153

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 160Дори Борисов да подаде оставка ако корупционата систева се запази то означава, че нищо не се е променило.

152

Байфидан

преди 5 години

До 160. Добре и после? Кой идва и как хаосът престава? Искам хубаво да ни го обясниш.

151

Анонимен

преди 5 години

Поредната серия от филма "Бушоните на Стабилността", в главната роля - Баш Главатаря Винету.

150

Анонимен

преди 5 години

А шефа на БАБХ що го пазим? Щото е наша калинка, налЕ...

149

Анонимен

преди 5 години

Имепратор Борисов е раздал справедливост по Царски!А сега следва да уволни себе си.!

148

Анонимен

преди 5 години

Все някой обира парсата, обаче дали тези хора са най-виновните. Все още няма сигурни доказателства за наличие на чума по овцете и козите. Инкобационния период на болестта е от 4 до 6 дни, а проби са вземани преди повече от месец. До сега трябваше да са измрели маса животни, а такива не е имало.

147

изнервен

преди 5 години

Много тъппо племе. Затова не се чудете защо сме на този хал и държавите, където хората спазват правила и закони са на светлинни години от нас. И няма оправия за *** - доказано от историята.

146

Анонимен

преди 5 години

Оставка за Борисов! Държавата е в хаос и няма институции!

145

Анонимен

преди 5 години

Айде пак клъцната опашка, а главните виновници за хекатомбата ПОЖАРанов и шефа на БАБХ Дамян Илиев оставени и насърчени за нови подвизи!!!А бе протестиращи, толкова ли елементарно се оставихте да Ви изпързалят пак?А?

144

Анонимен

преди 5 години

Джордж Оруел написа: Революционно действие е да казваш истината във времена на всеобща измама.

143

Анонимен

преди 5 години

В момента всички заедно ЗЕЛЕНИ, СИНИ, ЧЕРВЕНИ И ЖЪЛТИ срещу МАФИЯТА ГЕРБ !!

142

Анонимен

преди 5 години

На гербавите тролчета са им спуснали поредните опорки и те пишат ли, пишат. *** за какви червени протестиращи пишете бе, душици неграмотни? Не усещате ли, че на хората им дойде до гуша от простите и крадливи некадърници от ГЕРБ?! Само държавни чиновници, дето са набъркали до рамената в кацата с меда и индо-българите, дето ГЕРБ не ги закача за нищо и имат само права, без задължения, са техен електорат. Другото е дезинформация от медиите и фалшификация на избори.

141

Анонимен

преди 5 години

Гледам полицаите рзлични униформи, някои с шапки, други без и се чудя защо не се обърнат кръгом и заедно с протестиращите изметат сметта от мраморната сграда.

140

Анонимен

преди 5 години

До КонстантинТо сме намалели благодарение на вашата партия БСП, която 26 години управляваше България. ГЕРБ или Бойко тук нямат никаква връзка!

139

Анонимен

преди 5 години

Вдигане на цените и некачествен асфалт, все по-лошо образование и здравеопазване, пълна липса на сигурност. С това ще бъде запомнен Борисов! И много дуене и перчене колко сме стабилни, докато България се топи с 9 човека на час. Да си ходи, той омръзна на всички. Пуснах по едно време гласа си за ГЕРБ, не помня вече по кои избори беше, а те се оказаха въздух под налягане... Да се махат, няма незаменими хора.

138

Да

преди 5 години

До макеПо-добре ще се справи козата.

137

Анонимен

преди 5 години

Редно е министъра на земеделието да отиде при хората и да направи компромис като каже че ще дава малко повече пари за животните.Ако не се направи компромис може и да падне правителството, защото овцевъдите са гневни.

136

Коки

преди 5 години

Има новина за приемането на еврото. Не на еврото, пак се готвят да крадат гербаджийте.

135

маке

преди 5 години

Бойко подаде ли оставка ????????????турете една коза за премиер

134

Константин

преди 5 години

До Анонимен 120Aми не, но просто ти сравнявам, че тази година за първи път намаляхме под 7 милиона, на 120 родени, умират 193 души и да не говорим с напусналите държавата колко стават. Иначе Народния съд бая народ е избил + качествени хора - офицери, учители и патриоти, но не като ОП - *** и т.н. Но аз казвам, че герб изби повече с политиката си, без Народен съд. И не мога да разбера защо даваш диагнози без да ме познаваш. И в момента наистина мисля, че БСП ще се справи по-добре от герб.