16

Калеко Алеко

преди 5 години

До Анонимен ... Че защо "антибългарски" ? Не съм казал нищо лошо за България, все пак съм българин, майка ми не е рушкиня ... не е и сръбкиня, за да страдам от балкански комплекси. Братята македоници е време да се кротнат и да си заживеем с тях по братски. Навремето едни "братушки" насила ни разделиха за да угодят на титовия великосръбски шовинизъм, сега като не можем да сме едно цяло, поне да си останем два братски народа ... !!!

15

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

ако си купи с-400, в българия и румъния ше дислоцират ф-35, вместо в турция. дали ще ги карат българи или американци, е все едно стратегически. ние може само да спечелим от репченицата на тоя -питек

14

Фон Браун

преди 5 години

пак ли тоя с ракетите? не стана ли ти ясно че с-400 са за продаване, а не за ползване? китай и индия ги върнаха, само гайтанджи мустак бабаита си мисли че може да тропа по масата...единственото, което ще си докара, е турските ввс да бъдат изключени от системата свой - чужд на нато и съюзници.

13

Анонимен

преди 5 години

Втялото на Реджеп Тъйп Ерcдухан се е вселил духа на Хитлер и го е обладал.

12

Анонимен

преди 5 години

ердоганьо подкарва oфцете към урните

11

Изгърбич Задвратян

преди 5 години

опитва се да се върне в мача, след като му стана ясно, че за щатите приоритет е обединяването на корея. най вероятно ще получи приятелско потупване по рамото и от руснаци, и от американци. и айде леко полеко обратно в 13 век

10

Анонимен

преди 5 години

Срещу кой ще ги използва не трябва ли някой да го нападне за да ги ползва.

9

Анонимен

преди 5 години

Как ще разреши конгреса една държава да закупи евтини отбранителни оръжия. Важното е да платим за 20 самолета цената на Белене, срещу което при война като излетят самолетите ни турците с тия ракети ще са смлели летищата ни и ...няма къде да кацнат. За тия пари можем да си напазаруваме толкова ракети, че нито ни требва Нато НИТО ДРУГО БЛАТО - САМИ ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ ПАЗИМ ОТ ВСИЧКИ. бОЖО дИМИТРОВ КАЗА - НЯМА КОМИСИОННИ ЗА РАКЕТИ КАКТО ЗА СКЪПИ САМОЛЕТИ.

8

Анонимен

преди 5 години

До Калеко АлекоКъде се бе гений на ербавите антибългарски троления? Какво прави началникът ти Бай ***? Продаде ли националните ни интереси с името Северна Македония, която включва и Пиринска Македония. Вашето безродие в историята остана.

7

Анонимен

преди 5 години

Май Турция като цяло ще излизс от Нато щото нещо не се вписва в *** ценности...

6

Анонимен

преди 5 години

политиците са най-големите престъпници. ал капоне, ескобар и чикатило са аматьори в сравнение с тези психопати, които управляват света днес.

5

Бай Х

преди 5 години

с какво ще си купи и въобще кой ще ни продаде - тези неща не се продават като домати на пазара, които изкара пари, той ги взима

4

Калеко Алеко

преди 5 години

Разбира се , за какво да ги купувате като няма да ги използвате ... Ако е необходимо, ще ги използвате, включително и срещу тези които са Ви ги продали, дет се вика с техните камъни по техните глави ... !!!

3

Коравосърдечния

преди 5 години

Така така Ердогане. Когато САЩ не искат да ти продават отиваш при конкуренцията. Пазарна икономика к'во да правиш

2

Барселона

преди 5 години

Султане,все ще си зависим от някой,до сега от САЩ от сега нататък от Русия...

1

Анонимен

преди 5 години

И България трябва да си купи. Никога няма да ни продадат от Нато качествено ПВО.