142

Анонимен

преди 6 години

Бобито ,на какъв изтребител е летял Александър Покришкин?!Ако си чувал за него....

141

Анонимен

преди 6 години

Руснаците дават жертви колкото три Българии.Американците-колкото за автомобилни катастрофи за година.Докато не усетят яката тояга по яката дупара нема да се освестат.

140

Анонимен

преди 6 години

За Германия много добре знаем, че пpocтитутките са българки, а руските ги търси по света в скъпите модни бутици в Париж, Лондон, Ню Йорк където като чуят руска реч и всички се строяват и започват да се кланят, защото знаят че ще има голям оборот.

139

Анонимен

преди 6 години

Боби пак ли ти бе ***. Предната седмица спорихме, кога почна договора. И ти показах с факти. Лъжецо.Концепцията на Заем-наем дава на американския президент пълномощия да помага на всяка страна, чиято отбрана се смята за жизненоважна за САЩ. Законът за Заем-наем, приет от Конгреса на САЩ на 11 март 1941 година. Много преди 43та идват първите доставки. Охльовв измислен. Вземи я научи тая история.

138

Анонимен

преди 6 години

Червената армия воюва три години срещу Германия сама. САЩ и другите се включват едва когато Русия прекършва гръбнака на Германия.

137

Анонимен

преди 6 години

По-често ходя в САЩ, бил съм и в Русия, работил съм с американци и руснаци. Америка е велика държава, развита и дава възможност на умния да учи и остане там. Американците са практични и тях ги интересува колко долара ще изкарат. Имат самочувствие и е нормално. Руснака е от друго тесто, друг манталитет. С него винаги ще се разбереш. Но като дух и войн е с класи на американците. Способен е на чудеса, на саможертва. Несравними са. И двата народа имат качества. Руснака чете много за разлика от амери

136

Анонимен

преди 6 години

Не, грешиш. Съдът в Страсбург заключи, че "документите", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, са фалшиви. Русия няма нищо общо с разстрела в Катин и това е решението на съда.

135

Боби

преди 6 години

До Анонимен 130Ано умни значителни доставки по Ленд Лиз започват МАРТ 1943 годинаТехеранската конференция е ноември-Декември 1943 вече 9 месеца СССР получава РЕАЛНА ПОМОЩ и няма как Сталин да не признае тази помощ - И каква точно е тази помощ реално? Важната помощ - ХРАНИ, Стругове, Материали за промишлеността с които СССР да произвежда оръжия и влакове и камиони за да се подобри ЛогистикатаОръжията доставяни в СССР са като цяло ПОСРЕДСТВЕНИ

134

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12990% от пpocтитутките в Германия са българки.За Германия не знам, но в света са рускини.Не случайно рускиня в цял свят е синоним на лека жена.

133

Българка

преди 6 години

До dМомче, айде по-спокойно го давай! Няма как един достоен човек да прости предателството и присъединяване към армията на окупатора! Вземи прочети някоя книжка, ама не измишльотини, документалистика нещо... И внимавай какво пиеш и какво пушиш, а?

132

Анонимен

преди 6 години

Само 4% от военното обурудване и оръжия на СССР са доставяни от САЩ. Руснаците нямали валута и плащали в злато, диаманти и други ценни суровини, било е чист обир. Безработицата в САЩ спаднала почти на 0%, САЩ благодеснтвали, по това време възниква проблемът със затлъстяването на населението в САЩ, докато в Русия хората умирали от глад заради германците.

131

Анонимен

преди 6 години

До КатинНяма такова нещо.Тогава руснаците казваха, че ще покажат документи, които сочат, че нацистите са виновни, но това беше поредната им лъжа.Беше ми много интересно и следях процеса.В крайна сметка се оказа, че руснаците са виновни.

130

пора

преди 6 години

Време е руснаците да ни освободят от 20% българи.

129

Анонимен

преди 6 години

Само като гледам армията им... Стегнатост, отчетливо маршируване, родолюбие. ...и затова им свалям шапка! Ние нито имаме армия, нито нашите могат така да маршируват за съжаление. Полицаите ни едни ...с шкембета, ако се затичат за 100м въздух няма да им стигне, затова им бягат Галеви и баш престъпници. Иванчева понеже и тя не може да тича я хванаха

128

Катин

преди 6 години

През 2007 и 2009 г. роднини на полски офицери, разстреляни в Катин, по "заповед на Сталин" сезират Европейският съд по правата на човека. На 18 юни 2012 г. съдът в Страсбург се произнася, че предоставените по времето на Горбачов и Елцин "документи", които сочат, че в разстрела на десетките хиляди полски офицери край Катин е виновен Сталин и съветската държава, се оказали фалшиви. Русия не носи отговорност за масовия разстрел на полски офицери в Катин това e решението на съда.

127

Анонимен

преди 6 години

По време на Техеранската Конференция през 1943 г. Й. Сталин публично признава важността на помощта от САЩ: "Ако не беше американското производство, Обединените нации никога нямаше да спечелят войната."А войната е спечели САЩ , въпроса е затворен още 1945. За това САЩ управлява света. Бягайте да си играете с децата Фантазьорчета форумни.

126

Анонимен

преди 6 години

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

125

Анонимен

преди 6 години

Крим е руски. Въпросът е затворен.

124

Анонимен

преди 6 години

Всички жертви на разстреля в Катин са намерени с личните си документи! Доста странно като се има в предвид, че практиката на КГБ е била точно обратната при масовите разстрели.

123

щом са тарикати

преди 6 години

и са тръгнали да анексират територии , нека се опитат да анексират Аляска !Американците не са украинци ! За броени часове ще им е..... майката на руските алкохолици !