55

Анонимен

преди 5 години

Тоя софиянец за това ходи на бетономорието да си избива комплексите, защото ако го беше направил това в Турция например, доживотната присъда в търски затвор не му мърдаше. А тук - само 24 часа в ареста.

54

до 48

преди 5 години

По-големи селяни от софиянците няма...Когато градове като Пловдив, Велико Търново, Стара Загора, Русе и Силистра са били с европейски облик, в София са извеждали овцете си по местата, където днес наричате бул. Витоша и Граф Игнатиев...Като добавим и пословичната генетична ограниченост и тъпота на шопите, не виждам дори и една причина да се гордееш, че софиянец...

53

Анонимен

преди 5 години

До БатманТо в София се премести целия *** и все софиянец се нарича.

52

Анонимен

преди 5 години

"може да е роден в София но генът му да е селян-дурски."Да ви *** и комплексите софийски. Когато София избират да е столица на България, Пловдив, Варна, Русе и Шумен са били по големи градове от София.

51

Българин

преди 5 години

Виновна е съдебната система, ние българите не сме виновни, какво общо имаме ние с това. Аз например съм добър човек, карам винаги с 50, всички трабва да са добри хора като мен.

50

Анонимен

преди 5 години

БМВ е диагноза за авто талибан

49

Батман

преди 5 години

Ето защо да има такса за софиянци като отидат на море...... Имаше днес такава статия :)

48

Анонимен

преди 5 години

В Германия където има толкова мигранти не се случват такива неща ... *** е голям екстремист , особено теа които живеят в бг .

47

Анонимен

преди 5 години

Митю Очите нали е в затвора и дрога вече никой не продава...кой му е продал амфети на тоя убавец с БМВ-то?!

46

Анонимен

преди 5 години

Всякакви *** има. Китен от години се слави като евтин курорт и събира всякакви такива недоразумения от цяла България.

45

1

преди 5 години

Ех, мила Родино ти си земен рай. Ама за мутри и престъпници ...

44

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 5 години

***. ЗАТВОР ЗА 20 г. ОТНЕМАНЕ НА КНИЖКАТА,, И ГЛОБА 10 ХИЛКИ.

43

Нинова

преди 5 години

е виновна и 45-те години комунизъм. Бойко не може за 10 години да ви оправи, не че и се опитва

42

Анонимен

преди 5 години

Когато пишете за Софиянец първо погледнете рожденното място на баща му и маика му и от колко време живеят в София. щото тои може да е роден в София но генът му да е селян-дурски. Казвам селян-дурски щото този няма нищо общо със селяните които си изкарват прехраната с тежък физи4ески труд на полето и в оборите.

41

Ветрувианския човек

преди 5 години

Смъртна присъда.Опит за убийство на повече от едно лица.

40

Анонимен

преди 5 години

очите , общинарите , асфалта , пенциите с ало тата , социално слаби търкат билетчета ,съдии уличени в подкуп съдят подкупни катаджии , деца "самоблъскащи" се в джипове ,деца "самопрегазени" в пешеходни зони и пътеки и всички доволно почиват в Гърция.

39

БЪЛГАРСКИ КОМПЛЕКСАР

преди 5 години

ЗА ПРОСТОРИЯТА НЯМА ЛЕК : БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ Е ..... *** /НЕ КАЗВАМ ***/, МАЧО , ПЪРВЕНЮ,МЪРЗЕЛИВ, ТАРИКАТ ....... КАРА БМВ , АУДИ , ФОЛКСВАГЕН ПРЕДИМНО АГРЕСИВНО И ТО ТАКА , ЧЕ НЯМА КАК ДА НЕ ГО ЗАБЕЛЕЖИШ НЕ ЗА ДРУГО ,А ДА БЯГАШ ПО-ДАЛЕЧ ОТ НЕГО В СТИЛ ПАЗЕТЕ СЕ , ЧЕ ИДВАМ И Т.Н. ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ И МУТРАГЕНКИТЕ .....ИЗОБЩО БАЙ ГАНЬОВСКИ МАНТАЛИТЕТ .КАКВО ДА СЕ ПРАВИ ???? НАШЕТО ОБЩЕСТВО Е РАЙ ЗА ПРОСТАЦИТЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ БЯГАТ И МЪЛЧАТ ЗА ДА НЕ СИ СЛАГАТ ЛЕД НА ГЛАВАТА ПОСЛЕ

38

Анонимен

преди 5 години

"Затова незабавно Такса МОРЕ за столичани и реципрочната Такса СТОЛИЦА за всички провинциалисти, които посещават София."-------------------------------------------Най-доброто решение, Гърция ни е по-близо, само да завършат магистралата

37

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ: *** Майдел няма нито имоти, нито дарениятази статия преди минути бе изтрита ,браво днес !

36

Пешо-каскета

преди 5 години

Стига сте плюли по хората от село бе...то не бяхме ***, селинджъри, селски бекове...ами вие какви сте бе? Кво като сте от София или гоУемия град...да не произвеждате в нужника злато! Престанете с обидите защото и без това вече сте твърде далеч от Земята и природата и на хора не приличате, а сте тръгнали да съдите човеците по скъсания елек все едно сте богове! Е...не сте!!!