141

Анонимен

преди 5 години

Не ви пука едни за други, затова ще се затриете и няма да остане спомен от вас ...

140

Гъска

преди 5 години

Личи, че "дамата" не е много у ред. За ушите и в Карлуково барабар с форумните й защитници!

139

До 141

преди 5 години

Знаеш ли какво разкарване те чака, ако станеш официален свидетел на нещо такова? Полиция, следователи, ако се налага, после на съд 50-60 пъти и т.н. Затова хората бягат и не се намесват.

138

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 147Аха ... виж, то е много трудо, докато не видиш градове и държави, в които нещата работят и тогава осъзнаваш, колко изостанали сме ние ...

137

Анонимен

преди 5 години

Да бъдат забранят велосипедите в София та малко да се пооправи движението на пешеходци и коли. Няма друг град по света с параметрите на София, в който да има такива велоалеи и масово използване на велосипеди.

136

Анонимен

преди 5 години

Лондон е над 10 милиона и всички вървят много бързо, ако спреш по средата на тротоара веднага някой може да се удари в теб. Ако искаш да спреш да вървиш както си на тротоара, просто трябва да отбиеш някъде в страни, един вид ти трябва "мигач".

135

Анонимен

преди 5 години

Ще й падна ако я ударя първи. Иначе на зла круша, зъл прът! Иначе ти се качват на главата.Всеки има право на мнение. Аз не мисля, че културен човек, трябва да решава нещата с бой! Недопустимо е за мен!

134

нямазначение

преди 5 години

наблюдавам че в "забързаната и огромна" софия (не че истанбул и лондон не са 10 пъти по-големи от нея), хората са толкова изнервени и не могат да си разделят 5 квадратни метра...наглите софийски и-д-и-о-т-и нямат елемнтарна култура. мислят си че живеят в най-огромния и пренаселен град...най-мръсния със сигурност.

133

До 143

преди 5 години

Ще й падна ако я ударя първи. Иначе на зла круша, зъл прът! Иначе ти се качват на главата.

132

Анонимен

преди 5 години

На запад като си хвърлиш *** на улицата, веднага 5 човека подават сигнал, тук хора се бият на улицата на оживен столичен булевард и убеден съм никой от сеирджиите не си е помислил дори да подаде сигнал. После цъкаме с език западняците какви били и ние какви сме, ами такива сме защото сме мързели, злобари, сеирджии и най-вече нихилисти, това на мен няма да ми случи, да се бият там, много е интересно даже.

131

Анонимен

преди 5 години

Нежният пол приключва в м момента, в който ми посегне..На мен дори и мъж да ми посегне, ще се извиня или ще се оттегля ако видя, че е много агресивен! А пък ако жена ми посегне, толкова и бил мозъкът. Аз ли да падам на нейното ниво!?

130

Анонимен

преди 5 години

Снобски каскет с разбирания на контрольор от времето на софийското жителство, и млада недоолющена върба.

129

Анонимен

преди 5 години

Нежният пол приключва в м момента, в който ми посегне. Щом посяга да си носи последствията!

128

нямазначение

преди 5 години

До Анонименсъгласен съм за велоп.е..да.ли..те...нагли са

127

До 136

преди 5 години

Да, защото старите са интелигентни, възпитани, етични и лоша дума не могат да кажат! И кой много интересно го е отгледал наглото младо поколение, кой го е учил как да се държи в обществото? Каквито са едните, такива са и другите!

126

Анонимен

преди 5 години

Как мъж ще нападне жена-момиче!?Той мутант ли е или изверг?И да го е провокирала, не го допуска моят морал, ели съм мъж!

125

До 136

преди 5 години

И как проявяваш нетърпимост към престъпността? Като снимаш клипче? В такива случаи се подава сигнал на 112, но пък в крайна сметка нали сеир трябва да има, цяла тотално безсмислено уродлива статия се е родила, на която разни простаци да разливат мозък. Кой го е грижа как е редно да се постъпи?

124

Ръца пръца

преди 5 години

Погледни с кви глупости занимават народа!

123

Анонимен

преди 5 години

До нямазначениеИ си умен и си хубав и си на мама синчето и на тати борчето, мани ги тия шопите, они не стават за нищо.., май

122

нямазначение

преди 5 години

склонен съм да защитя жената...