24

Коки

преди 5 години

Т ъ п а н а р, какво ли е правил с кучетата си, за да го изядат. В някои държави минаваш психо тест преди да можеш да си вземеш куче. Ама тук защото няма никакви правила за нищо и за кучетата също, и ето ти случка. И това трябва да е новина в днес.бг.

23

Истински късмет е..

преди 5 години

..че побеснелите и без намордници кучета са нападнали собственика си, а не някой невинен човек, хеле пък дете. Има нещо справедливо в това, че жертва на тази човешка безотговорност е станал именно безотговорният, а не някой друг.Иначе - Бог да прости човека! Мир на душата му!

22

сержант-КОРУМПИРОВ

преди 5 години

един добър край и за двата вида.

21

Анонимен

преди 5 години

Гледал съм питбул породата си е порода кучета. Проблема е в породата проскучкар.

20

Анонимен

преди 5 години

Криминално проявен "охранител" - не е голяма загуба.11 кучета утрепани - не е голяма загуба.Защо този тъжен тон в новината?!?

19

неразбира

преди 5 години

криминално проявен работи като охранител само на 33год. има 11 свирепи кучета , много въпросителни. Тези песове как ги е изхранвал ....

18

Един

преди 5 години

"Това ги чака и останалите кучелюбци. Има Господ. Понякога закъснява, но не забравя."Хахаха, мислиш, че този сел-чо е обичал кучета? Развесели ме:))

17

Анонимен

преди 5 години

до 17 Питбула е нищо всравнение с най-опасната порода- ротвайлера. Най-много смъртни случаи на собственици на кучета има точно от ротвайлер. Това куче е неконтролируемо.

16

Анонимен

преди 5 години

Трябват промени в закона. Трябва да има забранени породи и органи за контрол. Трябва да се забрани всякакво извеждане на такива животни в градовете. Как така имал 11.Ясно е за какво са му. Не е да се предпазва от кражби. Не е и заради самите кучета,тогава да имаше едно. Тия зверове са гледани за убиване. И не може в НК санкциите за жестоко отношение към животно и тези срещу стопанин, чието животно е убило или наранило човек да са еднакви. Кучешкият живот ли е по-важен?

15

Експерт

преди 5 години

До получил си го еКучета обучавани за боеве трябва да се евтаназират моментално, няма друга опция. Виновни за хората, разбира се, но кучетата трябва да с убият.

14

ko

преди 5 години

Историята е ясна! До кога няма да има надзор и следене на тази порода, по-висок данък за отглеждането й и т.н. Цял живот съм кучкар и който ми разправя, че проблема не е в кучетата да си навре теорията не знам къде си, защото определено има нещо сбъркано в тия порода!

13

Анонимен

преди 5 години

до 9 Ако си дресирал питбула, той напада, брат. Даже и стопанина си. Питбул който не е дресиран е миролюбив и спокоен.

12

Пич

преди 5 години

Излезнал да разхожда 11 питбула, които почти сигурно са обучавани за боеве? И ги е пуснал на поляната? Често, тия се-ляци нямат никакъв акъл. И като се замисля, че със семейството ми се разхождаме от време на време по разни села и полянки ... просто ми се изправят косите. Виждал съм много пъти и овчарски кучета пуснати в близост до туристически пътеки. След 5 мин се появява някакъв *** се-лянин, който изобщо ни приема, ни предава. Питам ги - "вие акъл имате ли бе?!", той ме гледа тъпо ...

11

dmx

преди 5 години

Надявам се в Ада кучешките боеве да са ежедневие. Рядко смъртта е толкова релевантна.

10

Баба Дора

преди 5 години

Корнелия Нинова няма ли да се намеси?

9

Анонимен

преди 5 години

Това ги чака и останалите кучелюбци. Има Господ. Понякога закъснява, но не забравя.

8

Анонимен

преди 5 години

Породата не е виновна. Породата кучкар е за евтаназия.

7

Анонимен

преди 5 години

11 питбула?За защита?Toя частна, кучешка армия ли е сформирал?

6

Анонимен

преди 5 години

Нещо друго е станало.Питбулите не нападат хора без причина.Гледам си такъв звяр-послушен е.

5

Анонимен

преди 5 години

Раздвоен съм. От една страна не е хубаво да се пише "Хак му е на този", от друга страна - криминален, с двор пълен с бесни псeта.... хич не звучи добре. Добре поне, че някое детенце или случаен човек не е пострадал.