?

142

Идеалист

преди 5 години

Борисо и Цветнов са основният проблем на управлнието. Рушители на Съвременна България, Нисък интелект, голямо его и алчност. Не се ли нграбиха. Да отивт при офшорните и сметки. Московски няма отговорност към собтвеното си дете, отавиха минитър. За министри не стват, но за депутти стават. Некдърници, какви ли закони ще нправят. Две години само простотии измислеха. ГЕРБ са мафия, която съсипа Родината ни. Н говорете с тях, не купувайте от магазините им, не правете бизнес с тях!

141

Анонимен

преди 5 години

А когато мен ме уволниха и ми умря хамстера защо нямаше оставки, а?

140

Анонимен

преди 5 години

Всяка крива успоредна на извивката на тиквата е права !!

139

шофер

преди 5 години

А когато фалира застрахователя, и 275 хил. граждани бяха ощетени, защо нямаше оставки?

138

Демократ

преди 5 години

Предлагам на следващите избори да бием дузпата на ГЕРБ и да изберем БСП или някой друг на ни пооправя малко един два мандата. Сега сме свобода и демокрация, свободни сме да си ги менкаме политиците как си искаме, а свободата Санчо е най-висшето благо за чивека, при демокрацията живеем в най-висшето благо, блаженост! Демокрацията е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра!

137

Анонимен

преди 5 години

През целия си живот не съм имал нищо против Борисов, даже е имало моменти в които ми е бил симпатичен. Обаче в последните 2 години в държавната администрация и общини и съдебна и изпълнителна власт, видях страшна корупция и страшно невежество и страшна шуробаджанащина и страшни взаимовръзки, които пречат на нормалната работа на целия държавен апарат, а така и това в последствие като лошо отражение върху нормалните обикновени хора, от чиито данъци и от чийто труд, на практика се хранят тия хора!

136

Анонимен

преди 5 години

Споко.Бат Бойко си знае работата.Не се напъвайте толкоз много.Този път мандатът ще е пълен.Тва е положението.

135

Анонимен

преди 5 години

Безкомпромисни ще сте към шофьора, който е с мярка "домашен арест" и евентуална присъда. А други от министри стават депутати. Трети ги разпитали и си тръгнали, защото не чувствали вина. Голяма отговорност, голямо нещо.

134

Гошо...Тъпото

преди 5 години

До Mr.STARBUCKSТова с...лимоните е много...оригинално и понеже нямам лимони,ще изям два...домата собствено производство,може и три.Ха добро...утро и си гледай...рахатлъка,хич не ти трябва да се интересуваш какво става на 10 000 км. разстояние.

133

Анонимен

преди 5 години

До 140Като не ни интересува стандартът в ЕС, за какво сме член на ЕС? За какво се натискаме за еврото, щом в ЕС обедняваме все повече и повече?За какво ни пълните главите с бутафорни оставки, местите хората си от една сладка служба на друга сладка служба, да ни залъгвате, че това било отговорност, а през това време гинем по пътищата и умираме от глад, мизерия и болести?

132

Анонимен

преди 5 години

Изместени от министерски на депутатски места- това безкомпромисност ли е?

131

Mr.STARBUCKS

преди 5 години

Лимони, лимони да си купите, че ще ви пресъхнат муцките от плюене.Лимони , и да бъдат organic .Айде , развържете червените кисии.