60

Анонимен

преди 5 години

Причината е, че компанията "Олимпик е в процес на несъстоятелност.--------Обявявянето на фалит днес е често срещана легална форма на измама или пране на пари.А, клиента на дадена фирма или компания не е "застрахован" от подобни измами.Резултата?????Ами клиентите на "Олимпик" ще си платят два пъти!

59

aa1830

преди 5 години

Няма такава държава, няма толкова задръстен народ.....

58

Анонимен

преди 5 години

Трябва да се забранят офшорките. Компания, която иска да оперира в България да се регистрира в България, а не в Панама, Кипър и т.н.

57

Антон

преди 5 години

Няма да видите нищо от гаранционния фонд. Просто парите от там са източени да попълват разни дупки в бюджета. Толкова от боковото управление.

56

Мислеща

преди 5 години

Четох, че щом дадена компания е лицензирана в друга страна членка на ЕС /според европейското законодателство/, нейн клон не е длъжен да иска лиценз в друга страна членка. И тъй като "Олимпик" нямал издаден лиценз в България, затова и Гаранционния фонд нямало нищо да гарантира, защото ЗК не е внасяла пари в него, а в кипърски такъв. Сега трябвало кипърския фонд да постанови как трябва да се възстановят платените застрахователни премии и обещетенията по щетите. Май ще пием по една студена вода!

55

Адолф

преди 5 години

Изчакаха народа да замине по почивки и почти тихомълком сервираха това баш в разгара на сезона, в типичен стил, всеки път едно и също...

54

Анонимен

преди 5 години

Плащайте още фалшиви застраховки, фалшиви винетки и фалшиви тол такси.

53

Аз

преди 5 години

Всеки ден видими резултати

52

Анонимен

преди 5 години

Мисля, че е време нашата мафиотска държава да започне да ни граби по домовете. Ей така, на случаен принцип. Може да създаде отряди от мутри (това е единствената позиция, за която тук няма да има недостиг на кадри) и с някакви карти или значки да нахлуват в къщите и апартаментите и да грабят каквото намерят.Защото иначе е излишно сложно и заобиколно.Да го направим пряко и ефективно!

51

Анонимен

преди 5 години

Не 2, над 14 милиона са внесли "Олимпик" в Гаранционния фонд. Но сега от там отказват да изплащат щетите.

50

SS

преди 5 години

А защо Гаранционен фонд прибира 10-те лева които си ги плащате Вие в полицата а когато стана проблем неможело да ги плати?Нали плащате 10 лева гаранзионен фонд към всяка полица.200 000 x 10 са си 2 мильона.

49

Гербав темерут

преди 5 години

Естествено фалита на 'Олимпик' налага да се увеличи цената на полицата 'ГО' за останалите водачи с поне 25% - за да има кинти за вожда ('За къде без кинти'). Ще се разберем с КФН. Те може да не проверяват никого, ама пък изпълняват поръчките много бързо. Цена нямат де се вика...

48

Чикън

преди 5 години

Докато мафията ни управлява ще е така! Всички знаете, че наред са пенсионните фондове! Да са ви честити, червени, сини, бели и зелени + винету! Пак им дайте властта!

47

Анонимен

преди 5 години

Абе хора вие на сте ли чували, че от грък пари не можеш да вземеш.Дето има един виц.Де се е чуло и видяло евреин да върви по улицата и от джобовете му да падат пари.А след него да върви грък да ги събира и да му ги връща?

46

До Кривондел

преди 5 години

Не точно. 1.Когато застрахователна компания оперира на българския пазар е логично да минава през регулации за България. Имаш КФН, икономическа полиция НАП и т.н. които си получават заплатите. Да си свършат работата.2. Дори и да пренебрегнем 1 - остава ситуацията при ПТП със автомобил застрахован в 'Олимпик'. Тогава опцията на ударения макар да не е бил 'тарикат' както ти казваш е да пише писмо до арменския поп. Или как?КФН са за оставки. Те са още от КТБ де...

45

Анонимен

преди 5 години

Аз имам 3 коли и ползвам "Амарант" за застрахователен брокер. Сега едната ми се оказва в "Олимпик". Изобщо не съм избирал нищо за никакви 5 лева по-малко, просто не съм се задълбочавал, защото винаги досега е било все едно.

44

Шишарката 90 година

преди 5 години

Пирамидии..фараонии!И балъции за мильонии,,!Човека взе паритее,,казаа чакай малкооо,,!И излитна за Америикааа :-) :-) :-)

43

Анонимен

преди 5 години

Значи ние сме виновни, че сме платили малко по-ниска цена, а държавата, чрез хилядите си комисии, надзори и всякакви служби не е? Заради сънародници с такова мислене вече съвсем не е възможно да се живее в тая държава. Наистина терминалите ни зоват.

42

SS

преди 5 години

Евтина гражданска от сигурно място.............нали се сещате ;)

41

Анонимен

преди 5 години

Правете си изводите какво се случва с банките!Има няколко които са собственост на мутри подобно на Аркус С. на Митьо Очите!