104

Име

преди 6 години

ердоган е в пъти по-умен от всеки ваш "умен" цензур по форумите! забележете това, розовобузко! нqма по- *** от феновете на дневник!

103

Яшар Арабоолу

преди 6 години

Ние турците сме азиатски варвари и диваци..Гените и кръвта ни е арабска и ромска от Пенджаб ..но незнайщо поради каква причина се зовем '' ТУРЦИ ''. Говорим ирански и рабски думи, и нямаме своя оригинална аутентична култура.НИЩО НЕ СМЕ ДАЛИ НА СВЕТА , ОСВЕН ДА КРАДЕМЕ ЗЕМИТЕ НА ГЪРЦИТЕ И АРМЕНЦИТЕ . И ДА УБИВАМЕ ДНЕС КЮРДИ .

102

Анонимен

преди 6 години

Те тия и без това не се славят с особен интелект и като нищо ще му се вържат на Ердоган,ще си обърнат истинските пари в лири,тоест в т. хартия и тогава ще я втасат.А дано че нещо много на сериозно се взеха.

101

Анонимен

преди 6 години

Ей така се събаря държава.

100

Су 34

преди 6 години

<html><body>Каква икономика си ти бе келнер Ердоган е председател на арабcката лига краварите както се репчат могат да им фалират доларите Тръмп--------------Келнерът си ти, за първи път в света страна в хиперинфлация с обезценяваща се валута всеки час ще фалира валутата на най-силната икономика на планетата.Добре, че ти и себеподобните ти в турция нищо не разбирате от икономика!

99

Анонимен

преди 6 години

реджепина плямпа, но нещо не му хващат вяра "правоверните". "Каквото сам си напраявиш, никой не може да ти направи."

98

Аха

преди 6 години

За 97 беше предния коментар,тия пак смениха номерата.

97

Анонимен

преди 6 години

Да обръщаш валута в обезценяващи се лири в такава ситуация на галопираща инфлация в Турция е чиста лудост и загробване в бедност за следващите 20 години.

96

Аха

преди 6 години

До Анонимен 102Искаш да кажеш че най големите икономики ви използват за евтина работна ръка а не че вие произвеждате всичко. Най силната икономика в света сте друг път и според МВФ и според Световната банка сте на 18-о място,с м е шник.

95

Грюгер

преди 6 години

Не разбирам тези, които се определят "Османлии".Сирия, Ирак, Палестина Либия са част от нея и проблемите им не свършват. Да се нарекат, Римяни, Византийци, българи ще ги разбера...

94

Оффффф!

преди 6 години

Само страх от по-големирепресии би спрял турците да купуват чужди валути сега.

93

Оффффф!

преди 6 години

Реджеп Тайип май се е поотчаял 1 мес преди изборите. Всеки такъв призив би довел до обратния ефект. Трябва да си изключително ттъпп, за да не си продадеш лирите след това изпълнение.

92

сюмюк кебаб

преди 6 години

туркистан е тръгнал надолу, където му е мястото.

91

PD do 83

преди 6 години

Прав си! А аз го знам това.Икономическите им претенции имах в предвид. Собствени танкове, ракети, безпилотни самолети и т.н. приказки за икономическо чудо.

90

Анонимен

преди 6 години

До КЕКСДОРИ 80% ДА ГЛАСУВАТ ПРОТИВ ЕРДОГЬОН ТОЙ ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ!!!В ТУРЦИЯ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ ПРОТОКОЛИТЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ! ТЪЙ, ЧЕ КЪВТО РЕЗУЛТАТ КАЖЕ ТАКЪВ ЩЕ СЕ ОБЯВИ :D ТОЧНО КАТО В РУСИЯ Е :D

89

Анонимен

преди 6 години

До Су 34Каква икономика си ти бе келнер Ердоган е председател на арабcката лига краварите както се репчат могат да им фалират доларите Тръмп за какво ходи да се подмазва на чаршафите Краварите сал само СА са им съюзници вече и израел НАТО но НАТО не може да воюва защото НАТО разчита на САЩ да ги пази.

88

Име

преди 6 години

прав е ердоган, евреите от "свободниq" пазар се *** с всички, само дето е опрqл до братqта си,а не и до сестрите си, все пак конвенциqта на джидорастите е истанбулска, а не брюкселска, или вашингтонска... хахаха..

87

КЕКС

преди 6 години

А изборите са само след месец - достатъчно време за турците да осъзнаят накъде ги води тоя. Ако не - жалко за тях.

86

Анонимен

преди 6 години

До Су 34"Произвеждаме абсолютно всичко затова сме най-силната икономика в момента.." :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))

85

ХАН КРУМ

преди 6 години

Наздраве дружина с ердогановата кратуна!