5

Неа

преди 6 години

Пак ли ни промотирате кредити ? Стига глупости ! Забелязвате ли ,че в по развитите държави младите си отделят по - рано ? А в нашата родина със средна заплата 600-700 отделянето си е самоубийство !

4

добре казано

преди 6 години

Пример за изкривена новина мой приятели живеят с родителите си защото възрастните няма как да оцелеят с минимална заплата или по лошо масовата пенсия от по 220 лв.Ама шшшшт това не се казва.Друго си е да плювнем по младите а това че някой отглеждат и родители и децата си мислите ли го.

3

пижо, пенда и дженда

преди 6 години

важното е, семейството като градивна единица на обществото да бъде разбито и унищожено, затова ходете да работите при червените светлини в амстердам, не стойте при мама и тате или си търсете свесен мъж, който да се грижи за вас, бъдете феминистки, бъдете силни и независими, но пре***вани 1000 пъти от непознати и хора, на които не им пука за вас!!

2

:):)

преди 6 години

евала мехмед, мн точно

1

Мехмет

преди 6 години

Да, в България живеем с родителите си дори и след 30, но като остареят си ги гледаме , а не ги изхвърляме в старчески домове както е на запад. В Европа старческите домове и разните хосписи и центрове за възрастни хора са цял сектор, подобен на турситическата индустрия по света.