8

Анонимен

преди 5 години

Ако с бой и казарма се ставаше човек, тези от Строителни войски щяха да управляват света.Ама не го управляват, така че...

7

ШибиРиби

преди 5 години

Аз съм гледал как баща хижар посини дъщеричка с бой с коприва през лицето и ръцете. Бе софистикация във възпитанието ви казвам.Иначе жената кат порасне само тежки крошета в носа и ченето превантивно хахаха

6

Анонимен

преди 5 години

Мда и за тва сега децата от 2 годишни бият родителите си, трошат каквото поискат и им купуват каквото поискат, пък родителите само се оплакват че нямат пари още неща да им купуват. Когато децата прекалят няма начин да не ги удариш, иначе ще станат едни малки ***.

5

Макаренко

преди 5 години

Колко деца осакатих, не е истина. То яло бой като ***, обаче има самочувствието, че е станало човек. Магаретата би трябвало да са създали своя цивилизация от хилядолетия.

4

Анонимен

преди 5 години

Поредното агресивно насаждане на деградантски либерални идеи. Шамарите са работели хиляди години, сега изведнъж разни гуру-шамани от едни НПО-та решиха без да ни питат, че това било лошо. Децата трябва да имат авторитети, не *** инфантили за родители!

3

Анонимен

преди 5 години

Човек без бой не се става. Шамарите трябва да са абсолютно задължителни. Точно заради такива джендърски родители днешното поколение е такова. Ако са яли шамари, тогава щеше да е съвсем друго. Аз съм ял шамари и се радвам за това, защото само по този начин детето става човек.

2

Зле

преди 5 години

До АнонименАма ти си много зле бе........ Направо падам.

1

Анонимен

преди 5 години

Шамари... Виждал съм баща да подритва детето си на улицата. Един пък такъв шамар му заби, че детето падна на тротоара.После някои реват, че в Норвегия им взимат децата. Ми много ясно, бе, нашия, те там боя не го смятат за нещо нормално.