45

Анонимен

преди 6 години

Който е решил да си троши главата да си я троши.Никой не му пречи.

44

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Истуканчисто за троленето, си представих как тръгва с мобилизация. през мостика на варна, предизвиквайки афтършок след афтършок сред седмичните наброски.

43

Анонимен

преди 6 години

До 36Новите герои - носят стикери на спонсори на ръкавите си ... предприемат пътешествия и авантюри струващи стотици хиляди долари - докато у нас - събираме пари с есемеси за болни деца..Ахааа, това те сърби тебе , защото не е поискал, да се "качиш на гърба му", като на върха на планината, той да развее стикерчето на фирмата ти - "келепир бг". Не си можал да спечелиш от него , затуй - "кучата го яли, да мре"!Ами човека точно от това е искал да избяга "за да е начисто" ... със съвестта си!

42

Анонимен

преди 6 години

Ами действайте...работете в посока да помагате самотни майки и семейства в затруднено положение.Има доста фондации, пишете на тях, преведете им пари, но наистина няма никакъв смисъл да обиждате накой достоен, който нищо лошо не ви е направил и по никакъв начин неговите избори не ви касаят.

41

Циник до 39

преди 6 години

Моите герои - бяха отрудените ми родители.Нещо против?Пораснах... и разбрах какво им е струвало - да ме облекат, нахранят, и изучат.Тънка ( е разликата ) днес - между герой и плейбой!

40

реалист

преди 6 години

да почива в мир!за мен обаче е бил наясно какво ще се случи.можем само да гадаем какво го е подтикнало,но за едно мога да кажа,че съм сигурен-завършен егоист.колкото и да са корави за пред медиите роднините му,не е в това въпросът,оставя жена,2 деца,сестра,майка по някакви за мен рационални причини,за адреналин,не за слава,славата я имаше.а дали е герой,всеки си има своите герои,за мен са самотните майки и хората,които гледат семейства с 500 кинта, инвалидите, които се борят с живота въпреки вс

39

Анонимен

преди 6 години

А кои са вашите герои?Защо не чете и прославят е техните постижения, а видите и тролите след всяка статия за Боян Петров?

38

Истукан

преди 6 години

Как да бъде намерен Боян като тръгва без мобилизация, екип и JPS. Как да го намерят? Така не се тръгва сам в такава планина и без сигнални системи. Да се е оборудвал поне с JPS, да е тръгнал поне с още един човек, а не сам. Сега ще си остане в дупката завинаги.

37

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

добре де, кво стана с надеждата, алтъне? ревахте за експедиции, за няма държава, за дайте да дадеме и като кетаеците им писна, го изписахте по фактура, а хоното - на фиш. кой сега е по големия лицемер, тия дето говореха за буря в чаша с вода, или големите моралфагове, защитници, общественици и прочие светски активна доброкачествена плесен?

36

Циник

преди 6 години

Всеки сам - избира "героите" си.Тотална девалвация на морал и истина.Стигна се дотам, че егофрика Петров( никакъв Боян не ми е) бе сравняван с Ботев и Левски! Скоро героите на MARVEL ще заменят портретите им по стените. Само заради този факт - антипатията расте! Новите герои - носят стикери на спонсори на ръкавите си ... предприемат пътешествия и авантюри струващи стотици хиляди долари - докато у нас - събираме пари с есемеси за болни деца Думата е - Декадентен!

35

Анонимен

преди 6 години

До 34Ти освен за пари за друго мислиш ли? Има хора, които не подчиняват всичко на пари.Имат си идеали, ценности, разбирания, които нямат нищо общо с парите...

34

Анонимен

преди 6 години

33, спазвай си сам съвета де.

33

Анонимен

преди 6 години

Може да даде за 30 000лв.за тази експедиция,може би дадени от спонсори,а не може да си вземе такова устройство струващо 100-200 Евро.Луда работа.

32

До умчовци

преди 6 години

Хайде стига се опитвайте да разсъждавате лешояди мижитурковци. Стойте си на дупетата и си мълчете, че за глупостта предел няма.

31

Анонимен

преди 6 години

В интервютата си Боян често споменава, че иска да е на чисто с планината- без кислород, без шерпи..най-вероятно и без най-новите технологични изобретения.Очевидно това е неговото разбиране за чисто изкачване.Той си го избира и не виждам нищо лошо в това.Всеки има право на избор.На мен светогледа на Боян Петров винаги ми е допадал и му се възхищавам много!Поклон!

30

Анонимен

преди 6 години

Не е възможно да не е имал такова устройство.Сигурен съм че някой от експедицията му го е откраднал.При днешните алпинисти има много злоба и завист.

29

Анонимен

преди 6 години

Цялата истерия около загиналия алпинист създадоха журналята и отключиха негативизма и жлъчта на българина оскотял през последните години неимоверно.За умрелите се говорят хубави неща или нищо.

28

Крис

преди 6 години

Сега гледах това In Reach. Естествено е на Garmin и наистина тежи 100 гр. Литиева батерия издържаща до 50 часа в GPS режим. На практика комуникацията с него е чрез писмени съобщения по Iridium сателитна връзка. Май наистина всеки трябва да има такова там.

27

Циник до 14

преди 6 години

"Колко злоба има в България, Боже!"Вчера в статията за починалия в Лондон Христо Ангелов гъмжеше от грозни коментариОт рода - тоя какво е правил в Лондон - та не е събрал 5 000 лири ( да го докарат в България )Обикновен работещ за хляба и семейството си "редови българин". Тази "огромна сума" е събрана от българите в Лондон! Някак по-героично е да се финансират шерпи и хеликоптери - заради бонуса "селебрити"! За частното хоби на още 1 "Ред Бул герой"!

26

Анонимен

преди 6 години

До 22Според мен, ако си беше седял мирно на заадника щеше да е жив.ами то само трупа "не мърда" и си седи "на ***".жив организъм мърда - кой физически, кой мисловно ... но мърда!