10

Гoшу

преди 5 години

Яко триете, а путинофилни *** :)

9

Анонимен

преди 5 години

Русофилите разбира се избягват да летят с руски самолети.

8

Анонимен

преди 5 години

На руски самолет, хеликоптер, кола, мотор, колело, тротинетка, не се качвам.

7

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименТехнически неизправен ти е мозъка. Вертолета е ударил външния товар на друг вертолет с витлото си. Тоест пилота нещо не е довидял при излитане на двата вертолета към нефтена платформа.....................Абе дори на моя Мерцедес има сензори които нощно време при паркиране ми показват дали наблизо има нещо в което мога да се ударя , а руските некадърници на вертолет не могат да монтират такива сензори ! Разбра ли сега голямата разлика между руското и немското производство ?!

6

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТехнически неизправен ти е мозъка. Вертолета е ударил външния товар на друг вертолет с витлото си. Тоест пилота нещо не е довидял при излитане на двата вертолета към нефтена платформа.

5

привет от Германия

преди 5 години

Ми-8 АМТ с пътници на борда по неустановени причини се е блъснал във външната конструкция...............................................Те причините са ясни и установени / техническая неизправность / !Нямат технология която да им покаже разстоянието от другите обекти на около !Те един Москвич като хората не могат да произведат , та вертолети и самолети ли ще произведат ?! Всеки 3-ти руски хеликоптер или самолет катастрофира или е принуден да кацне аварийно поради техническая неизправность

4

Националист

преди 5 години

Това е хубава новина! Отивам да празнувам.

3

3D принтирана рикия

преди 5 години

Добре че не са загинали хора, а за азиатските диваци на никой не му пука

2

Анонимен

преди 5 години

Хайде да не превръщате и тази новина във политически дискусии!Мир на праха им!

1

Анонимен

преди 5 години

Провокация е незаконно влизане в Украйна. Това е некадърност.