59

Анонимен

преди 6 години

АКО ЗАКРИЕМ ЗООПАРКОВЕТЕ ТОВА ЩЕ ДОВЕДЕ ДО ИЗЧЕЗВАНЕТО НА МНОЖЕСТВО ВИДОВЕ!

58

edin

преди 6 години

От зоопарка да приготвят клетка за вегани и като са отишли на протест там направо да ги затворят, ще са атракция. Че тука децата ми викат какво е това веган, като слушат по новините, така по лесно ще им го обесня там.

57

втц

преди 6 години

Ние българите, сме от най- нетолерантните народи, както помежду си, съответно и към другите. Това конфликта веган - месояд, още малко ще засенчи и тоя: пушач - непушач! Коментирайте зоопарковете, оставете веганите, те не ви ядат кренвиршите ... А работата е там, че зоопарковете в БГ, с малки изключения (на места, сполучливо направени обитания, за някои животни), не отговарят на никакви изисквания, по- точно отговарят, но чисто формално! Резултата е мъка както за животните, така и за голяма част

56

Анонимен

преди 6 години

До втцДраги разбирачо, ако не си бягал от часовете по зоология ще знаеш, че по отношение на храненето човекът е опортюнист - както свинята, мечката и ***. Храносмилателната им система и обмяната на вешествата са пригодени за преработка на храна и от животински и от растителен произход.Ако трябваше да рупаме само трева и овек, щяхме да имаме еднометров апендикс като коня, или да преживяме като камилите.

55

Дъртий

преди 6 години

Нищо против соровоядците, но това да обръщат веганството на политка за да манипулират хората, щот "хората са прости и не могат да мислят". Веганите, бъдещи политица са Не-Пейски рожби търсещи пътя към политическият диктат. Не им вярвайте. Те, същите използват маркетиновият бизнес модел на Евромаркет!!!

54

Бате Гойко

преди 6 години

"... Имаме технологии за холограми и добавени реалности няма нужда да имаме животни в клетка", изтъкна лидерът на веганите Никола Донев."- хахахахаха.Тия съвсем изперкаха. Те самите живеят в добавена реалност.

53

Анонимен

преди 6 години

Бе, тоя просубан джендър-веган навсякъде ли се появява? Ама - КАКВО яде? Щото подозирам какво е, ама нали е веган? Някаква загадка... Как яде само семенна течност и пак е веган?

52

Алтерниращ веганист

преди 6 години

Пак ли вегани, бе!? Защо някой изобщо обръща внимание на група социопатчета финансирани от терористични организации като ПЕТА или грийнпйс?А ако почнат да правят золуми да ги почнат по антитерористичното законодателство! Какво стана с онези вандали които бяха изпотрошили имуществото в парк лаута? Фанаха ли ги?

51

Анонимен

преди 6 години

ДВЕ ЖЕНИ МОГАТ ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕТЕ !НО ДВАМА ВЕГАНИ ДА ОТГЛЕЖДАТ ДЕТЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ЗАБРАНЕНО!!

50

Анонимен

преди 6 години

Заглавието е прекрасно, точно на място :)Веганите захапаха зоопарковете. Затворете ги!

49

Жо

преди 6 години

До Иван Пешев 25НИТО ЛЪВОВЕТЕ са проскубани, нито клетката им е 5 на 5.Нещо повече- тези лъвове са родени в зоопарк и нямат навиците на дивите животни. В природата те няма да оцелеят и ще бъдат разкъсани от себеподобните си и от хиените.А ти никога нямаше да видиш жив лъв, нито твоите деца.

48

Анонимен

преди 6 години

Явно само веганите знаят тази болест "зоокоза" - гугъл нещо се шашна. Да не е зоо-коза? В главите им? Имат ли си представа едно животно от зоопарк как ще се храни само в природата? То ще умре от глад или ще напада домашните животни. Или пък (логично) ще бъде отстреляно от който си плати. Утре всички вегани в патрулките и към Карлуково да обсъждат с Наполеон Новата веганска империя!

47

Анонимен

преди 6 години

Аз предлагам да заселим зоопарковете с вегани. Ще ги затворим в клетките и ще им се радваме как рупат трева и моркови.

46

Чикън

преди 6 години

До втцМоже да нямам храносмилателна система на месоядните, както се изразяваш, но и не ям сурово месо. Съгласен съм донякъде за зоопарковете. Като гледам големи и обичащи да тичат животни затворени на 50 квадрата ми става жално.

45

Анонимен

преди 6 години

ЕДНА МАЙКА ВЕГАНКА УМОРИ БЕБЕТО СИ И ТО УМРЯ ЩОТО МУ ДАВАЛА МЛЯКО ОТ СОЯ!АЗ НЕ ЗНАЕХ, ЧЕ ИМА И МЛЯКО ОТ СОЯ НО ЯВНО НЕ Е КАТО МЛЯКОТО ОТ КРАВА!

44

Анонимен

преди 6 години

Освободете лъвовете и им пуснете веганите!

43

Анонимен

преди 6 години

АЙДЕ ПАК ОНЯ СЪЩИЯ ДЕТО ПОЛИВАШЕ С КРЪВ МОМИЧЕТАТА НА ВИТОШКА!!ТОЯ Е МНОГО АГРЕСИВЕН ВЕГАН :D

42

Анонимен

преди 6 години

Предлагам да освободят животните от зоологическата градина и да затворят там веганите! Да можем спокойно да ги замерваме с развалени яйца!

41

Анонимен

преди 6 години

ВЕГАНИТЕ В ЗООПАРКОВЕ

40

Анонимен

преди 6 години

На тези им се плаща да протестират, въобще не ги интересуват животните. В Нова Зеландия имат проблем с това, че имат повече крави отколкото хора. И нивото на вредни газове било високо.