30

Лунчова

преди 6 години

До 29Ето един нямащ самочувствие на човек. Егото ти е в земята нали? Хайде цъкай със езиче сега.

29

Ivan

преди 6 години

Vurnete dugata na decata, pendeli takiva :D

28

Анонимен

преди 6 години

До СтатистикаХомосексуални винаги е имало по всяко време и навсякъде и винаги са били 2-3%. Но сега ги толерират като че ли са 80%.

27

Анонимен

преди 6 години

До 23Парад на 80-те процента по-скоро те съветвам да направиш.

26

Анонимен

преди 6 години

До Лунчова Първо се ограмоти, после пиши! Научи се кога се пише "със" и кога "с"!

25

Анонимен

преди 6 години

Ох, хората плюещи по гейовете вдигат сто пъти повече шум от самите гейове. Оставете ги да си шестват веднъж в годината, с нищо не ви пречат.

24

Статистика

преди 6 години

Обобщени коментарите до тук: 95% против гей-парада; 5% - одобряват, защото са гейове. Общината да си помисли!

23

Анонимен

преди 6 години

Толерантност и евроатлантически ценности: - отказ от всякаква етническа идентичност - отказ от политическа идентичност - отказ от културно-религиозна идентичност - отказ от държавна идентичностС горните вече е приключено. Остава само отказа полова идентичност, работи се усилено по въпроса. А за самите хомосексуалисти никой не го е грижа, и те са пионки в играта и тях ги използват. Човек ез идентичност най-добре се управлява, дай му молове и лъскаво играчки и прави с него каквото искаш.

22

Лунчова

преди 6 години

Колеги хайде кой ще идва? Аз ще бъда там и ще си правя купона със Красимира, а вие цъкайте отстрани със език и завиждайте!!!

21

(-_-)

преди 6 години

Абе, общо взето винаги ще са обект на подигравка извън своите общности. Каквото и да се насажда, човек е устроен да се отнася с недоверие и дори враждебност към 'различните'. Останалото си е чисто лицемерие! Такъв е живота! А, да парадираш със своите различия вече отива към диагноза. Щом не можеш да се възпроизведеш по естествен път - значи имаш проблем!

20

сорос плаща

преди 6 години

Нормален човек не би отишъл на въпросното събитие, даже да е гей.

19

Анонимен

преди 6 години

Общините и държавата в цялост би трябвало да подкрепят съвсем други инициативи!Този парад е отвратилно и позорно падение...

18

Анонимен

преди 6 години

Това не е парад, а противообществена проява!

17

Анонимен

преди 6 години

До ПациА аз правя ceкc само в Четвъртък и Събота. Да си направим общ парад?!

16

аз-ът

преди 6 години

не мисля че българина мрази гейовете. Поне не в цялост. Парцалев хората го боготворяха и сега го боготворят. Мариус Куркински също пълни зали... По ското мрази джендърите. Тези нагли, агресивни, арогантни същества, които все нещо са недоволни, все нещо са онеправдани и все смятат, че не живееш правилно и те ще ти покажат как точно правилно трябва да живееш...

15

Анонимен

преди 6 години

Пак и пак си избирайте самоковската даскалица за кметица да ви се гаври и провежда *** шествия които гълтат десетки хиляди средства от бюджета ....

14

Анонимен

преди 6 години

Това са умишлени мероприятия, не знам от къде. Но се правят умишлено. Само и само да се създава напрежение в обществото. На тия к.ауни никой не им пречи да си се греят и чифтосват. Обаче, били онеправдани и за това правят прайдове из София., щото тука Общината ги пази с полиция да не им падне някое перце от....

13

the rainbow sux

преди 6 години

Явно НПО-та са платили за рекламата на гей парада, щом събитието е толкова коментирано в медиите. Повечето от изданията са на ръба на фалита и се чудят от къде да си избият разходите. Няма начин те да обръщат такова внимание на парада само като акт на добра воля. Ако беше така, медиите щяха да пуснат една статия в деня на събитието, а не да ни занимават цял месец с него. Казвам ви го като човек от бранша.

12

Анонимен

преди 6 години

Градушка да се изсипе над болните ви мозъци дано!

11

(-_-)

преди 6 години

Парад се прави по случай на някое значимо събитие.. Това, че някой е хомосексуалист или с някаква друга, нестандартна ориентация, повод ли е за паради?Защо някой трябва да се гордее със своя сексуален живот? Пресирани били, не им зачитали правата.. Направо истинска трагедия!