69

Анонимен

преди 5 години

До При бай ТошоПри бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.--това и без да го пишеш е ясно!не беше добре за тези, които искаха да крадата, на строят не им разрешаваше!

68

Анонимен

преди 5 години

Прав е mda , ако от месечните разходи махнете това , което са нямали вашите родители и ще се чудите кво да си правите парите.Интернет, кабелна, телефони за всички , 2-3 телевизора, компютри, таблети, купуване на дреболии всеки път като излезеш от вкъщи, а навремето излизахме с баба ми 2 часа в едната посока, пиеш една студена вода на ЖП гарата и обратно през Морската за "Левски", най-многото една ябълка или 2 лукчета.

67

При бай Тошо

преди 5 години

При бай Тошо бяхме 100 пъти по-добре.

66

Анонимен

преди 5 години

До 67Българите са най-бедната и най-корумпираната нация в Европа.--ац би добавил в този кюп и т.н. "братушките" - същата картина е и там, с тая разлика, че тук ходим до айфеловата кула с лична карта, а "братушката" трябва да чака за виза

65

Анонимен

преди 5 години

До Професор Тюхчеф"Българите - бедни" - защото имали повече заеми,--заглавието е вярно!щом искаш "заем", значи искаш да купиш, без да имаш пари! --> значи си беден, което при капитализма означава - ограбен!т.н. "бизнес" иска заеми, само и единствено защото си прави сметката (без кръчмар естествено), че друг, т.е. клиента ще му изплати заема! Като вижда, че това няма да стане - закрива фирмата и "фалира"!

64

Анонимен

преди 5 години

Българите са най-бедната и най-корумпираната нация в Европа.Факт.

63

Mda

преди 5 години

Пак се почват приказките колко добре е било при комунизма. Толкова е било добре,че сме назад във всякакво развитие с 100 г спрямо западните общества. Да, нямало е толкова гладни,но бедните са били много. Отидете в който и да е малък град и като влезнете в някоя къща да видите обзавеждането и си личи мизерията. Една маса,столове и стар шкаф. То и сега ако не ползваме телефони,интернет,коли и други глезотийки като едно време,заплатите ни ще ни се вижда по-големи.

62

Анонимен

преди 5 години

До ЪмДа теглиш кредит, за да си купиш нова кола е далеч от разбирането ми за бедност.-да, това е про сто тия!

61

Деси Дуловска

преди 5 години

Да ми излижете немитата смрадлива п у Д к а.

60

Анонимен

преди 5 години

То и Бойко Борисов с ГЕРБ теглят милиарди кредити от чужбина, но ние ги плащаме, а те ги усвояват.

59

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Мноо ме кефи като вземете да слагате заглавия противоположни на написаното в статията."Българите - бедни" - защото имали повече заеми, които са им одобрили , защото имали по-високи доходи!?

58

Анонимен

преди 5 години

"Хамериканците като живеят на кредит бедни ли са ?"А колко струва свободата?

57

Анонимен

преди 5 години

Според НСИ средния паричен доход на човек от населението в България е 5526 лева за 2017 г. което е 460.50 лева месечно. Това означава, че домакинства от двама пенсионери, двама в работоспособна възраст и две деца имат около 3000 лева доход месечно.... според НСИ.

56

Няма

преди 5 години

смисъл от подобни статии ....ние това си го знаем и сами.

55

Анонимен

преди 5 години

Е, как бе, нали от ЦК на ГЕРБ казаха, че вече сме по-богати дори от хърватите.

54

Анонимен

преди 5 години

"Гордостта не носи пари."Гордостта не носи пари в едно безгръбначно сребролюбо общество. Само че ако се махне, заедно с остатъците от морал, ще стане ад. Мазните плазмодии никъде не се ценят. Моралът го има, тъй като в дългосрочен план е доказано единствената печеливша стратегия. Всичко друго е ден до пладне.

53

Анонимен

преди 5 години

Борисов, времето ти изтича. Скоро ще получиш омерзението на бедния, изстрадал и ограбен български народ!!! Идва нов Народен съд! Повече не се търпи шайката на ГЕРБ, смачкаха народа!

52

Анонимен

преди 5 години

Бедни са според статистиката на данъчните. А какъв ли е процента на хората, които се осигуряват на минимална заплата, а получават в пъти повече? 60-70? Точно затова всички ни сочат за най-бедни в Европа, но май не сме...

51

Анонимен

преди 5 години

"Българският лъв се превърна в мишка."Грешка. Изобщо не е това проблема. Всяка революция се прави от млади хора. А нашите млади бяха прогонени по света. Това е и причината властимащите да наглеят толкова много - няма кой да ги окачи по елхичките като коледни играчки.

50

Анонимен

преди 5 години

"Някой имат пари и без далавери. Просто са учили когато трябва ..."Твърде опростенческо и късогледо, колега. Тук пишат основно учили както трябва, а не ония с ракията.