54

Мичманов

преди 6 години

Я скрийте бързо тая статия, бръкна и разбуни кошера на дежурните стършинки ха ха ха ха

53

Анонимен

преди 6 години

До Недоволен 52След като може защо не го направи?

52

Анонимен

преди 6 години

До Недоволен:Прощавай, звучиш като пубер, който все още е неориентиран и много не знае за света. Какво значи "първенец"? И онзи лекар в Арктика, който сам си направил операция е част от "първенците". Тия надпревари са смешни. Американците не можели да си произведат... Ти лyд ли си? Те щото не могат, затова ПЪРВИ стъпиха на Луната. Какво значи "не могат", щом са го правили. А сега дори си ползват ракети за многократна употреба. Руснаците нямат такива. Пропаганди... Смешно е! Липсва ти уважение!

51

Д

преди 6 години

Стига пишете глупости руснаци вече тук молове пълни от тях

50

Анонимен

преди 6 години

както съ казвъ: Дойче Веле не е това, което беше...

49

Анонимен

преди 6 години

От 200 млн население, 1% богати са 2 млн. - достатъчни за да напълнят европейските почивни станции.

48

Недоволен

преди 6 години

Ко казаа ко? :D:D:D Значи да си първенец в космоса и ракетостроенето не е кой знае какво? А това, че имаш свръхзвукови ракети и можеш да преодолееш всяка защита в света не е кой знае какво? А това, че Русия може да издуха Германия за половин час не е кой знае какво? Добре... Ще му кажа. По изгодно им е да ползват руски защото са посредствени каубои и не могат да си произведат по качествени затова.

47

Анонимен

преди 6 години

Коментират се проценти, защото от 200 млн. 4 % е 8 млн. души, т.е. колкото цяла България. В България процента ще е горе-долу идентичен.

46

Минаващ

преди 6 години

Мисля, че написалият статията изсмуква от пръстите си глупости. Това, което може да предложи България не е за богати туристи.

45

Анонимен

преди 6 години

Е да, съвецките филми не струваха, но сега редовно си свалям руски филми и сериали от руските тракер сайтове, хвърлят се доста пари. В днешно време вече новият вариант е "филма хубав ли е или американски".Не казвам, че всички руски филми и сериали ми харесват, но американски сериал не съм гледал от много, много дълго време.

44

Анонимен

преди 6 години

До Недоволен:Ракетните двигатели и ракети като цяло, за които говориш, не са кой знае какво. Още повече, че частните космически компании дори ги направиха за многократна употреба (не са руски компании). И американците са изстрелвали ракети, совалки и какво ли не. Но са направили сметка, че в момента им е по-изгодно да ползват руски. На руснаците пък им е ОК, защото това е бизнес и печалбата е по-голяма като се окрупнява. Като "търговия на едро", докато си вършат и свои програми.

43

Анонимен

преди 6 години

Кога САЩ са си купували двигатели (каквито и да е) от Русия?Използват им ракетите, че им е по-евтино, но скоро и това ще престане, защото Мъск подбива много цената.

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 39Подсетихте ме за това. Филма хубав ли е или е съветски.

41

НЕМАЛИ....ПАРИ !?!?

преди 6 години

КОЙ ПИШЕ ТАКИВА *** СТАТИЙ , ТЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ХОДЯТ НА БЪЛГАРСКОТО МОРЕ ,.....ТА РУСНАЦИТЕ !!!!! ИМАТ ИЗБОР ТУРЦИЯ, ГЪРЦИЯ, И ОСТАНАЛИЯ СВЯТ !!!!

40

Анонимен

преди 6 години

Абе, хайде да бъдем честни. Руснаци съм виждал всякакви. И добри и лоши и честни и нечестни. И *** много. Виждал съм изключително възпитани руснаци. Такива българи например в България са рядкост. Общо е това, че повечето руснаци са някак възпитани да нямат срамове. Доста открити, говорят шумно, смели в действията и думите си. Понякога и ние трябва да бъдем такива! То, иначе, не че не сме. В чужбина винаги познавам българите! Руснаци да си пълнят за из път храна от шведската маса също знам.

39

Недоволен

преди 6 години

До 35. Абе момче с тези писания само се излагаш. По твоята логика защо всички ползват руски двигатели за космическите програми? Защо САЩ най могъщата икономика си купува космически двигатели от изостаналата Русия а бе? Добре, че беше Горбачов да даде карт бланш за обединението на любимата ти Германия иначе още щеше да бъде разделена две. Щом Германия може да се обедини какво пречи на Русия да си възвърне имперското величие? Проблем не виждам. Лахоо лахо колко си босичък само ако знаеш

38

Анонимен

преди 6 години

Лирата пада, но на мен в Турция не ми се ходи.

37

Анонимен

преди 6 години

Русия е странна държава.Но не може само почивката да е база за сравнение. Например те правят много филми и сериали, и то добри.

36

Анонимен

преди 6 години

VSICKO PROIZLIZASHTO OT DOICE VELE E FEIK NUZ.

35

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 29Ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха.....................и като се събуди какво стана????????????