42

Анонимен

преди 5 години

МИ , ЧЕ ТО ВАРНЕНСКИЯТ ПОРТНИХ ЩЕ ТРЯБВА ДА ГО АРЕСТУВАТ С ИЗПОЛЗУВАНЕ НА САМОЛЕТОНОСАЧИ И ИЗТРЕБИТЕЛИ...

41

Жо

преди 5 години

ОКОВИТЕ СА умишлено действие за унижение. Някой видял ли е окован с пранги на краката Митьо Очите, Брендо, Зл,атко Баретата или те не са чак такива бандити и не могат да избягат?

40

Анонимен

преди 5 години

За всеки нормален човек, с непромит от герберастките медии мозък е ясно ЧЕ ПАРИТЕ СА ПОДХВЪРЛЕНИ В КОЛАТА.Защо двете жени не са арестувани, когато са носили парите.Ами много просто - защото парите не са били у тях, а са ги ЧАКАЛИ В КОЛАТА.Както и всички екипи на КНОПИ, МНОПИ и герберастките телевизии в бойна готовност.И защо беше нужно да правят 5-часово задръстване на бул.Васил Левски.Ами за да ги видят ЕВРОПРЕДцЕДАТЕЛИТЕ как борят корупцията.ФАРС.

39

Анонимен

преди 5 години

ВЪПРОСЗащо не са ги арестували, когато са носили парите и са се придвижвали пеша към колата, която е била парикарана на ул."6-ти септември".ОТГВОРЗащото парите не са били у тях, а са били поставени по-рано в колата, докато тя е била паркирана пред Столична община на ул."Московска".

38

Анонимен

преди 5 години

Не само, че няма да бъде окован, ами и никой няма да разбере как ще дойде в България. Чакай само да видиш как до няколко дни т. нар. журналисти ще "забравят" за него и ще ни разказват други приказки, ей така да ни разсеят просто. Ама докато народа спи и кълве на бас.тун така ще е.

37

Анонимен

преди 5 години

Значи Иванчева с пранги, защото се осмелява да пречи на управляващата мафия да краде,а черноработникът им Митьо Очите с чехли.Дори Тиквено-Прасешките медии се опитват да го изкарат Исус Христос.На *** на държава.

36

Анонимен

преди 5 години

Това с кметицата Иванчева е един голям цирк. Окована, с белезници на ръцете и краката,Водят я като танцуваща мечка, само трябва и една халка на дзурлата да сложат!

35

Анонимен

преди 5 години

Властта пак се опитва да прецака майките на деца с увреждания. Това става ясно от информация, качена току-що на фейсбук страницата на инициативата Системата ни убива. От нея се разбира, че обещанията и ангажиментите, поети от управляващите за цялостна реформа в сектора, няма да бъдат изпълнени.

34

Сид

преди 5 години

Митьо очите го пуснаха в Турция да се лекува и излежа присъда по баровете. Иванчева по-опасен престъпник ли е от него? Стига с тези пиар акции на МВР.

33

Сид

преди 5 години

Нямам никакви чувства към тази жена. Но, ако се мислим, че сме правова държава, трябва да се въздържаме от нападки. Виновен значи влязла в сила присъда. Срещу колко личности имаше показни арести и накрая съдът ги оневини. След това ни съдиха в Страсбург, спечелиха и от нашите пари им изплатиха хиляди евра обезщетение. Може да е виновна, но може и да е нагласена работа. Тя не от БСП нито от ГЕРБ. Независим кандидат беше.

32

Анонимен

преди 5 години

Това с кметицата Иванчева е един голям цирк. Окована, с белезници на ръцете и краката, колан на краста, свързан с белезниците чрез синджири. ТОВА ЛИ Е НАЙ-ГОРЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК В ДЪРЖАВАТА (ПАРДОН - ТЕРИТОРИЯТА)? С този цирк съдебната власт показва безсилието си към истинската престъпност, съпричастност с мафията. 28-29 години властващите разсипват държавата: унищожиха промишлеността, животновъдството, здравеопазването, образованието. И като резултат сме най-бедните в Европа, огромна корупция....

31

Анонимен

преди 5 години

Полага се от това вещество по дръжките на вратата на автомобила,отваря се багажника ,слага се сумата - ето задържан за подкуп ..Тва са вече истъркани ченгеджийски номера

30

Отговор

преди 5 години

До гого 13 Гого , това е за назидание на такива като теб , дето защитават престъпници. Да си знаят какво ги чака , ако вземат подкупи.

29

payak

преди 5 години

Не знам защо видната РАПФАГ юристка баба Цеца, министър на правосъдието, продължава да не реагира. С тези пранги на краката, като мечка, властта става напълно смешна. Митьо очите как ще го докарате? Или той е г-н Желязков. Може и да е виновна-съд ще каже. Но това е пълен панаир.

28

Анонимен

преди 5 години

Трява и да й сложат маска като на Ханибал Лектър, за да подчертаят управляващите абсурдността на свръхмерките, които прилагат на Иванчева. Ще кажеш, че е топ терорист и най-опасния престъпник в цялата държава...

27

Анонимен

преди 5 години

Те тези милиони са похарчени от парите на такива като теб, червен акъл!Не усещаш ли тънката ирония? Троловете твърдят, че тя не е крала!

26

Ама

преди 5 години

Хайде де!В Сливенско прасковите узряха!Кой ще прави компоти в консервения?ПР-разхожда кучетата и не може!

25

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Случаят "Иванчева" показва само злобата, простотията и подлостта на гербаджиите.

24

До 18

преди 5 години

Хващаме ли се на бас, че повече от 3 години няма да получи? Ще и дадът 2 и нещо и ще я пуснат след година и нещо за добро поведение.

23

Анонимен

преди 5 години

Гнусна и антипатична личност ! А тези които я защитават доказват неоспоримо ,че думите на професора за онези 80% българи -са чиста истина!!!!