52

Анонимен

преди 5 години

До МешеретоБе ри и вие сте с мислене като преди няколко века ама айде

51

Анонимен

преди 5 години

До РомБългария е на всички бг граждани - точка по въпроса. Въпроса е трябва ли да се спазват законите, според теб или беззаконието е по-добър вариант?

50

Анонимен

преди 5 години

Земята на Рома не е ли Индия?

49

Смешни медии

преди 5 години

В другите държави медиите изобщо нямаше да се занимават с Тези!!!Не мисля че ще може някога да се живее нормално в България.

48

Ром

преди 5 години

Геле, някой по-долу беше писал, че трябва да брани земите си от нас. Само му напомням, че тези земи са и наши. Питай него от кого ще ги брани.

47

Armagedon

преди 5 години

Размяна на ромски семейства с емигрантски такива ,които са с признат статут на имигранти помежду страните в ЕС и Германия Разбира се на реципрочна основа и със съгласието на самите реципиенти .

46

Анонимен

преди 5 години

До ФилиповциВъпроса е там, че никой не е тръгнал да бие роми, никой дори не призовава за това. Тоягата е просто символ на законността - тояга трябва да има не за всеки ром, а за всеки нарушаващ закона. В закона етноси няма, има правила които трябва да се спазват.

45

до 37 ромал

преди 5 години

Абе от какъв хан Аспарух си тука ве бай м***ле?Домъкноли сте се подир османците да грабите и унищожавате като сте им били слуги и роби!Изгонили са ви от Индия преди 1500 години щото сте най-долната каста-чандала!Кастата на робите и животните са имали повече права от вас!

44

Анонимен

преди 5 години

Хаха, ромът пише по-грамотно от алитератната тарамбука.

43

Ром

преди 5 години

Ако искате да нямате проблеми сигналите ги подавайте към мешерето, не на 112. Ние друго не признаваме

42

Анонимен

преди 5 години

То е ясно,че друг ром е подал сигнала за нарушение на общественият ред .Ами, неговите права защо не се защитават от НПО-тата???Каква е тая примитивна, криворазбрана псевдодемокрация.Какво се защитава от една шепа демократясали до бяс защитници на най-низките и уродливи чувства за веселба?

41

Gele

преди 5 години

До Роми от кой ги браниш, от българите ли или от всички, които не са ти роднини по пряка линия? Защо аз немога да си "браня" имота с пушка, за който имам нотариален акт, че е мой и си плащам данъците, а ти да си браниш всичко каквото мислиш, че е твое?

40

Анонимен

преди 5 години

По време на диктатора Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани а сега имаме тоалетна хартия и ромска свобода

39

Филиповци

преди 5 години

Аз съм против насилието! Но ако е писано ще се трепаме. Онази госпожата с тоягата няма да я търпим да прави призиви да ни бии

38

Анонимен

преди 5 години

До МешеретоКато не призвамаш законите в България, си ограждаш гетото със шумоизлираща стена и си стоиш там доживот. Няма да ползваш нито социалната, нито здравната, нито правораздавателната система на България.

37

Анонимен

преди 5 години

До РомЩе браниш България от какво? Каква ти е каузата? Бориш се ЗА беззаконие? Добре бе, оградете си гетата със стени и си бранете отвътре, макар че не виждам кой ще иска да влиза във "вашите земи". След като искаш да си пълноправен гражданин, ще спазваш законите, ще се стремиш да пречиш, а напротив да добринасяш за развитието на обществото.

36

Циник до Ром

преди 5 години

Нито България е ваша държава нито Италия , Франция, Германия, Швейцария!Вие сте НОМАДИ - КАЛАЙДЖИИ вас навсякъде ви търпят!

35

Мешерето

преди 5 години

Ние ромите нямаме проблем със спазването на закона. Нашите закони са от векове. Споровете се решават от мешерето. Ние други закони не признаваме.

34

Край

преди 5 години

Я да чуя, увряха ли ви главите че имаме проблем. Трябва ли българските момчета да имат военна подготовка от поне 6 месеца. С яко физическо, с оръжие и тактика с умения за екстремни ситуации. Или по добре да ги пращаме на балет че е по изискано.

33

Анонимен

преди 5 години

Сега общината трябва да ги скъса от проверки.Да се преразгледат ТЕЛК овете.Полицията да спира за проверка всеки ц.ганин появил се в града.Който е служил знае ,че най-гадният гърч е гърчът по устав.