8

Анонимен

преди 5 години

Само дето чумата не беше потвърдена. Официални документи от сертифицирана лаборатория никой не видя дори след масовото клане /евтаназията е купешка дума/. На сайта на БАБХ качиха по една страница от някакъв доклад, който нищо не доказва и то в края на месец юли. А клането почна още през юни. В тази първа страница пише дори, че резултатине кй излезли на 9.07. Е как разбраха нашите тикви през юни, че има чума? Вярно, че народът у нас не обича да чете, но не всеки четящ още се е изнесъл.

7

читател

преди 5 години

Човек като чете коментарите на този от Северозапада разбира защо положението там е толкова тежко. Това село Крушовица май и то се числи към Северозапада.

6

Анонимен

преди 5 години

Ами то никак не е трудно да си на страна(каквато и да е) с/у държавата, тази мащеха!

5

Един от Северозапада

преди 5 години

Герб се уплашиха, че техните фирми няма да могат да изнасят, и то-с години напред...Катарските шейхове щяха да гладуват години-те разчитат само на нашите агнета. Оставаше ни при това положение, само износът на картофи, дето ги "сеят вишистите" , по призива на Бойко.Изправени бяхме и пред фалит, и за това тези спешни мерки. А и се демонстрация, какво би се случило при една грипна сериозна епидемия-бевтаназия на възрастните и болните, те носят само разходи.Мачкай, Бойко! Пуделче послушно и страхли

4

Анонимен

преди 5 години

are stiga salzi...podrajanov sha vi kupi novi vnosni agneta, frenski, italianski, germanski...holandski

3

анонимен

преди 5 години

знаете ли бая българи ходят на село и баба и дядо пълнят багажника на колата никои не пазари ментетата от веригите

2

Анонимен

преди 5 години

Между другото, анкетата не е точно проучване, а чисто и просто допитване.

1

Анонимен

преди 5 години

20% притежават здрав разум, за останалите 80% вече някой се беше изказал.