44

ЩЕ ТЕ ОБАДЯ!

преди 5 години

Сред учениците се внедряваха доносчици в помощ на учителите да докладват всичко!Там, където, теорията не достига - идва на помощ практиката! Така се оправдаваше това

43

до стара история

преди 5 години

До АнонименА не е стара история, последиците й отекват и днес и поне още 50 години. Колко животи разрушиха с този криминален преход и колко хора сърбят и ще сърбят още попарата му. Потърпевшите не забравят. Да ти съсипят живота и ти да се примириш?

42

разделяй и владей!

преди 5 години

За партизанските деца си имаще специални елитни училища и интернати!Безпризорни деца биеха съучениците си от злоба и завист, разваляха цели класове!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 39В кой "соц" си живял бре ?

40

Луд

преди 5 години

Пак бъркате боя с шамара май.

39

До +

преди 5 години

До До +За мен е странно, че на фона на евросредства, България натрупа такъв огромен дълг, ограбването на една банка бе засекретено и някаква завеса се спуска. Обществото се държи на тъмно за най-големия обир в Европа . Ами не са нормални тези неща. Освен материалния сват има и един духовен и човек не живее само да яде и да ходи до тоалетна. Културата каква е на управляващите и моралните им ценности. Това е важно. Иначе всичко заработено и материално отива в кошчето за *** за обществото.

38

Анонимен

преди 5 години

Боят винаги е бил неофициално разрешен!През соца на улицата да те срещнат невинен ще те набият за назидание!Учителите го изискваха, подтикваха и насърчаваха родителите към побой над децата!

37

Анонимен

преди 5 години

Рекламно послание за България - "Дупки, дупки по улици и магистрали, в образование, в здравеопазване! Наслади се на момента!"

36

Анонимен

преди 5 години

стара история

35

До +

преди 5 години

До +Прав си, ПРЕХОДЪТ бе отдавна. Но Преходът е първоприната причина В България да с е създаде криминален елит, който след икономическата власт, взе политическата и НЕЩАТА стигнаха до тук. Всек втори българин се страхува дори да отиде на лекар. Не им вярва. Учителите, тези, които са едни от най-важните за бъдещето на децата ни, са унижени, само ТЕЗИ, които криминално си напълниха джобовете живеят добре за чужда сметка, че и ни управляват. Кога в Банката са ти искали лихва, че държиш там пари?

34

Анонимен

преди 5 години

Как позна? Браво за прозрението!

33

+

преди 5 години

Айде и тоя за "ПРЕХОДА" говори, бе какъв беше тоя преход 30 години... още него дъвчат

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 34Викаш си от платените дето крещят българите да бягат от България ами да не седят тука и да се опитат да си я направят нормална държава ? Антибългарин един вид.

31

Анонимен

преди 5 години

Бягайте деца! За нас е вече късно да напуснем България, но вие можете! Ако сега завършвах училище щях да изчезна от тази държава и нямаше да погледна назад.

30

Анонимен

преди 5 години

Направо още в първия ред видях, че ще чета глупости. Как може да слагате знак на равенство между строго поведение и насилие в семейството ? Вие добре ли сте ? Значи ако кажеш на детето да не прави нещо или че нещо не е позволено и вече е семейно насилие така ли ?

29

раздържавяване

преди 5 години

При тази 30-годишна политика на раздържавяване и създаването на един криминален елит- тези от Просветното министерство вече ръсят глупости. По-добре да помислят как да махнат дилърите на дрога около училищата и да раздават пари според качеството на обучение. Това им е основния проблем. Родителите и учителите няма как да са психопати и то в такъв голям размер. Явно от това министерство са мнооого откъснати от реалните проблеми.

28

Тупаренко

преди 5 години

Любимата фраза на хулиганите ,,Боят е забранен!'' се появи при ранния Тодор Живков! Сетне се осъзна и даде съответните разпореждания на Народната милиция! А преди 9 септември 1944 г. в книжарниците са се продавали възпитателни тояжки!

27

Анонимен

преди 5 години

Че *** ако не си набие дятито ще го помислят за *** бре...

26

DO 24

преди 5 години

До ХА, ХА, ХА...Повярвай ми - пълно е с дилъри ОКОЛО училищата. И затова не са виновни учителите. Родителите също. Виновни са тези, които раздават парите на калпак, НЕЗАВИСИМО ОТ качеството. И при създалия се проблем Просветното министерство ВМЕСТО ДА РЕШИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ, сее обвинения към тези, които най-много обичат децата.

25

не може да бъде!

преди 5 години

Предполагам,че причина за това положение са турското робство,Септемврийското въстание ДС, 45г.социализъм,ТКЗС, Путин,руските хакери и нивото на р.Дунав!?