95

Шопо

преди 6 години

Дянков им би шамари,Плевнята и той ! Сега искаме нафта с отстъпка !!! Ама-нанай !!!

94

Анонимен

преди 6 години

До 108 Йорданинтересно ми е от кой е бебето на шматерока плевналиев

93

Анонимен

преди 6 години

Тиквопитекът отново показа, че се мисли за голям политик. Но истинският политик не е имбецилен глиган с гладък мозък, а е човек, който наистина върши работа. Наш ***, е по - скоро Глиганьо :)))

92

Анонимен

преди 6 години

Който с е сдружил с мечката добро не е видял.Пример- Куба и Северна Корея.Няма нито една страна с висок стандарт, приятел на Русия .Има клиенти за газ или някоя суровина ,приятели -не.

91

gogo

преди 6 години

Ами Плевнелиев много се потруди, за да ни гледа днес Путин хладно....

90

Рамбо от Аляска

преди 6 години

Продажни политици,за власт и пари са готови,да си продадат майките и децата си,***

89

кубрат дуло

преди 6 години

отиде генерала летец и му казаха, добре искаш газ и Белене ама нека дойде генерал Б.Б. с него ще говорим, т.е показаха му кой кой е в ***.Отиде генерал Б.Б. и му казаха: не чакай да ти плащаме за кириите, братската дружба по татовски свърши, като искаш газ ще си я купуваш от турцитеа най-обичам разни световно неизвестни политолози и журналистки да ми разясняват кой какво казал...

88

Анонимен

преди 6 години

Реално погледнато Плевнелиев е най-големия виновник за влошаването на взаимоотношенията ни с Русия.

87

Анонимен

преди 6 години

"Дипломация" по пожарникарски, какво да очакваме?

86

Анонимен

преди 6 години

Делегация начело с Деси Банова, Инджев, Том Биков, Тон Тодоров и Коритото би имала още по главозамайващ успех! Като се има предвид, че и Плевнев ще я придружава....!

85

Анонимен

преди 6 години

Бившата изгора на Доган и придворна джурналиска на Бойко,майсторката на баници,мусака и кекс,не била забелязала някаква химия между Бойко и Путин,както имало между папата и Бойко.На Бойко много му се иска да сграбчи Путин и да го нарича Володя,ама онзи е политик от световна класа,а не е джеднър като Дони,Ангела,Тереза,Еманюел,Жан Клод,Тайпи и Зоран.

84

Внимателно

преди 6 години

Борисов,давай АЕЦ-а да го строи руснака никакви китайци французи и т.н. и тогава чакай газчица за хъбчето си.Руснаците специално за такива проекти са най добрите,оборудването е тяхно и би следвало те да са.Ако откажеш този вариянт ще трябва с плевнята да нагъвате боб и напъвате бузки за хъбчето си :)

83

Анонимен

преди 6 години

Нормален човек не би имал очи да ходи там, че и да се прави на голям приятел, след хвалби как спрял 3 руски проекта и подобни изцепки! Какво ли си казва? - Ще ги плъзна и тях като матрела в България!

82

Падам от смях:D

преди 6 години

Разцвилвам се като кон,като се сетя как Борисов с мазна усмивчица се мъчи да ,,гушне Владимир Путин,а последния с каква погнуса прие тази прегръдка!Ааа сега мечока е на ход драги сороси и плевели,когато ви даваха целия комат хляб,вие плюехте по тази ръка!Сега ревете за трохички,но ако аз съм на мястото на Путин бих ви отсвирил и оставил на милостта Ердоганова.Султанът се е доказъл като голям хищник така че сапунчето и позата партер Бейби Б..

81

Анонимен

преди 6 години

Плевнелиев беше единственият който подкрепи фашисткият преврат в Киев,като лично отиде там.Той стана почетен гражданин на Украйна.През последните години се водеше ожесточена антируска пропаганда.Борисов първо отиде в Киев,вярно да гледа мача за наша сметка, но това не беше разумно преди срещата с Путин.Народът е казал,че не може да лижеш там където си плюл.

80

Вуте

преди 6 години

На мене газ не ми требе! Банкянския като иска хъбче да оди и да си го носи от дека си иска.

79

Кратун

преди 6 години

Баце е голям дипломат. За него нещата мажду държави се уреждат така, както навремето са го правили с другите мутри в СИК. А българските журналисти се пребиват един през друг да представят неадекватното му поведение и говорене като някаква дълбокомислена стратегия. Това, че се върна ден по-рано значи, че са го отпратили обратно. Посещения на такова ниво се съкращават само при изключителни обстоятелства - природни бедствия или терор.

78

Те

преди 6 години

Хранениците на американската фондация се активираха...

77

Анонимен

преди 6 години

Варелия, следващия път няма да те вземе с делегацията! За папата се отчете по устав с похвално слово, но тук.....!!!

76

Анонимен

преди 6 години

Путин все пак направи няколко крачки към Радев и се усмихна, а Бубо изчака на място.След което пресече хладно стандартните Му ганчовски напъни на хитра будала да го прегръща и цалува, както западните джендерюги!