159

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнВ едни други времена, предатели като теб щяха да намаж въжето.

158

Анонимен

преди 5 години

Жалко за обикновените хохли,икономиката им е в тотален колапс, Европа ще видят през крив макарон, изобщо това поколение е жертвано на геополитическите интереси.

157

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнИ не само това. След като Сталин и Хитлер почват да си бъркат в гащичките, съветската креатура - БКП, активно агитира и България да влезе в Пакта. Което България накрая прави. Едва след като Хитлер напада русия, *** изведнъж откриват, че България била съюзник на Хитлер.. сякаш преди това Сталин не беше.

156

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Абе за теб нямали Български народни приказки ами ми цитираш някакви си англосаксонски измислици .Ето как си признаваш че си нагъл безродник в който няма нищо свято Българско .

155

House M.D.

преди 5 години

Новината е фалшива! Цитира се несъществуваща информационна агенция!

154

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнСталин е трябвало просто да не прави нищо. Хитлер е останал без ресурси и не е можел да продължи военните действие. При това Сталин го е знаел. Освен този пакт, има и договор за дружба както и разсекретен вече договор за подялба на Полша и прибалтийските държави. Разлика между сталин и хитлер няма. Освен във формата на мустаците.

153

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на руската дружба и братство, сега българите са 4 млн, а сърбите 8.Когато при създаването на екзархията съотношението е било обратно.

152

Анонимен

преди 5 години

До анонименЗащо АвстроУнгария признава Съединението ?

151

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Сталин е отложил с една година войната срещу Русия с този пакт ,защото Англия Франция и Италия са отказали даже и двустранните договори който им предлагал Сталин срещу Хитлер и това го е накарало да предприеме този ход И така го е набил на наглите Англосаксонци който предадоха Чехословакия в лапите на Хитлер само и само да му отклонят вниманието от себе си и да го насочат на изток ,за дамогат двата народа да се избият взаимно .Ате да останат на този свят .

150

анонимен

преди 5 години

Защо Австро-Унгария дава ултиматум да спрем настъплението и да не превземаме Ниш и Белград, посмали ***?

149

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 169Щото сигурно знаеш украински и ако ти каже нещо на украински, тутакси ще го разбереш ?

148

Анонимен

преди 5 години

На морето се запознах с украинка от Полтава.Веднъж не я чух да каже нещо на украински, само чист руски.И на чист руски ми каза - чиста украинка съм, и баща ми е украинец, и майка ми е украинка.

147

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнТвоята баба е като приказките за Питър Пан - нереална история - измислица.

146

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Моята баба не е от Стара Загора и това не са глупости а са истината кой се би срещу нас в Руско Турската война .Като на Турска служба са били все французи ,германци ,англичани и италианци ,та даже и поляци .А не Руснаци .А такива *** като теб тровят форума тук с неграмотните си писаници и изопачаващи националната ни история.

145

Анонимен

преди 5 години

До Ким Че УнПодялбата на Полша между Хитлер и Сталин как го броим ? Като Великата Отечествен или като ВСВ ?

144

Анонимен

преди 5 години

След като Русия не успява с Турция, изтегля всичките си руски военни и дипломати. След което насърчава Сърбия да се изяви като защитник на Берлинския договор и Сърбия ни напада. По това време най-висшия български чин е бил капитан. Цялата българска армия е била на турската граница по това време. В безпрецедентен марш, българската армия се дислоцира към Сърбия и размазва сръбските войски. България доказва с кръвта на синовете си че заслужава свободата си. Въпреки Русия.

143

Анонимен

преди 5 години

Турция лекичко протестира, защото Русия й дава ултиматум да не минава границата с Румелия. .Абсолютна лъжа. ОИ дори предлага военна помощ срещу сърбите, която е отхвърлена по разбираеми причини.

142

Ким Че Ун

преди 5 години

До Анонимен Ако не беше Мюнхенският сговор между Англия ,Франция ,Италия и Хитлер който предадоха съюзника си Чехословакия на лудият Адолф нямаше да има ВСВ ,е това е истината .Занея си има исторически факти който не могат да се фалшифицират . Така че тези мантри си ги дръж за себе си .Всеки който понемалко се занимава с истински и проврени факти ги знае тези неща .

141

Анонимен

преди 5 години

А англииската армада докарва ордите на Сюлеима паша в България от Албания, за да кормят Българските бременни жени в Стара Загора и да избият 15 хиляди човка от града и да го запалят из основи.А твоята баба как се е отървала, че тровиш форума с глупостите си? Или не е била бременна и тогава е забременяла?

140

Анонимен

преди 5 години

До анонимен 158Напротив, Русия насърчава Турция да премине новите граници и да си върне Румелия като обещава ВСЯКАКВА помощ.