10

Анонимен

преди 5 години

Абе, той и Тодор Живков беше велик, мъдър и вечен, пък после го разкарваха с едно одеалце по разни стълбища и арести.Така че трябва наистина да си помисли за бъдещето.

9

пери

преди 5 години

Порева, порева и пак и намериха топло и изгодно местенце. щото щеше да е смешно да и върне оставката и да я остави на поста.

8

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"щом управляващите имат очи да я защитават, значи много сме го закъсали...хората ровят по кофите, броят си стотинките за кисело мляко"и пълнят курортите, дискотеките, ресторантите и чалготеките до дупка.

7

Анонимен

преди 5 години

Стига бе! След всички бели, които тъ-пата синеока калинка Росица стори, пак ще я трудоустроят на голяма заплата и във властта, че и при Валерката Симеонов, под закрила! Такова безочие, такава тнус бе хора! ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО! ПРОКЛЕТИ ДА СА! ПРОКЛЕТИ! ПРОКЛЕТИ!

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов повикал л.Горанов и му казал:- Трябва да построим нов затвор!Горанов отговорил:- Няма пари!А Борисов:- Трябва, трябва!Трябва да мислим за бъдещето си.

5

Анонимен

преди 5 години

щом управляващите имат очи да я защитават, значи много сме го закъсали...хората ровят по кофите, броят си стотинките за кисело мляко, а т.нар. управляващи най-безочливо казват, че няма проблем! Какво да очакваме от тях занапред? Че им пуказа нас, за хората? Те си мислят, че са някакъв елит, тежко ни!

4

Анонимен

преди 5 години

Пак ще си взема тлъстата заплата, споко.Била направила много за хората с увдреждания.НИЩО НЕ Е НАПРАВИЛА, ЩОМ ИМА ПРОТЕСТИ.

3

factotum

преди 5 години

Другия път направо частен самолет й наемете!

2

zeus

преди 5 години

Ясно е, че като някой от властта се oака шумно го уволняват, а после тихо го назначават пак на скатана служба.

1

Анонимен

преди 5 години

Те краставите кучета...