198

Нагъл глупак

преди 5 години

Дядо му изгуби 1/3 от България, а тоя *** иска собственост. ***

197

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 207 Големият интелигент който говори за царА. Аман от вас бе! Писнахте ми ! До гуща ми дойдохте, "умници"! И точно такива ми говорят за селяни за *** и не знам си още какво Това е то срамът - на ум да те учи най - големият ***. И най - големият мазник. Ужасно е.

196

Анонимен

преди 5 години

Цара е роден в с. ГОРУБЛЯНЕ.ЗА ТИЯ ВАТЕНКИ ОТ КОЛХОЗИТЕ , КОИТО НЕ ЗНАЯТ ЗА ЦАРА , НО РЕВАТ ПРОТИВ НЕГО.

195

Анонимен

преди 5 години

А хич не беше грозно да си присвояваш неща, които не са твои, а?

194

Зозо

преди 5 години

Царо да си ходи в Русия! Агент на КГБ. Още едно време при Кеворк каза - "В Москва ще кажат кога да се върна в България". После тройна с БСП и ДПС. Алчен отгоре на всичко. Да ги носи в гроба!

193

Анонимен

преди 5 години

До и това ще станеПоредният *** с поредните глупости. Наистина ми дойде до гуша! Тъпотията карай няма. или пък нечии мокри сънища така и не спират. Но не - няма да стане. Това е.

192

Аз

преди 5 години

Само Патриарха може да спаси българия!!! Той трябва да води държавата. Вс. Което става по света е с цел да бъдат заличени цели християнски народи, то и тук си личи .. Историята го е доказала 500 год.- верата ще спаси народа!!! Битка за верата!!! Иначе с политиците продажни най добре да сядаме да учим арабски.

191

Крум

преди 5 години

След края на Второто Българско царство страната никога е нямала истински царе династията е избита от турците.Вие сте австрийци и германци докарани от Европа с голите си благородни *** да управлявате България а сега и имоти искате.

190

Анонимен

преди 5 години

До рапАйде скрий се бе! тебе какво те топли дали връщат на царя имотите или не? Писна ми от блюдолизци и мазници.Претендира, че имотите били негови. Не са. Той не е цар на България. Дори не се задържа като министър - председател, ами се върна да си живурка безгрижния живот на запад. За какво ще ми претендира. Това е въпрос на историята. А с българската история Симеон отдавна няма нищо общо.

189

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Сам човек каквото си направи и Господинов не може да го направи.Върна комунистите,направи гешефти,докара Борисов.Как да ти простят хората

188

Анонимен

преди 5 години

До 197. Много фантазираш.

187

Анонимен

преди 5 години

Тези който се настаниха в български имоти доидоха с *** от СССР. И сега реват против цара. Да се чуди човек тия имат ли памет.

186

и това ще стане

преди 5 години

Както сега Русия и Турция са в добри отношения, колко му е да се върне султана.Русия вместо да ни брани - тя ни продава!Голям шанс сме за Турция да влезе чрез нас в ЕС. Зависи от ***......

185

Анонимен

преди 5 години

До 190. Точно така той не иска това което собствения му народ е направил. Той си иска това което е направил дедо му и баща му. Както много българи на които БКП / колхозниците/им взе имотите и направиха те ке зе се - та.И да не забравяме, че като си на власт се краде лесно от Държавното.

184

Анонимен

преди 5 години

Няма изгнание защото този не е българин, да се маха и повече крачето да не му стъпва тук!

183

Анонимен

преди 5 години

Отвратителна личност, би било грозно и неправилно да подарим хиляди декари гори и забележителности на този мошеник, който нито е българин, нито е цар.

182

рап

преди 5 години

До всички долни комунисти и техните платени хеитер когато върнат откраднатото през тези 45 години и преватизираните имоти с компесаторки ижълти стотинки, тогава може да коментирате другите.Огледаите се в София наи емблематичните и красиви сгради са построени по време на дядо му и баща му а не комунистически петокрили пет......и. Защо не влезохме някога в парламента ,поне щяха да ги стреснем и спрат снахалството ибезсрамието си.Ходете си в СССР престъпници.

181

Кой?

преди 5 години

До Тинтири МинтириПреди Стамболов си го доведе и отчете като голяма грешка! А СЕГА? - БКП.................

180

Гробокопач

преди 5 години

До Никой не те иска!Хахахахаха, "сегашната деспотско-тиранска система", сиреч Бойко;))) да заменим с "демократска република", ем то било пак Бойко. Не искате за цар, Сакскобургота, но пък искате Бойко, селският златен *** от Банкя, за цар? Що за безумие е във вашите глави?

179

филибелията

преди 5 години

До Анонименняма само да храним софийските селяни, дето с магарета и каруци дойдоха на власт!-заради тях западнаха нашите цветущи градове!