14

Анонимен

преди 6 години

Хитлер освобождава Германия от Международните банкови картели.Когато Хитлер става канцлер на Германия, германският народ няма работа, няма пари и гладува. Един варел пълен със сто милиарда марки не може да купи дори един хляб по това време. Много германци живеят в бараки, тъй като безброй домове и ферми са били иззети от банките на Ротшилд/Рокфелер. Драматичното обезценяване на марката започва скоро след приватизирането на Райхсбанк, или оставянето и в ръцете на частни инвеститори.

13

Анонимен

преди 6 години

До МошеМоше нали знаеш, че името ти произлиза от думата мoшеник.

12

Анонимен

преди 6 години

Без Германия - няма ЕС.Ще се кланяме пак я на турци я на руснаци...

11

Анонимен

преди 6 години

Хитлер създава процъфтяваща икономика с нулева безработица.В Германия безработицата изчезва само за две години и тя отново стъпва на крака.Борисов кога ще направи това в България?

10

Анонимен

преди 6 години

Възродил е Германия ама е почнал голяма война и когато е завършила в Европа е нямало бели мъже.Оп емиграцията от Африка плюс чувството на вина в оцелелите и ето ти изчезващо местно население.Когато правителството реши да съсредоточи много пари в развитие на наука и техника-стават чудеса.Например Айнщайн е бил отхвърлен от германците защото е еврейн.Някак странно е да се гонят доказани учени а да се търси свръхчовекът при разни *** в колиби в Хималаите.

9

Анонимен

преди 6 години

Германците строили огромни дървени статуи на генерала и президент на Германия - Хинденбург, слагали го по чаши, стени, плакати, навсякъде. Но той не им се уловил на ума. После идва Хитлер, който удовлетворява желанията и стремежите им. Намерили са точния човек.

8

Анонимен

преди 6 години

Хитлер погуби Германия, скоро Намибия ще осъди немците за базумствата на курешката Хитлер. Германия може да напише друга история и тя не е тази на Меркел и Хитлер, а на Маркс и Енгелс.

7

Dj

преди 6 години

Курешка???

6

Учете история

преди 6 години

До Първата Световна Война в Европа бялата раса е била 99.9999999% от населението. С цел заграбване на колониите и ресурсите се сбиват новите сили със старите колонизатори. Само в битката при Вердьон загива цвета на нациите на Франция и Германия по онова време. После англосаксите финансират Хитлер и неговата партия като му подаряват Чехия, с цел да има голяма война, а те да правят суперпечалби.В резултат от "умната политика" на Хитлер, сега бялата раса в Европа е 40% и постоянно намалява.

5

До 4

преди 6 години

Не Хитлер, а германците сами се възродиха. Възродиха се и след края на ВСВ.

4

Анонимен

преди 6 години

Германците имат нужда от кайзер. Ще им дадем един от нашите князе Сакскобурги. Те ни услужиха навремето.

3

Анонимен

преди 6 години

Адолф Хитлер възроди от пепелта цяла Германия, а сега се надпреварват да го плюят и хулят и да го правят от черен по черен. Тези *** в Германия съвсем се самозабравиха. Защо тези *** използват технологиите създадени от нацистите някой трябва да ги попита.

2

Анонимен

преди 6 години

Добре де, лъжа ли е? Наистина не разбирам поликоректното говорене. Това е просто диктат над свободата на мнението. Нито са възхвалявали Хитлер, нито са казали, че годините на неговото управление са добри. Просто са казали, че Германия (освен Хитлер) има и друга история, което е обективен факт. Какъв е проблемът?

1

Анонимен

преди 6 години

Правилно.Аз също не харесвам Хитлер.Ако се беше съсредоточил в развитието на бялата раса вместо с избиването и сега всички щяхме да живеем в един по-добър свят.Белите винаги са били малцинство в световен мащаб и ето през ВСВ загиват почти 60 милиона.Нито една африканска или азиатска държава никога не е губила толкова много хора за период от 4-5 години.След тва и Сталин се е отчел с няколко десетки милиона руснаци...Ми то не останаха бели.Какъв бял расизъм?Бял геноцид.