78

Анонимен

преди 5 години

Построили са много качествена водна пързалка. Министерството на туризма е проверило дали се плъзга добре за туристите. Всичко е точно.

77

Анонимен

преди 5 години

На сравнително права отсечка да изхвърчиш от пътя, това си е чисто невнимание и сцеплението няма значение, че е било слабо, освен в главите на повечето коментиращи.

76

Анонимен

преди 5 години

Наричаш някого червен *** . Казвам ти ,че пишещите са сини , зелени , червени , жълти ..........!90 % от българите мразещи СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !

75

До:74

преди 5 години

Мноооооооооооого съм далече от ЧЕРВЕН ***...не, че те интересува, ама все пак, кръвта ми е синя!!!!:) :) :)

74

Много кока и бело

преди 5 години

Трябваше ли да загинат 16 човека, за да се вземат мерки. Не само това ами си позволиха и наглостта да сменят фокуса от проблема върху други неща, обаче не им мина номера, защото хората се усетиха. Смърт за крадците от държавната администрация!

73

Логика

преди 5 години

Нищо лично : Клиент в Чехия е предявил съдебен иск срещу Трейс за близо 10 млн. лв.Компанията отказа да уточни основанията за предявените претенции ...

72

Анонимен

преди 5 години

"Защо пътищата у нас вместо да изпълняват основната си роля, а именно безопасно придвижване, се превръщат във фатални препятствия, отнемащи животи?" ЗАЩОТО СА СРЕДСТВО ЗА КРАЖБА НА ПАРИ! ЗАТОВА!

71

не съм от ГЕРБ

преди 5 години

Понеже пътя е виновен, никакво асфалтиране повече и всички да се движат по макадам и черни пътища, но и там ще се избиват!

70

Логика

преди 5 години

Нищо лично :"Трейс груп холд" със забележителен ръст на печалбата от 263% за първото тримесечие на 2018 ....

69

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

....ТА... ТЕ ТОВА Е ГЕРБ - В ЦЕЛИЯ СИ БЛЯСЪК.... РАЗСИПНИЦИ.... ИЗСЕЛИХА И ИЗТРЕПАХА НАРОДА !!!!!

68

аз

преди 5 години

време е да не се хвалят, че са направили нещо много евтино ами качествено!

67

Анонимен

преди 5 години

Спокойно вече обвиниха шофьора че той е виновен. Пак от АПИ остават не докоснати.

66

до: 70

преди 5 години

Най-дълго управлявалата партия в България след промените - 10 години!!! Много ясно, че вече само те са виновни!!!

65

DP

преди 5 години

Мисля,че е крайно време във всички министерства,институция,агенции и т.н. всеки на държавна хранилка да носи лична и персонална отговорност било за действие ,било за бездействие.А сега всеки казва,че не е негова работа и приключва.Негова работа е само да си взема заплатата .При колективна "БЕЗОТГОВОРНОСТ" май трябва всички вън и следващите ще си помислят как ще работят.

64

Анонимен

преди 5 години

Започваме да берем ,, плодовете " на десетгодишна герберска ***.отия . Какво ли ни чака ?

63

Анонимен

преди 5 години

Герб, та Герб ви е виновен за всичко. А не се виждате какви нескопосници сте по всички направления. Все другите са ви виновни. Пътят бил лош, валяло дъжд, мантинелата била слаба...Има ли нещо което да сте направили както трябва? Ама така е най-лесно: ако не са суджуците ще са комунистите, все оправдания и никога лична отговорност и съвестност.

62

Анонимен

преди 5 години

Това че шофера е карал с несъобразена скорост не сваля вината от тези които са правили пътя в случай че той не покрива изискванията. Ако пътя не отговаря на стандарта трябва да се предприемат наказателни и предпазни мерки без значение дали има загинали или не...

61

Анонимен

преди 5 години

Пример от първа ръка:Ремонтът на бул. Дондуков в София - старите павета се махат, карат се в депото на София Инвест Контрол (една от общинските фирмички, от която месечно се източват около милоин лева), измиват се старателно, подреждат се в палета, лепят по една лепенка на всяко паве и се връщат отново на булеварда, като току що излезли от фурната чистак бърсак нови полски павета!!! Правете си изводи, АКО МОЖЕТЕ!!!!

60

Анонимен

преди 5 години

Предишния ,, ден на ГЕРБ ( траур ) " беше за автобус на Ивкони , обърнат в канавката с драскотина в лявата предна страна ! ГЕРБ депутата остава недосегаем !!!

59

Анонимен

преди 5 години

На проценти към АПИ са цацаратура и министерствата, затова АПИ си действа необезпокоявано и така ще продължи и занапред, докато има кой да гласува за сегашните партии...