38

Анонимен

преди 5 години

Може да е поредния натирен питбул и да е скитосвал да търси храна по дворовете. А може да е на някой нацепен тийн и да е обучаван за бой, и ако го е багнало домашното куче да е прескочил набързо при него. Варианти много. Не одобрявам станалото, но ако беше умишлено убито кучето този човек нямаше да се прави публичен и да се обяснява най-вероятно.

37

Анонимен

преди 5 години

НЕ МУ ВЯРВАМ НА ПЪТЯ ГО Е УБИЛ ЩОТО АКО ДВОРА МУ НЕ Е ЗАГРАДЕН ВСЕКИ МОЕ ВЛЕЗНЕ!ИНАЧЕ АКО ИМАШ ОГРАДА И ВРАТА КУЧЕТО СИ ОСТАВА НАВЪН!ЛИКВИДИРАЛ ГО Е ЩОТО Е БИЛО ЗАПЛАХА И ТО РЕАЛНА ЗА ДЕТЕТО МУ КАТО ИЗЛЕЗЕ НА УЛИЦАТА!

36

Мда

преди 5 години

Обаче верно кучкарите не са много в ред с главата...

35

Ханс

преди 5 години

Производството е срещу собственика на питбула за опит за убийство по особено жесток начин, нали ??!

34

Тъпанар

преди 5 години

К'во? Куче ще ми влезе в къщи и ще ми скочи на децата? Веднага вадя пистолета и го отстрелвам. После вадя лопатата и търся собственика. То бива, ама чак пък толкова...Оня с 12-те питбула, който го изядоха собствените му кучета, преди 1-2 месеца, не ги ли отстреляха?

33

Паметлив

преди 5 години

До АнонименАланкоолу,при комунизма бездомни кучета почти нямаше!А крадците бяха рядкост.В провинцията даже не си заключваха къщите.Да ти пик.ая на "защитената" частна собственост,след като постоянно ще треперя някой ман.ал да не ми влезе в къщата!Впрочем,тогава можеше да задържиш крадеца и да повикаш милицията-те после си свършваха работата в кауша.

32

Анонимен

преди 5 години

Как е влязло кучето в двора, вратата трябва да е била отворена.

31

Ха-ха

преди 5 години

Заглавието трябваше да е:"Челен опит".

30

Анонимен

преди 5 години

Частната ви собственост не е неприкосновена! Това което пише в конституцията са просто някакви недомислици. Крадци и кучета могат свободно да се разхождат във вашата собственаст и вие НИЩО не можете да им направите. Ако им направите, законът започва да преследва ВАС с цялата си строгост. Да сте чували за наложено наказание (напр.глоба) за нежелано присъствие в чужд имот? Няма и да чуете

29

Анонимен

преди 5 години

Трябва да сме като в щатите, но комунистите нямат сметка България да стане правова държава.При капитализма частната собственост е неприкосновена. А при комунизма всичко е общо.

28

Solar Power

преди 5 години

До ОсманЗначи искаш да кажеш,че ако си вървя по пътя и видя куче веднага трябва да замръзна на място без да мърдам а ако пък съм си у дома трябва да съм вцепенен. Ай съм мръднал ай ме е нападнало. Мисля,че дълбоко грешиш брат. В града човек трябва да се придвижва спокойно и нормално без опасности от животни или да настъпи техни екстрменти. Кучето трябва да е на повод а ти да се грижи за него и да му събираш акото.

27

Анонимен

преди 5 години

Кучкарите са хора с умствени увреждания. Те са същества със социопатични наклонности.

26

Анонимен

преди 5 години

Собственикът на агресивното животно защо не е арестуван?

25

Фондация 4 лапат

преди 5 години

От фондацията да организират и платят погребението на кучето, с духов оркестър, пищна заря и вегански кебапчета за всички желаещи.

24

Анонимен

преди 5 години

Евала,доживяхме

23

До 20 Осман

преди 5 години

Колко ти е празна главата ама колко много

22

Анонимен

преди 5 години

не е толкоз лесно да убиеш питбул с лопата, но в самоков има школувани бойци с това оръжие - на ул. ''Здравец""

21

Анонимен

преди 5 години

Какво досъдебно производство, каква прокуратура? В кучешка държава ли живеем. Планетата на кучетата. През социализма щяха да наложат глоба на този, който занимава съда и прокуратурата с кучета и други глупости.

20

Осман

преди 5 години

До Solar PowerПутбула що не е нахапал някой на улицата, отключил си е вратата или е влязъл с взлом ? Aйде недей философства много аман от форумни всезнайковци, ти пИтбул жив виждал ли си перз живота си изобщо ? Ако седиш мирно кучето изобщо нема те закаЧи обаче напълниш ли гащите и тръгнеш ли да бягаш спукана ти е работата, лъв или мечка също.

19

*

преди 5 години

А Конституционния съд кога ще го сезират?А съда в Брюксел?