120

Тъпанар

преди 5 години

"Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник?"Разбира се, че като говориш с престъпник, НЕ ставаш престъпник! Но когато си престъпник, независимо дали говориш или не с престъпници, си оставаш престъпник!

119

Бени внимавай!

преди 5 години

Венка внимавай кого наричаш престъпник,че да не ти омекнат коленцата! В сравнение с теб Митьо Очите е като Дева Мария преди Божественното зачатие!!!

118

КОМУНИСТ ДО БАЛЪЦИ

преди 5 години

В НЯКОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ЩЕЛИ ДА МУ ПРОСЛЕДЯТ ДОХОДИТЕ И ЩЕЛИ ДА ГО ВКАРАТ В ЗАТВОРА ! АЛОООО Я ПРОБВАЙ НА НЯКОЙ СЕНАТОР В САЩ ДА МУ ИЗКАРАШ ДОХОДИТЕ ! Я ПРОБВАЙ НА БОСОВЕТЕ НА НЯКОЯ КОРПОРАЦИЯ ДА НАПРАВИШ ТОВА ! Я СЕ ПРОБВАЙ НА НЯКОЙ АНГЛИЙСКИ ЛОРД ДА ВИДИМ ! Я ПРОБВАЙ НА НЯКОЙ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА ДА ПРОСЛЕДИШ ПАРИТЕ ! Я ПРОБВАЙ В ШВЕЙЦАРИЯ ДА ТИ ДАДАТ ИНФОРМАЦИЯ ЗА СМЕТКИТЕ НА МИЛИАРДЕРИТЕ ! В ГИРМАНИЯ ПРОБВАЙ ДА ПРОСЛЕДИШ ПАРИТЕ В ОФШОРКИТЕ ИЛИ КЪДЕТО И ДА Е ПО СВЕТА НА НЯКОЙ КАПИТАЛИСТ ! БАЛЪЦИ

117

Мълчанието на агнета

преди 5 години

Естествено, че не е престъпник. Милен Велчев мааше сварка на една яхта с едни престъпници (лека им пръст), вие още малко ще го изкарате и него престъпник. Това са нормално неща за България.

116

34888

преди 5 години

И това ще преглътнем, както много други неща. Всяко чудо за три дни. Народът е в дълбока кома...а напрежението се потушава във форумите - площадите са празни. Какво ли трябва да се случи, за да се събудим?

115

Анонимен

преди 5 години

Целият цирк е да се мели до второ пришествие колко са лоши тия от БСП. Тролската банда на Цветанов добре е инструктирана. Ако ГЕРБ се откаже от престъпните си кметове БГ ще остане без изпълнителна власт.А Цветанов го помним, когато размахвеше от трибуната на НС разни разпечатки на СРС-та и доказваше, че лекарите са престъпници. После същите го осъдиха и сега не Цецо, а ние всички им плащаме на хората обезщетения.

114

Анонимен

преди 5 години

Нещо се не вързва,а х-л Хаят къде е,в съседна страна ли е щом се срещнали пред него или на входа и от там тръгнали за почивка с лечение асфикция и фиксия прасешка опашка навъртяна посред 3.00 часа сутринта според К.Дал за времето на фиксията и задържането по червена бюлетина Интерпол след кат времето за резервации и регистрации за група/и е изяснено и как от връзката с него така и на гише рецепция за хотел,че предполагаемо платено до около 9.00 ч за работно време на деня,а излиза,че щом се явил.

113

Анонимен

преди 5 години

Ставаш престъпник когато се боядисвам сам вкъщи с боята на баба си и караш ролс ройс, платен с комисионни от разпространение на наркотици. Много са долни значи - спали са на едно легло в една стая, а сега му казва, че е прстъпник за да отвлече вниманието от себе си.

112

Анонимен

преди 5 години

Опитва се да убеди нас или себе си?

111

Башка Луд

преди 5 години

Цялата ни политическа върхушка е такава!Всички са оплетени като свински черва с престъпните организации!Няма БСП, няма ГЕРБ, всички работят за или с престъпниците!

110

Think

преди 5 години

До Анонимния 115: Ти да не му свети , че ги знаеш тея работи ...... Такива като тебе сте толкова смешни , че ми разведрявате деня. Много си информиран... Сме.шник

109

Анонимен

преди 5 години

До до до комунистБлагодаря ти за оценката, а ти продължавай да живееш с тази мисъл, само се пази да не влезнеш и ти. Поговорки колкото щеш

108

Анонимен

преди 5 години

Приказки за "Лека нощ, деца". Подходящо за лица под 6 години.

107

до до комунист

преди 5 години

Нищо няма да вкарате и нещо до сега не сте вкарали защото интелекта ти е като температурата на северния полюс. Разсъждения никакви, празни драсканици, празна глава. 30 годи никой никъде не сте вкарали.

106

Анонимен

преди 5 години

Бенчев за Очите: Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник? - много зависи какво си говорите!

105

Иван

преди 5 години

"Като говоря с престъпник, ставам ли престъпник?"Май натам отиват нещата, Бенчев.

104

Анонимен

преди 5 години

Ако Бенчев е престъпник защото бил на ти с Очите, какво да правим с Борисов, който и до днес е на ти с цялата мафиотска *** в БГ? Те са му авери още от време оно.Но Баце не се спря само до приказки. С тях въртеше бизнеса с амфетамини, с тях крадеше коли и ги продаваше в Унгария, където и днес има висящо дело.

103

Бургазлия

преди 5 години

Toз БеМчо е олицетворение на българския политик от Евроатлантическата Юдеодемокрация през последните 29 години - нагъл, арогантен, грозен и с чувство на абсолютна безнаказаност. Отврат с власт и самочувствие. Защо ги търпи земята тези гнусни изчадия да вървят и да я мърсят.

102

Хахо

преди 5 години

До АнонименМоже да се окаже правнук на охранителя на архиварката в Строителния техникум в София.

101

Анонимен

преди 5 години

АКО ВКАРАТЕ БЕНЧЕВ В ЗАТВОРА ЗА 2 ГОДИНИ, ДОРИ ЗА 20 НЕЩАТА НЯМА ДА ВИ СЕ УПРАВЯТТуй ще да е някъкъв актуален виц!Дайте да не вкарваме престъпниците в затвора, защото нещата нямало да се оправят с това! И спри да крещиш! Ако си мислиш, че повече хора ще прочетат умотворението което си снесъл, когато пишеш с главни букви - грешиш!