115

Прецедентът Радев

преди 5 години

Изборът на военен за най-висшата държавна длъжност в България се оказа един злощастен експеримент. Нелепо е когато едни случайни хора нямат необходимото ниво на интелигентност за този пост и си мислят, че света се върти около тях.

114

сакън,другари

преди 5 години

До АнонименНе обиждай бай Тошо-ректорът на университета,завършен от Боко!

113

Анонимен

преди 5 години

Чумата е в мозъците на герберистите.Толкова са нагли,че не търпят мнението и на президента.Е сега и Валери Симеонов се изказа за умишлени действия по случката .Възражения????

112

ефрейтора

преди 5 години

След партийната секретарка , и независимото президент опря до козите да му вдигат рейтинга...

111

Анонимен

преди 5 години

Като пламне цяла България,тогава пък ще питаш защо не ликвидирахте застрашените животни.Има европейски директиви за такива случаи.Член ли сме на ЕС ?Сме!!!Тогава изпълняваме наредбите.

110

Анонимен

преди 5 години

Много ми е интересно, ако тази зараза плъзне между всички животно и целия сектор се срине, поради липсата на такива ответни мерки, като тези в момента-тогава какви въпроси щеше да си задава президента, опозицията и т.н.

109

Анонимен

преди 5 години

Жал ми е за хората които са се грижили за горките животни, но очевидно мерките са неизбежни. Представете си че заразата се разпространи из цялата страна какви ще са щетите...

108

Анонимен

преди 5 години

До anonimen 101По бай Тошово време си спомням, как дойдоха с милиция вкъщи и изкорениха всички карамфили в оранжерията на нашите защото родителите ми продаваха цветя на пазара... не заради зарази, не заради опасност, а защото някой си позволява да вади пари с труда си. Точно тези мои спомени са причината да ненавиждам социализма или комунизма и всеки който милее за него!

107

Анонимен

преди 5 години

Няма признаци за ч.ума по убитите животни.

106

Лъсна истината.

преди 5 години

Валери Симеонов сигнализира ДАНС-ЗАРАЗАТА С ЧУМАТА Е ПРИЧИНЕНА ОТ ЧОВЕШКА НАМЕСА.НЕ МОЖЕ В СЕЛА,КОИТО СА НА ГРАНИЦАТА ДА НЯМА ЧУМ.А,А В СЕЛА КАТО кОСТИ И вОДЕН ДА ИМА....Воленчооо,стягаш ли *** за Варадеро???

105

anonimen

преди 5 години

to pri taq darjavnost po selata kato 4e li varluva 4uma ne samo po jivotnite i po xorata mnoo namalqxa xa xa

104

Анонимен

преди 5 години

Няма чу.***! Това е лъжа! Избиват се здрави животни.

103

Анонимен

преди 5 години

За каква компенсация говорят бре,190-200 лв.за животно както и 350-360 лв, за бедствено положение от наводнения или от онова дето се обърна влаковата композиция та избухна всичко на първа линия около гарата частни и служебни помещения и то не от горива дето карали,а от високо напрежение като от превъртели турбини понеже видете ли не били наверно застраховани и подбрали тъкмо тях,че да се считат тогаз застраховани граждански стопански от бедствия с последствия от недоразумни налудничави действия

102

решетников

преди 5 години

Айде този пак пита. Ама то всеки може да пита, а да свърши нещо реално кога?

101

затова

преди 5 години

Защо ли?защото стотиците чиновници от многото агенции не са си свършили работата та и не са си взели поука от 2014г.и нищо не са направили да предотвратят заразата.

100

Анонимен

преди 5 години

От *** нищо не зависи и затова се упражнява в популизъм!

99

Анонимен

преди 5 години

Ясно и точно е посочено в закона и явно в цял свят е така, след като е изискване навсякъде. Че в близост до местата на огнище на такива тежки болести се умъртвяват всички животни. В противен случай едно разрастване на заразата може да доведе до плачевни последствия. И тогава такива като Р.Рудев пак ще питат защо, защо, защо....

98

Анонимен

преди 5 години

Клепуха социалистическа кукла на конци

97

anonimen

преди 5 години

predi po bai Toshovo vreme ne pomnq na baba mi da sa i ubivali jivotnite ba6 sega li tragnaxa tiq balesti be

96

гого

преди 5 години

хаха вярно, троловете не разбраха че чорапите във ВВС и ВМС са черни.... ама те зелени че зелени