217

Анонимен

преди 5 години

В днешно време тия неща за корени и подобни са толкова относителни, че няма накъде повече. Половината население друса чалга, другата носи будьоновки, ама иначе корени, брате.

216

Анонимен

преди 5 години

Славейков го е казал за такива като тебе...и аз му вярвам.

215

Циник до Големия хлЪ

преди 5 години

Ти си оставаш - поредния затънтен селянин...чудя се само "амджика" от баща си ли го научи - или от майка си!

214

Големия хълм

преди 5 години

До Амджик: Исках да завърша с Чуус! Ама съм прос.

213

Devin region

преди 5 години

Аз съм 33 г., единственият от цялата ми рода в България. Работя в София. Майка ми е в Швейцария, сестра ми е в Англия, баща ми в Германия. Леля ми (сестрата на майка) е в Дания, вуйчо ми е в Кувейт, другата ми леля (на баща ми сестрата) е във Франция с мъжа си и братовчедите, а племенникът ми не знае български. Помашка трагедия.

212

Циник до 209

преди 5 години

А ти виж какво е казал Славейков "Не народ - а мъpшa"Чета ви - и съм склонен - да му вярвам!

211

Анонимен

преди 5 години

Не ми я хвалете чужбината. 7години съм слугувал на разни пакита и индуси в англията. Верно, добри пари се вадят, но т две години съм си тук и вадя не по-малко отколкото там, но съм си сам господар. И най-важното, у дома съм си.

210

привет от Германия

преди 5 години

До учителка в гимназияАми що стоиш в България *** ?!Ела при мене в Германия , ще ти помогна с каквото мога , ако имаш дъщеря и на нея ще помогна ! Няма да сте първите на които съм помагал ,няма да сте и последните ! Обичам да помагам ,народен човек съм !

209

Анонимен

преди 5 години

До akudмного се заблуждаваш, голямата част от тези които са се устроили според теб там и имат домове нямат такива (те още са на тамошните олигарси) и едва ли ще имат защото новата криза, *** на вратата и скоро най- -късно до 2020г. ще гръмне.

208

Големия хълм

преди 5 години

До Амджик: Не съм писал, че не те харесвам. Напротив аз съм твой фен. Така че не се осолявай. Написах,че си комплексар именно, че никой не се интересува от твоята библиотека и от твоя живот, щото те са само в твоя мозък.P.A. Извинявай, забравих, че си инструменталния. Чуе с!

207

до 202

преди 5 години

Следа ще оставят нашите,български деца,вашите ще бъдат претопени в неолибералната манджа.Да отрежеш коренът си сам е по -зловещо от всичко друго.Виж какво е казал Райко Жинзифов по въпроса,ако знаеш кой е де.

206

Василев

преди 5 години

Умните и кадърни българи, които избягаха на запад, предадоха всички борци, които са загинали за българската свобода!!!Защото те много добре знаят, че *** ще изтърбушат държавата!!!До като бедните и невежи хора ги разбирам, те са объркани и мислят , че на запад парите растат по дърветата!Да не говорим, че хората които правят политика и задават дневния ред в обществото, си пращат децата , да учат и работят, и да живеят с крадените пари от българския народ!Селяни?Агент Травис Малохан!ЦРУ

205

Циник до Василев

преди 5 години

Баш си е обратно Василев - емигрантите си гледат родителите - внасят милиарди ЕЖЕГОДИШНО в смешната несъществуваща българска икономика!А мързелите в Бг им взимат мизерните пенсии да търкат на шопара Пеевски

204

учителка в гимназия

преди 5 години

Срамувам се ,че съм българка и още повече ,че живея в България !Някакви си миячи на чинии от Германия получават по-голяма заплата от маята !

203

stomin

преди 5 години

я виж ти *** отите тук трият коментари дори така за спорта какво ме нарочихте пак бе а оня пер натия ефенди го оставяте да си рее перушината

202

akud

преди 5 години

не се заблуждавайте, една голяма част от Българите живеещи в чужбина не са гурбетчии. те имат домове там, децата им израстват и се образоват ТАМ, ще остане в първото поколение деца само един Български език, а второто поколение ще е чувало само , че баба му и дядо му са Българи и за всичко са виновни малките бг селски чорбаджи на който не може да им се откъсне някой лев и да вдигнат заплатите до минимална 900 лв. след данъци за 40 часа труд . така ще вдигнат и БГ стандарта. НО как да обясниш на

201

Циник до парашутиста

преди 5 години

Бе де да знам...1 330 000 според мен е почти 2 пъти повече от 682 000 ..*** ти си Иксперта де - в 3 реда сметна вноса на немски автомобили в САЩЧукчите сте така:D :D :D

200

Анонимен

преди 5 години

Утешението на редовия българин - всички сме смъртни. Просто едни ще оставят следа след себе си, други - само празни бутилки ракия и изтъркани билетчета от националната лотария.

199

привет от Германия

преди 5 години

До АнонименЧета ви хвалипръцковщината и ви се смея от сърце.Един ден като ***,не забравяйте да си вземете парите и имотите на ония свят.Ренегати смешни!.........................................................А ти ако пукнеш без пари дори няма да те погребат или за да те погребат ще си в тежест на роднините си ,които трябва да отделят някой лев за да ти платят гроба ! *** !

198

Василев

преди 5 години

След като умориха от мъка родителите си и направиха чужденци децата си,*** се почувстваха проспериращи! Агент Грегъри Чадуийк!