70

Тим

преди 5 години

За да има болести значи не се охранява границата иняма санитарен контрол по кпп та на границата тя не дошла от самосебе си

69

Анонимен

преди 5 години

Чумата е ГЕРБ

68

Тим

преди 5 години

Бсп закъсня да сезира главния прокурор и дежурния прокурор който има право да блокира заповедта но прокуратурата ще проверява случея

67

БГ

преди 5 години

Ето я *** бе .... отишла и тя при болните животни да протестираАко знаеха че ще смъкнат правителството не 3000 а 30 000 овеце и кози щяха избият

66

Изнервен

преди 5 години

До 61 анонимник и разни други подобни.

65

Анонимен

преди 5 години

Абе тия за 30 години неможаха ли да разберат 4е са последната дупка на кавало. Не разбраха ли 4е народна република булгария умре отдавна остана дамо република мутроландия.

64

Изнервен

преди 5 години

Баххти и гадния манипулативен червен *** си. Ако БСП беше на власт и има смъртоносна болест по животните какво ще правят, бе галлош? Ще ги пуснат между другите ли или сред хората?

63

БГ

преди 5 години

ДО МАК Нали ще им ги платят бе къв поминък Няква бабичка се разциврила там за козичка и голяма работа чудно ако беше смъртоностна болеста за хората дали щяхте да защитавате така животните

62

мак

преди 5 години

3000 животни!!! А колко хора остават без поминък, умът ми не го побира. Много е прибързано това клане, но така е най-лесно, няма животни, няма проблем, не трябва да отделяш здрави и да ги наблюдаваш, абе гадна работа.

61

БГ

преди 5 години

Цъкайте ми минуси рубладжии ама манипулацията ви и този път няма мине!Кой нормален ще тръгне да избива животни и после да тръгне да ти ги плаща или заменя със същите .

60

Анонимен

преди 5 години

Обезлюдяваме Странджа и я даваме на концесия на турците-за 500г.Пиринска македония-на северомакедонците,Добруджа на румънците.А нийси вдигаме шапката и отиваме на острова на блаженните.

59

Анонимен

преди 5 години

Има ли някаква област в БГ, където ГЕРБ да не са си наврели мръсните ръце?НЕ

58

БГ

преди 5 години

Пак се води няква политическа атака !Зимата мина с тока не успяха миналия месец бяха на вълна увеличение на ток и газ пак не успяха сега се хванаха с болните животни на хората.

57

Мдаа

преди 5 години

Не си представям какво ще стане,ако държавата бъде атакувана с подобни биологични оръжия в няколко региона едновременно...ситуацията ще разпъне държавните структури,те няма да се справят и ще изгорим набързо.Сега се сещам,че преди се поддържаше военновременен резерв от антибиотици,серуми,ваксини и дезинфектанти за ветеринарни цели точно за такива ситуации.

56

Анонимен

преди 5 години

По голяма чума от БСП не е полазвала държавата, докато не се унищожи, България трудно ще върви напред.

55

БОКО

преди 5 години

ЗАГРОБИ БЪЛГАРИЯ-ПРЕВЪРНА ДЪРЖАВАТ В КОНЦЛАГЕР--БРАВО БОКО--ПЛАНА ТИ ЗА ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА СТРАНДЖА ПЛАНИНА Е УСПЕШЕН--ТИ СИ ГЕНИИ....ХИТЛЕР ЩЕ ЗАДМИНЕШ...

54

Мдаа

преди 5 години

Лошо няма да се коментира...Само че трябва да е ясно-тая гадост ,,чумa по ДПЖ" си е в графата -,,биологично оръжие".И се използва за затриването на цели сектори от животновъдството.Параноята,с която се отнасяхме към подобни случаи по времето на Бай Тошо си беше напълно оправдана,използваха се думи като-,,икономическа диверсия", ,,саботаж" и прочее. А това,че подобни заболявания зачестиха,е сигнал ,че държавата не си е на мястото.Толкова е зле работата,че при една масова ензоотия сме приключили.

53

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименГербавите пак ще спечелят изборите. Независимо, какво се случва в страната. Ако се случките, не засегнат големите градове, бастиони на ГЕРБ, ГЕРБ печелят. Защо? Защото сега тия стопани, като бъдат изгонени оттам, първом ще отидат в големите градове, а там "бизнесът" се държи от ПП ГЕРБ. Така, те стават финансово зависими и принаждат стойност към корпоративният вот. За да бъде победен, тотално, ГЕРБ трябва да бъде унищожен в големите градове.

52

чукча

преди 5 години

Министъра каза че не е знаел от къде тръгва заразата?!Сега ще му обясня-хваща пътя за Лозенград- с турско име Къркларели- може да мине или през Малко Търново или през Лесово.После тръгва към селата в турската част на Странджа планина.Такива бедни села и мизерия не съм виждал но това е друга тема.Като види какви стада щъкат в района всичко ще разбере.Ама преди имаше мрежи точно за такива случаи а сега всичко е унищожено.

51

Анонимен

преди 5 години

Ако махнат и толкова бездомни псетa от София, може да се доближим до понятието "европейска столица".