123

Блядовете бяха

преди 5 години

Наритани обратно в *** им през 1989Сега тук може да идват да им взимаме паритеИ да им клецаме женитеСлава на САЩ!

122

булгарака

преди 5 години

Като чуе за *** - приготвя булката и дъщерите...и крие луканките и прасето в мазата...роб!

121

Анонимен

преди 5 години

Доскоро в центъра на София пък имаше дупки по мазилката на стените на някои сгради, "спомен" от щатските бомбардировки.

120

През 1995

преди 5 години

Бях в ЧехияПоказаха ми дупки от куршумите на *** по сградитеПитах ги защо не са ги ремонтиралиКазаха ми:За да знаят младите кой ги направи!

119

Хегел v2.0

преди 5 години

Свободата е състояние на дyxа! На свободния няма нужа да му се повтаря че е свободен! Разбира се, това не се отнася за примитивите, за които свободата са думи, казани по новините. Още повече, че абсолютна свобода не съществува. Така че със и без берлинска стена, висшите дyxoве вървят към прогрес, а примитивите деградират с позьорски фрази.

118

V

преди 5 години

Ами вие сега защо не направите българска пролет и не отхвърлите членството на България вЕС и НАТО които ни бяха наложени без референдум??? Кога ще имаме независима държава като Швейцария за да живеем добре? Чехите все повече говорят за излизане от ЕС, а за евро зона нещат и да чуят. Само зяпате а не правите българска пролет. Сега поробителите са ЕС и НАТО. И Доналт Тръмп ви го каза.

117

Анонимен

преди 5 години

Ами не са за оплакване 3% безработица и 1200 евро заплата средна,около 500 евро средна пенсия,СЛОВЕНИЯ,СЛОВАКИЯ,ЕСТОНИЯ,ХЪРВАТСКО,са ПО-ДОБРЕ ОТ ПОРУГАЛИЯ И ГЪРЦИЯ а Литва и Латвия ги догонват.НИЕ КРЕПИМЕ "СТАБИЛНОСТТА"!От толкова крепене ВЕЧЕ РАСТЕЖА НА ИКОНОМИКАТА НАМАЛЯВА!Централна източна Европа и Прибалтика само 3 години по-рано влязоха в ЕС от нас а ни изпреварват с доходи с два пъти повече години т.е. ние ще имаме такива средни заплати след 5,6 години..евентуално.

116

Помня

преди 5 години

Падането на Берлинската стенаЗа първи път се пичусъвах свободен!Да се свети името на Р Рейгън, унищожителят на сесесере!Амин!

115

Анонимен

преди 5 години

Според джендърите, турско робство не е имало, а имало руско :) Виж да какво води сeлcкото кръвосмешение между полyидиот и кучешка тения! Да какво мислене!

114

Списъкът

преди 5 години

С престъпления на СССР е ужасенЗатова Бог ги наказа с унищожение!Амин!

113

Цвла Източна Европа

преди 5 години

Се бореше срещу съветското робствоСамо потурковците - неИ сега биха си свалили потуркоте за да задлволят сексуалните мераци нс рушняцитеГнус!

112

Бугарите са джендъри

преди 5 години

Сакат си рушкия муй да ги *** и тва си е...

111

Анонимен

преди 5 години

Хубу де, от трийсе години в Чехия и Словакия е демокрация. И кво от това? Да са цъфнали и вързали? Да, по-добре са от нас, ама те и навремето бяха по-добре. Аман от хленчове по някакви бутафории. А през 1945 година, ако руснаците не бяха влезли в Чехия, чехите щяха да си останат немски слуги до края на дните на света! Слуги! Не наравно с немците! Прислуга и черноработници.

110

Слава на САЩ!

преди 5 години

Освободителите на Източна Европа от съветско робство!

109

Harri

преди 5 години

Много правилно направиха през 1968-*** в Чехословакия.Същото трябваше да стане и през 1989-та в България че да поизтрепят малко к******.Онея *** дето скандираха като обезумели дИмокрация, дИмокрация, дИмокрация...Е на ви сега дИмокрация - яко изотзад.И не знам защо копирате и публикувате статия от Дойче Веле дето са платени пропагандатори работещи ПРОТИВ България??? P.S. БулИнс реши да се отърве от Олимпик и четвърт милион българи изгоряха.Значи има разкол в ГРОБ и ще си ходят...

108

Анонимен

преди 5 години

След всичко което написахте. Едно е ясно:Съветски танкове навлезнаха в Чехия.Нещо неясно?

107

Щирлиц

преди 5 години

До Анонимен115Лелее,къде ще подреждаме томовете по тази тема?

106

Анонимен

преди 5 години

По същото време, американската армия беше във Виетнам. Ама не си играеше! В Община Сонг Ми за два дена изби над 1000 мирни земеделци. Мащабна работа! Айде напишете статия и по тоя повод! За насочване може да ползвате уикипедия.

105

Анонимен

преди 5 години

Всяка година тази статия който не омръзва на авторите а на читателите им е втръснало..приличат си с 3март но разлика голяма

104

УС ембаси

преди 5 години

Изяжте се от яд непълноценни балкански субекти, плащайте по 100 долара за интервюта, чакайте на опашки и после си излизайте омърлупени като наакани като ви отказват визи. Винаги ще има 25% откази, ха ха хааа!