162

Анонимен

преди 6 години

ЮП щяха да го охраняват онези зелени човечета от частната армия, дето я опекоха в Сирия - поклон пред паметта на зелените човечетаАко бяхме построили ЮП сега тези пацани щяха да са живиГолЕма грешка, че не заробихме с някакви тръби за които нямаше достатъчно газ

161

До 158

преди 6 години

Ми продавай сега за Русия де! Да,ама какво ще продаваш ? Къде ни е по-развитата икономика ? Ако сравняваш БВП тогава и сега,много грешиш. Първо - начина на изчисляване сега е различен.Второ - не отчиташ цените тогава и сега. Реално БВП сега е много по-нисък от преди.

160

до 158

преди 6 години

Ми такава икономика имахме, че изнасяхме електрокари в 83 страни, изнасяхме телевизори `Опера` в 15 страни. Изнасяхме селскостопанска продукция в целия соц лагер. а СТАНДАРТА НА ЖИВОТ НИ БЕШЕ 5 ПЪТИ ПО-ВИСОК ОТ ДНЕШНИЯ.Сега какво изнасяме - пробихме с лютеницата на Запад и това се коментира от пресата ни 2 месеца - не могат да се нарадват. ТА ОХЛЮВА СИ ТИ. Сега сме нула пресечена благодарение на старанието на ГЕРБ.

159

Минувач

преди 6 години

До ЕДНА ЖЕНАА какво добро са направили руснаците? Освободили ни?! Глупости! Приказки за малoумни. Нападнали Турция за да си отхапят територия, подобно на войните в Кавказ и Средна Азия. Обаче не им се получило, понеже Австро-Унгария, Великобритания и Прусия не са им позволили, та от това се е пръкнала България.Русия само е вземала на България.

158

До Анонимен 141

преди 6 години

Научи български, слагай пълния член! Или не можеш да напълниш един член? Руснакът е много благороден към искрените си приятели. Дава им всичко, за което му примрънкат! Живял съм там 6 години и винаги съм се чудил на тяхната наивна, детинска, ирационална любов към нас, българите! Ама и ние се върнахме от там завършени русофили. Не ни барайте, носим страшен заряд! Не сме обичали България, а Русия! Само о.ли.го.френ може да приказва така! Просветили сме ги! Така им казвахме тогава!

157

Анонимен

преди 6 години

Голяма грешка е, че не пуснаха бомбите над Ленинград и Москва, а над Хирошима и Нагасаки

156

Анонимен

преди 6 години

Германия спира проектите на другите. С чужди проекти санкции прави. България беше заплашена от ЕС със спиране на европейските пари и от американските сенатори, ако не спре Южен поток.

155

Анонимен

преди 6 години

Преди седмица Орбан каза: `България е роб на Германия` Имаше предвид миграционната ни политика.Просто човекът е достатъчно деликатен. България е прецедент по навеждане. Борисов е готов да загърби всякакъв български интерес ако само го потупат по гърба. Няма друга такава държава в ЕС, КОЯТО ДА Е ГОТОВА ДА ЗАГЪРБИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ, само за да се хареса на САЩ и Брюксел.И резултатът е налице - последни сме вече пи стандарт на живот и първи по заболявания и смъртност.

154

До Wild Horse

преди 6 години

Ти завършил ли си училище и учил ли си правопис бе юнак.Какъв акъл даваш като пишеш с мозъка на първокласник-двойкаджия.Аман от неграмотни философи.

153

Анонимен

преди 6 години

До 151 Ква икономична си имал ти преди бе . Охльов. Нито машини си имал, нито производство. Големите промишленини комплекси работеха само за Русия. С евтина соц ръка . Къде мериш икономика ни сега с онази...Сега е 10 пъти по развита. Виж БВП през 87 88 .

152

Минувач

преди 6 години

"Всяко тържество за България е смърт за Русия".Иван Аксаков

151

ЕДНА ЖЕНА

преди 6 години

МНОГО ЗЛОБНИ АМЕРИКАНОФИЛИ СЕ ВИХРЯТ ТУК. КАЖЕТЕ МИ ПОНЕ ЕДНО ХУБАВО НЕЩО КОЕТО САЩ ДА СА НАПРАВИЛИ ЗА НАС ОСВЕН ДА НИ КОМАНДОРЯТ И НАШИТЕ ЛАКЕИ ДА ГИ СЛУШАТ. А ЗНАЕТЕ ЛИ МИЛИ МОИ ЧЕ ТЕ ДОРИ НЕ ЗНАЯТ КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ КАМО ЛИ ДА СА НИ "ПРИЯТЕЛИ".БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

150

СатаНАТО

преди 6 години

Лисицата и Котарака така обяснявали на Пинокио....Закопай тука едни три милиарда, ще изникне газопровод, от който ще взимаш по 9 милиарда на година. Нема се плашиш, че това са ти последните кинти за здравеопазване, инфраструктура, пенции и т.н... Да ви *** у леваците евразийски!

149

Българин

преди 6 години

Щом нашите по-старши евроатлантически парнтьори от Вашингтон и Брюксел са казали да не строим значи така е най-добре за България. Какво исктат руснаците? България е част от западната англосаксонска цивилизация и винаги ще подкрепяме нашите англосаксонски партньори, с руската православна култура нямаме нищо общо, да не се занимават с нас, ние направихме своя окончателен избор с англосаксонската западна цивилизация.

148

Минувач

преди 6 години

За Руския Имперски национализъм има два вида хора - руснаци и чужди гадове. Дори васалите им белоруси, казахи и арменци за руснака са чужди, "чурки черножопые", гады хреновыe. А ние сме хем чурки, хем черножопыe, хем предатели. А България била "нищая и презренная".Руснаците ОПРЕДЕЛЕНО НЕ НИ УВАЖАВАТ! Те НИКОГО не уважават. За мен - БЕЗ ТИЯ!"

147

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Никога не е имало договор."Напротив, винаги е имало договор. Такива големи проекти не се правят с устни уговорки, ама какво да ти обяснявам...

146

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"Не, хората искат да ни стъпят на врата, да си развиват техните икономики за сметка на българската, да ни направят една колония, която да им купува бракуваните стоки."Не, не искат. Отдавна го направиха, какво повече да искат.

145

Анонимен

преди 6 години

Имаше договор подписан с клаузи, България под натиска на американските си господари започна да променя клаузитеНикога не е имало договор.Имаше някакъв мъгляв меморандум за добри намерения. Ако имаше договор, щеше да се знае точно размера на транзитните такси. Ако имаше договор, руснакът щеше да ни е осъдил за неустойки, както направиха с Белене. Той затова толкова бесня, защото ни изпусна без пари.

144

Анонимен

преди 6 години

Руснаците така и не разбраха, че сме част от друга система и слушаме мнението на американците. Няма как да се разберат само с нас и да пробият щото това е самоубийство за нас. Така беше и с СССР- просто е. Турците тепърва ще си плащат за това поведение или ще се измъкнат, че са големи, но ние както сме малки и смешни трябва просто да внимаваме за мнението на съюзниците.

143

Анонимен

преди 6 години

В България мизерията само ще се задълбочава. А сега ще купувате скъпа руска газ от Германия. И ще внасята скъпи стоки второ качество пак от Германия. Честито на печелившите.