96

Jon

преди 6 години

БГ бизнесът да свиква ,че трябва да си работи сам. Като не плаща ние висшистите ще работим за другите който плащат 10 пъти по-добре.

95

Инженер

преди 6 години

Аз моето образование съм го платил работя още докато учех от 2-ри курс в началото за 2200лв. след това 3650лв. . сметнете данъците и осуговрките на тези пари за 3,5 години до магистър.. и ги сравнете с таксите в НБУ .. Аз съм даже отгоре , надплатил съм образованието..

94

Анонимен

преди 6 години

Тоталитарните селяни простаци не можаха да проумеят нормалната държава и това си е. Да им вземат парите и фирмите и да ги изгонят тях в чужбина.

93

Вяра

преди 6 години

До АнонименНяма такова нещо като безплатно обучение в момента. Какво да правят лекарите тук.Естествено е, че ще си вземат дипломата и ще отидат в Англия , Германия.След като страната осигури среда и нормални условия за работа, тогава лекарите ще останат да работят за страната си.

92

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДЪРЖАВАТА НЕ Е ПЛАТИЛА ЗА ОБУЧЕНИЕТО ИМ. ДЪРЖАВНАТА СУБСИДИЯ Е ОТ ПУБЛИЧНИ СРЕДСТВА!!! ТОВА ГО ПЛАЩАМЕ ВСИЧКИ НИЕ! АИКБ ИСКА С ПУБЛИЧНИ СРЕДСТВА ДА СИ ФИНАНСИРА ЧАСТНИТЕ ФИРМИ. НЕ СТАВА. НО СИ ПРАВИ ИЗВОДА ВЪПРОСНИТЕ "БИЗНЕСМЕНИ" КОЛКО СА ГРАМОТНИ И.... БЕЗЧЕСТНИ.

91

Анонимен

преди 6 години

Не е правилно така и не е естно и от страна на бягащите, има взели дипломи, трудили се обучавали са ги хора с голям стаж отиват на хубави заплати и повече не се сещат, че тази бедна държавица е платила за обучението, е правилно ли е? Май не, нали?

90

Радко

преди 6 години

Някога в зората на демокрацията, първият от нашето предприятие който стана бизнесмен, беше партийният секретар. В момента е мулти милионер, който се подиграва с робите си. Хайде много им здраве.

89

Анонимен

преди 6 години

Хората са прави за заплатите, че са ниски спрямо цените, за повечето работещи на заплата говоря, но за мен трябва да се прмени нещо и за това, че как така за един лекар държавата харчи 30000 лв за обучение и той си взема дипломата и хоп навън, е кой плаща? Като отива да работи в Германия, Англия, еми тогава да си плати обучението. Не е ли така? Значи тук без пари да учи и да отде там, е БГ какво печели, нищо само губи така

88

Анонимен

преди 6 години

Никога между универистетите и бизнеса не може да има съгласие .. Затова в Германия са си направили ФахХохШулета по практически насочени..

87

От Норвегия

преди 6 години

Много отдавна, Бизнес в България е *** дума. Да си докарат ако искат Марсианци да им работят без пари. Ние с брат ми се спасихме.

86

Анонимен

преди 6 години

Бегайте да миете чинии и гледате на черните британци черните бебета.

85

Анонимен

преди 6 години

ТЕЗИ ТЪПАНИ НЕ РАЗБРАХА ЧЕ ВИСШЕТО ОБРАЗОВАНИЕ И ФИРМИТЕ ИМ СА ДВЕ РАЗЛИЧНИ НЕЩА. УНИВЕРСИТЕТИТЕ СА АВТОНОМНИ И НЯМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЕ НА ИМ ОБСЛУЖВАТ СКАПАНИТЕ КРАДЛИВИ "БИЗНЕС" КОЧИНИ.

84

нагледците

преди 6 години

Да плащат образованието на студенти и да си подписват договор с тях.

83

Вяра

преди 6 години

А каква по-точно ще е заплатата-500-600 лв?И то за високообразовани хора!Не , мерси.Няма да Ви робувам, без пари. Или давайте на хората минимум 1500 лв, или си търсете виетнамци! Свърши времето, когато вие определяхте правилата.Сега свят широк.

82

Димитър Томов

преди 6 години

Как се правят на ощипани копеленцата гадни. Висшистите искат да работят в България, но...работа за тях няма. Има хора с по две и повече висши образования, които не могат да си намерят работа по специалността, защото всичките конкурси, организирани от държавната администрация се провеждат за назначаването на "нашите" хора. Фактически, на пазара на труда, свободни работни места има само за работници с неинтелектуален труд.

81

Анонимен

преди 6 години

То един бизес в България... Никакъв професионализъм, никакви стандарти, никакви етика. Българските работодатели ни ebaha 28 години, сега дойдоха и чуждите. Ако имахте мозък и съвест, щяхте да ги използвате още през 90-те. Но винаги едно от двете ви липсва! В следващите години тази държава просто ще изчезне. Няма как да не стане така. В цели райони вече ситуацията е напълно безнадеждна, не просто извън контрол. Нищо чудно, че Ердоган започна фино да ни поднася териториалните си претенции.

80

vXC

преди 6 години

ей тоя бг Частен бизнес, все в държавното канче гледа, все държавата да му поема разходите.. и да му гарантира Частното.Ми като толкова искат бг вишисти да отпускат частни стипендии срещу договор.

79

Давид

преди 6 години

Нали знаете , че всички порно- сайтове са систематизирани :) *** кауши ;) Всяка една от вас казва на мъжете , че знае как да му вземе парите :) Така са и казали защото са я дупчили в лай--ното и пие - спер--*** по уникален за нея и според нея начин :) глупачки :) :) :) Ние го измислихме това и фейса :) И хубавия живот в англосансонските държави пропити от барбитурати :) Скапания ви и евтин живот ви доведе то тази пропаганда :)

78

Анонимен

преди 6 години

Искам го-Стискам го, каза Бг бизнеса и свали гащите.

77

Анонимен

преди 6 години

..за 500 лв на месец.... еми бизнеса,конкурирайте европейските надници..... мда.... конкуренция в капитализма има и на пазара на труда.... така,че - действайте... :)))