20

Анонимен

преди 5 години

Е то Турция на картата ако питаш хората по Света ще я намерят. Но виж България дали ще я намерят...

19

Турчин

преди 5 години

Един и същ човек тук пуска коментари против Турция като за 10.. Турция била е каменната ера това онова, льохо, ти в туркието бил ли си за да видиш на колко светлинни години пред БГ е? Дори и в най простия капан можеш да платиш с карта, за пътища и инфраструктура въобще да не говорим. Иначе съд до дупка на хотела, нека си получат заслуженото. Подобна трагедия може да се случи навсякъде. Мир на праха на детенцето и търпение на близките..

18

Анонимен

преди 5 години

Гърция не е камениста. Ходили на едно място в Гърция и вече си мислят, че всички плажове в Гърция са с камъчета. Ами по островите не е така, и на доста места не е така. Кавала, Солун и т. н. плажовете са с пясък. На Кавала плажът е пред самият град и е много дълъг. В Солун никой не ходи на плажа в града, а ходят до близките селища, там е по-чисто и са по дълги плажовете, в Солун плажът е 100 м. дълъг.Гърция е 1000 пъти по-хубава от Турция, но е по-скъпо. Но за който има пари...

17

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера, как въобще човек може да си помисли да посети вековно изостанали държави като турция. Добре е само да ги знаеш, къде са на картата от обща култура, и ако някой незнаещ те попита, примерно: посочи ми турция на атласа, то тогава се изплюй, за да му стане ясно, къде не трябва да ходи...

16

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам тези, които ходят в Турция на почивка. В Турция има един град и това е Истанбул, заради музеите,дворците, и въобще, но той не е за почивка, а за разглеждане, много е красив, и това е от едно време - Константинопол.За курортите им, това са едни затворени комплекси (хотели), които са оградени с ограда и при ол инклузив вие си стоите само вътре, навън не е безопасно.Самите турци (в Турция) хвалят само Анталия. Но за мен навсякъде извън Истанбул не става. Това е, има само един град там

15

User

преди 5 години

Същото може да се случи и у нас в България, ние не сме по-добри от другите. Дори като знам условията по българското черноморие се чудя как до момента не се е случило. Голяма част от персонала са младежи които са дошли да изкарат лятото: хем море, хем, купони и работа. По цяла нощ пияни или надрусани и след това на работа. Въпрос на време е и тук да се случи нещо. Тогава кой ще ни е виновен?

14

Анонимен

преди 5 години

Специално на пешеходна пътека в Турция могат да ви сгазят, защото никой не спира. По турските медии показват клипове от охранителни камери как в Истанбул на пешеходна пътека на булеварди тръгват да пресичат хора и ги блъскат коли. По закон спирането на пешеходни пътеки в Турция е задължително, но никой не го спазва. Затова в Турция просто не си мислете, че като има пешеходна пътека и някой би спрял. Оглеждате се и ако в далечината няма коли тогава преминавате, че там се кара много бързо.

13

Анонимен

преди 5 години

Не знам в какъв хотел са били - преди десетина години в Турция контролът в аквапарка, където бях, беше жесток и имаше спасители навсякъде. А на особено опасните пързалки бяха по няколко и такива инциденти изобщо не се допускаха.

12

Do20

преди 5 години

Вероятноста да бъде сгазено детето на пешеходна пътека в България е доста по-голяма отколкото в хотел в Турция.

11

анонимен

преди 5 години

Голяма трагедия , но никой не е виновен ! Просто едно детенце без да иска блъска друго .

10

Това си е убийство

преди 5 години

Ако не искате да убият детето ви, съвет - не ходете по турските курорти...

9

Ванката

преди 5 години

Съболезнования...! Това е най-жестокото, което може да се случи на човек!Но злополуки винаги могат да станат и стават, и тук е мястото на родителя да пази и внимава. Като няма служител, вървиш ти, родителят до детето... До ден днешен помня, че на една безплатна водна пързалка, направих 42 спускания с моя фъстък. После смърчахме, щото настинахме де.

8

Анонимен

преди 5 години

След като външно министерство е поело случая е ясно , че нищо няма да стане. Там начело е видната евроатлантическа кифла Захариева, която е известна само с изтърканите си общи приказки и нищо конкретно. Пък и Боко нали стана пръв ортак на Ердоган, няма да му разваряме рахата я!

7

Анонимен

преди 5 години

Към 3 Еи вишиста ти докторска степен по медицина ли имаш или по виша математика или може би си доцент по генно инженерство Сигорно никога през живота си не се напускал границите на Бг не знаеш за какво обслужване говорим било Турция Гърция Малта и къде ли още седи там в Полски Тръмбеш и не даваи акъл кои къде да ходи да почива .....

6

Анонимен

преди 5 години

....не бих оставил само дете на 6 годинки във аквапарк! То е ясно, че ще стане каквото е писано, но човек трябва и да прави каквото трябва. А къде са били родителите по време на инцидента, ако не е тайна разбира се?

5

РЕПУБЛИКАНЕЦЪТ

преди 5 години

В тоя турски курорт за два дена има два смъртни случая, едно българско момиченце и едно русначе...

4

Ина

преди 5 години

Това е трагедия за семейството, не е нужно да се затваря хотела или аквапарка, това е инцидент , който не застрашава другите почиващи. Нека родителите да не обвиняват за своята безотговорност другите, доколкото разбрах детето което е на 6-7 години е било на пързалка за по-възрастни. Понякога нещастието се случва и трябва да го пиемем, не причинявайки болка на друг да притъпим нашата.

3

Анонимен

преди 5 години

Пази ни Господи от подобна драма! Съчувствия за разбитите родители...

2

Анонимен

преди 5 години

Трагедия! Бог да го прости детенцето!

1

Анонимен

преди 5 години

Как ще затворят хотела бе лъжец