76

Анонимен

преди 5 години

Някой наистина ли мисли,че млад човек ще се яви на интервю за работа да става учител за тия пари .... това са парите за да си плати наема .За храна и сметки и транспорт и живот и разходи му трябват поне още 700 800 ако не и повече и това е за минимум.Така,че като станат заплатите нетната минимална 1700 1800 ще има желаещи за работа дотогава забравете.

75

Люба

преди 5 години

Тая бабка Янка няма ли кой да я смени ?Може когато си замине и образованието да се съвземе

74

Анонимен

преди 5 години

До доц. д-рДаскалът ще не ще половин ден стои прав и преподава, рискува да го набият, деца-ид..и..от..чета му пилят нервите. После още няколко часа има други ангажименти, пак свързани с професията му.Професорът какво прави? Някой може и да работи.Но останалите ходят да четат лекции насам натам и тези хонорари са му плюс заплатата.Водят се ръководители на проекти, по които младите опъват каиша, професорът само се подписва за хонорар.И урежда родата си на работа в БАН.Виж какво е писал 61 :))

73

Анонимен

преди 5 години

Дано сега спрат да хленчат за пари, ненаялите се даскаля. И след увеличението на заплатите, да изкарат и по един курс, как да се обличат, че мязат на бостански плашила.

72

До доц. д-р

преди 5 години

Нали онзи ден тук написаха предложение? Към 3 000 човека на научни длъжности в БАН плюс не знам колко други висшисти, които са им научно-помощен персонал и работят на минимална заплата, да идат да преподават в училищата и в университетите, но да бъдат назначени там на щат. Там да си изкарват парите.А БАН да остане както преди 1947 г. - събирайте се да дискутирате и да обсъждате, но без да искате заплати от БАН. Създавайте научно-изследователски колективи, но сами си търсете финансиране.

71

Анонимен

преди 5 години

За 700 няма да си потърся работа добавете още една две нули и може и да си потърся

70

Анонимен

преди 5 години

За 700 лв може Такева да се яви на интервю

69

Анонимен

преди 5 години

Ще подам документи за държавна работа когато минималната заплата стане 2000 евро .Това няма да стане затова в чужбина ще получа поне 20000 евро.

68

Анонимен

преди 5 години

Защо се пише само за полицай учители и администрация кога ще увеличите минималната работна заплата на 1500 лв и пенсия на 300 лв .Няма нали

67

Ivan

преди 5 години

Kolkoto i pari da davat da obuchavash tezi *** e zle

66

Анонимен

преди 5 години

Проста сметка!Обещаната начална заплата на млад учител от 1 януари става 920 лева.След всички удръжки младият даскал ще получи чисти 713 лева.Питам се докога у нас ще ни навират брутните стойности на заплатите.По цял свят казват - доход след данъци, заплата след облагане.

65

До Denica

преди 5 години

Да се запознаем остави кординати красавице.

64

Анонимен

преди 5 години

До Бг учител-То добре че не те е хванал железото бие като Тайсан само че с 5 човека до него :))))

63

Бг учител

преди 5 години

Омръзна ми постоянно да ме бият учениците

62

Сержант

преди 5 години

Увеличени заплати, добре. Но качеството на образованието кога ще вдигнете. Като се допускат деца до матура, които не могат да пишат? Бюджета на училищата трябва да зависи не от броя ученици, а от качеството на образованието на изхода. И не на последно място контрол и никакви компромиси.

61

Dennyca/krasivata

преди 5 години

Аз съм на мнение че системата в бг не е наред аз например искам базов доход 2000 лева на месец а който е работар и не му се стой в къщи нека да работи дори и за 500 лева та ако ще и с 3 висши да е!Работата не е за всеки но парите са за всеки!

60

Анонимен

преди 5 години

Как очаквате някой да иска да работи за 700 800 при положение,че всеки ден се пише за евродепутатки като *** Майдер,Мария Габриел милионерки с къщи в Испания и Австрия,Пеевски или лекари с 15 апартамента и декларирани десетки миолни и тнт.

59

Анонимен

преди 5 години

До Даскал-Без да искам ти дадох + извиняваи трябваше ---------------------- да ти дам не може 1 учител да взема по-вече от един пазач на бостан които цял ден се пече на жегата!!!!!!

58

Анонимен

преди 5 години

До Учител-Хей ами като не ви харесва да сте учители утиваите да работите при румен Личев-Плевен -10 часа минимум работа почивка 15 минути 25 лева надница и никакви осигоровки.

57

До 57

преди 5 години

И пенсионери няма да останат с 200 пенсия семейство не се гледа.Те ще емигрират и ще работят за да живеят