30

Анонимен

преди 6 години

Слабо образование. Далече от технологиите и модерното. Остарели баби преподават 2018, без да се вълнуват от новото. Единствено плюят младите , че висяли на телефоните. Преди 15 гпдини плюха нас, че висяхме през компютрите. ..Да обаче сега имаме заплати от по 1500+ в ИТ сектора . Не благодарение на вас, а благодарение на нас самите. Помислете малко за бъдещето . Децата са умни трябва им правилната посока и образование.

29

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 22А с обществени поръчки....да не говорим.

28

Анонимен

преди 6 години

До УчителкаБез стачка няма скоро да ги вдигнат.

27

Унуфри

преди 6 години

Учителите ще са добре, когато си сменят синдикалния лидер. Янка Такева много ми напомня за Цола Драгойчева.

26

Машинен Инженер

преди 6 години

До УчителкаКато не издържаш твое право си е да напуснеш и да си намериш нормална работа, ела проектирай машини и вземай по 3 бона като мен.

25

Учителка

преди 6 години

До Спиро Благодаря, че ни защитавате! Само да допълня - има паралелки с по 36-38 деца! а милите родители дето пищят срещу нас и с по едно не могат да се оправят!

24

Анонимен

преди 6 години

Платено обучение ще вдигне заплатите, но ГЕРП имат мамини синчета и не плащат.

23

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНикакъв проблем, господине, но ако Вие заемете моето място! С удоволствие!

22

Учителка

преди 6 години

До ЕЛЕОНОРА Госпожо, с удоволствие Ви отстъпвам така "безметежното" според Вас учителско място! Заповядайте и му се радвайте, ако издържите повече от 1 ден!

21

Анонимен

преди 6 години

До 18 Учителка - пишете "в къщи" разделно и сте учител? Такива като трябва да върнат всички учителски заплати, които са взели.

20

Спиро

преди 6 години

До 4 анонимен или не си ходил на училище или нямаш представа от тази професияУчителите работят 6-7 часа имат курсове с децата и преглед на контролни, домашни по 100-120 тетрадкиУчастват в матурите, изпити за 1, 7 и 8 клас, оценки и от 1.09 записват ученицитеОтпуската е 45 дни за година. Ако е лесно наплива ще е голям. И като гледам как не се оправяте с едно дете, а 8ч с 25 деца?

19

Анонимен

преди 6 години

Може 25% са на 600 лева и 25 % на 800 лева. След данък и осигуровка 400 лв. и 600 лв.

18

Учителка

преди 6 години

До Анонимен Мислите,че караме само по 3-4 часа? Ами заповядайте на мое място, с удоволствие ще ви го отстъпя, но ви предупреждавам аз идвам на работа в 06 часа, за да си подготвя нещата, за да огледам какво още има да свърша за класа си, и след това се започва 6-7 часа с пощурели пубертети, а след като приключа с часовете оставам да видя по дневника, кой не е бил на училище,да звънна на родители, да напиша бележници, а вечерта в къщи пък проверявам домашни, контролни, пиша поредни справки

17

срам и позор

преди 6 години

На маймуни ги направихте даскалите ,да ви вземе дявол с маскари.Лекари и учители трябва да взимат поне депутатска заплата.В Полша депутатите си намалиха заплатите,а нашите-йок.

16

НеНаката

преди 6 години

До 8 АнонименАбе ти точно с Наката ли ще даваш пример? Тоя самозабравил се нарцисист. Той ако е пример за образованието ти, много си го закъсал приятелю. Прочети малко история и статии за да образоваш, преди да коментираш глупости.

15

баща

преди 6 години

Аз съм за поне дубъл на сегашните учителски заплати, но при условие за подмяна на поне 50% от сегашния състав. Две деца имам ученици. Поне половината от учителите пунтират дейност. Нямат елементарни умения за работа с деца. Много учители са с липса на базистни познания по преподаваните от тях предмети. Отделно тази професия е ултрафеминизирана. При условие, че много деца се отглеждат само от майки, това е контрапродуктивно.Липсата на модел на мъжко поведение е пагубно за децата.

14

Анонимен

преди 6 години

"По-високите заплати няма да променят уменията им."По-високите заплати ще привелкат младите учители към практикуване на професията си, защото след 5 години повечето от сегашните вече ще са се пенсионирали и ще има голям недостиг на учители.

13

Анонимен

преди 6 години

Тия от снимката приличат на клоуни оная дебелата я какъв гердан е барнала нямат пари ли.

12

учителка

преди 6 години

До АнонименКато толкова завиждате за "голямата отпуска" заповядайте, работете вие 10 месеца под обстрела на агресивни родители с буйни деца! Пък и се опитайте да ги научите нещо! Заповядайте!

11

Анонимен

преди 6 години

ЩО ЗА НАХАЛСТВО САМО ПАРИ ИСКАТ ,