25

Банчо

преди 5 години

Станислава Айви дали ще можеш да ми завъртиш една тръба..и да ти потече в устата.

24

Есаул

преди 5 години

Какви ли не глупости се говорят от гладни и некадърни уж мъже и незадоволени нимфоманки! Цял легион ,,експерти'', деятели, психолози - антрополози, политолози, накратко - откровени пeдеpaсти и мacтии се препитават с врещени срещу Великая Русь!

23

Сегалка

преди 5 години

Защо давате микрофон на подобна одиозна персона, някаква си Айви(културтрегерка-полуинтелигент) да оаква ефира? Лош аромат!

22

Анонимен

преди 5 години

На всички е ясно, че има криза във висшето образование, но тази женица ми скри шапката с неадекватните си коментари.

21

Анонимен

преди 5 години

Сенегал и Путин - сродни души - единия изпаднал артист, а другия....челист !До кога ли ще търпи оскотелия мужик мизерията и перверзията на която е подложен от кремълската КГБ олигархия !?

20

Локумчо

преди 5 години

Тая пие ли си хапчетата редовно ? Да не би да намеква, че краварите са хакнали изборите на Путин и сега краварите му пращат шпиони за да сключат мир с императора на планетата, защото Путин ги би по всички параграфи и ги пропъди от Сирия. Или иска да ни каже, че Путин е готов да сключи мир със Дявола /САЩ/ за да има мир на планетатаЗемя

19

Анонимен

преди 5 години

какъв коментар човека си е проследил родословието и не го крие корените са му от русияи всеки е свободен да прави каквото решиедин продава родината си на сорос за жълти ктотинкито не е един а цяла парртия - гробарите воглаве с банкянскотоа ни занимават със сегал

18

Анонимен

преди 5 години

Едва ли събира работна ръка за малък частен театър...1776 г = уса + "болшой театър" голям театър на който завесата вече започва да се повдига и на зрителите предстои да им стане лошо, като видят актьорите )

17

до 15

преди 5 години

Тя Е в психиатрията и такива изяви по телевизиите са част от терапията!

16

Анонимен

преди 5 години

Бе той няма да живее там бе, а ще е посланик на Русия в САЩ! Талантлив каратист и актьор, за разлика от Роки и Конан, които са яки, но не са артисти никак! Ван Дам също е добър като артист, но е по дребен. На Сегал, Долф Лундгрен и Ралф Вернер поне им прилича като разхвърлят цял бар натъпкан с ***!

15

Анонимен

преди 5 години

Какви сделки с дявола, какви 5 лева бе, пращайте я тая в психиатрията.

14

Обективно

преди 5 години

Всички пътища водят към Рим (латинска поговорка)Всички пътища водят към Третия Рим - Москва (обективната реалност през 21 век)

13

Аконтрарио

преди 5 години

Тая смола Айви да вземе да се завре под масата с тъпите си умодърдорения и псевдологизми! Защо пускате тоя фураж?

12

Бате Гойко

преди 5 години

"Връзката му с Русия изглежда като сделка с Дявола трябва да са му обещали нещо много голямо. Намесени са вероятно много пари", отбеляза киножурналистът Станислава Айви.Айви, мисленето не ти е силна страна.

11

С нами Богь!

преди 5 години

Русия означава Духовност и на нея принадлежи бъдещето! Чърчил го е казал, но го цитирате само когато ви е удобно с удобната фраза за прости като нас, че от капитализма и мошеничеството по добро не е измислено.Затова хората на изкуството намират утеха от джендеризма именно там! Дори и враговете им признаха, че направиха безупречен Мундиал.Ама използвали работници от Азия!!! На Запад да не би да работят потомствени аристократи със синя кръв? Россия навсегда!

10

Анонимен

преди 5 години

Такива изпаднали американци и при Ким биха отишли за ги врътнат на монитора за няколко минути, ама оня ги връща след някоя и друга година по хуманитарни причини - ексхумирани и пакетирани !

9

Анонимен

преди 5 години

Сигурен съм, че на Сегал много му дреме за някаква анонимна журналистка, за чието съществуване дори не подозира.

8

Анонимен

преди 5 години

Сделки с дявола, някакви големи конспирации... тая май е предрусала с атлантическата дрога.

7

Анонимен

преди 5 години

Като се има предвид колко рубли са един долар...естетвено че ще им се живее в русия пропаднлата *** :)

6

Анонимен

преди 5 години

Депардийо веднага разбра що е то потьомкинско село и е в Белгия сега :)Сегал е приключил - даже свири с групата си в София преди години, не му платиха целия хонорар и все пак се нави да свири, колкото все пак да има там някакъв кеш. Смятайте докъде я е докарал. Е, ще му дадат едни пари, ама е свършен вече.