124

Гробокопач

преди 5 години

До АнонименНям какво да те чакам козяче, толкова съм силен, ч емога да те премачакм като кюфте на асфалта. Изчезвай, че като то нагърма суратя с шамари и тукати и ще ти размажа кела. *** ***!

123

до 123

преди 5 години

Извинете, а кога се появи българското животно?

122

Анонимен

преди 5 години

Иво Минджев-историк? От къде на къде трябва да му вярвам,след като е доказал,че е слуга на всеки от който би могъл да има интерес!

121

Гробокопач

преди 5 години

Коментирайки огромното желание на тогавашните българи да се освободят, ще добавя и случаят в Копривщица, който е характерна психология. Когато виждат, че работите вървят на зле и Копривщица ще бъде разсипана, чорбаджиите, потново натургват фесовете и запират апостолите в мазето! Сами запират въстаническото ръководство ич акат султанските войски с леб и сол и малце девойки!

120

Анонимен

преди 5 години

До Гробокопачпървия Холивудковец!!! ХАХАДаже не дочака допълнението.

119

Анонимен

преди 5 години

Без СС договор нямаше да има България. После Берлинския и Ньойския закопават България но Русия няма вина, а НАТО и ЕС.

118

Анонимен

преди 5 години

До vladyЗабрави да допълниш за безпросветните тъмни душици, че става въпрос за турските кланета на Арменския народ, щото току виж някой умник с холивудско ниво на интелект ти повярвал, за "освобождението".

117

Гробокопач

преди 5 години

До vladyДа се освободят? Хахахахахахаха, драги ми смехурко, желанието на тогавашните българи да се освободят от Султана е толкова голямо, колкото е голмо желанието на днешните да махнат Бойко! Кът това мезе, прибавя и масовата психоза по турско-индийските сериали! Тези, които са искали освобождение са толкова, колкото и днес - една шепа!

116

истина

преди 5 години

Руското животно най-мръсното животно!

115

шок

преди 5 години

Този много скоро ще трябва да емигрира , тук ще остане без хляб и препитание , ама дали ще го иска Шорош на запад като не му върши повече работа !!!

114

vlady

преди 5 години

Русия е попречила на българите да се освободят пълноценно и качествено - ако не се беше намесила щеше да има освобождение поне на нивото на малкото арменско 1894-1896г., ако не на голямото 1915-1923г.

113

Гробокопач

преди 5 години

Глейате сега, нещата са прости, не съм много наясно, какво е искал Инджев да каже с тази книга, но съм сигурен, че ще е следващият, който ще последва Божидар Димитров!

112

Анонимен

преди 5 години

До Сата НАТОМи ти бе, ти какъв си? Тефтонски рицар със синя английска кръв или може би *** ***. Ако не си нито едно от двете и нямаш доказателства, че си изключителен потомък на някой Тракиец, то вероятността да си "полурусначе" е към 95%. Има един град Казан - столица на Татарстан част от РФ, та този град е Български, щото Татарстан е създаден от древни Българи, приели исляма. А една огромна част от населението на РФ е с произход от тези народи.

111

М.ИНДЖЕВ

преди 5 години

Още първата дума в статията е сгрешена : "ПРОвокаТИВНИЯТ български журналист ..."Първата дума е много дълга !

110

ДНД

преди 5 години

До АнонименИ БОЖИДАР ДИМИТРОВ Е СПОДЕЛЯЛ ТЕЗИТЕ НА ИНДЖЕВ ,МАКАР ЧЕ НЕ ГИ Е ПРОПАГАНДИРАЛ.

109

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Заради такива *** като Иво Минджев сме на това дередже.Готов е и майка си да продаде за пари от чужди господари.

108

КРУМ

преди 5 години

Подобни "***"за съжаление е имало и със сигурност ще има през годините?Същата *** отива да учи в СССР ,когато това не е достъпно за всеки.нещо се е случило там,защото патологичната му омраза към руснаците е достойна за съжаление.Сто книги да напише с отровната си злъч,има едно преобладаващо мнозинство,което е благодарно на народите от Русия иникога няма да бъде забравено.А тази гнида ще спечели няколко сребърника и ...народната любов.

107

Голям прос

преди 5 години

Откъде са му източниците да видим и ние дали е така както казва

106

Сата НАТО

преди 5 години

До ТодорПосле смени резбата и сега плюе отрова не само срещу Русия, но и срещу България---------------------Това, че е "сменил резбата" не ознчава, че не говори истината.Той и преди не е говорил друго.А срещу България плюят единствето полурусначетата, и закани от рускини.

105

майтап,бе Уили!

преди 5 години

Заблуденият Иво Инджев пише книга за заблуди!Заблудил се е окончателно!Всъщност той най-вече словоблудства,блудникът му с блудник!