57

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм не е имало и нито болшевики, нито меншевики са твърдяли че има комунизъм. Комунизъм има само в главите на изперкулясалите шорошки ***.

56

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът според изтрещелите болшевики не е тоталитаризъм,аз пък мисля че е по-гаден от нацизма защото нацистите убиват навън а комунистите собствения си народ!Иначе драпаме за ЕС,не ни харесва гречката с кисели огурци и варени картошки за разкош.Не знам явно поколението родено след 1989 година ще влезе в нормални релси а дотогава ще си има милиони кукувци мечтаещи за социализЪма който беше построен на ЗАПАД!Всъщност носталгиците си мечтаят за младините затова им е харесвал соцЛАГЕРА.

55

To6

преди 6 години

Гледайте професор Юлиян Вучков, той го обясни.....

54

А знаете ли че

преди 6 години

Че при масови заплати от 130-220лв. при соца струваха: 1кг. месо 6лв. 1кг. луканка 16лв. 1 кг. сирене -4лв. 1/2 литър водка 4.5лв. чифт джинси (дънки) 70лв.!? Че 1чифт обикновенни обувки-кундури 30лв. 1 костюм 120лв. ....нали не забравихте , че става въпрос за заплати от 130-220лв.

53

Анонимен

преди 6 години

КНДР нали беше сталинистка държава? Хахаха, днес комунистът Ким се среща с най-великите ръководители на САЩ, КНР, Япония, Южна Корея и пр. А бате Боко Али Баба никой не го брои за чип за зеле. А тук смешници седесарски джендита се дърлят и стават за смях.

52

Анонимен

преди 6 години

По-голям фалит от днешния не е имало и по турско.Тогава сме хранели цялата империя. Че по ония чукари нищо не вирее.Сега внасяме зеленчуци дори от Турция. И останалото от Китай - дори мед и икони.

51

Българин

преди 6 години

През соца хората живееха добре, а сега живеят зле.

50

Емил

преди 6 години

До Ludoto LencheАко не беше Хитлер и колегите му от кой тогава руснаците щяха да крадат?

49

Анонимен

преди 6 години

То пък сега като изпомпва потенциала в хората тури му пепел.Сега изпомпва потенциала по краденето.И по бягането по-далече от пропадналата държава.

48

Комундрел

преди 6 години

Ние свикнахме, че Крим е руски. А вие свикнахте ли, че България е в ЕС и НАТО. Ако не сте, не се безпокойте, имате достатъчно време до края на живота си!

47

до 65

преди 6 години

Абсолютно точно.Великото крадене до ден днешен.И после сме имали държава.Имахме.Аре пак вдигат горивото и тока.Честито.Пиша много кратко, надявам се разбрано

46

Василев

преди 6 години

Най-голямото достижение на комунизма беше достъп до безплатно здравеопазване, задължително образование и по стечение на обстоятелствата някаква собственост, която ти дава сигурност!!!Това хич не е малко, като минимум база и социални придобивки!!!Най-лошото беше, че системата не беше жизнено-ефективна и не изпомпваше ресурсите и потенциала, който имаше в хората, като знание,опит и бъдещо развитие, те бяха манипулирани,програмирани послушни пионки!!!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

45

свидетел

преди 6 години

Хубаво е да се върне комунизма да изправим на стената предишните комунистите които станаха капиталисти като откраднаха всичко от народа .Комунистите свалиха Тато, ограбиха банките и спестяванията на хората,създадоха мафията. "ОСЪЩЕСТВИХА ПРЕХОДА" ...НЕ Е ЛИ ТАКА?!?!

44

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен .... По скоро от 20 % определени от професор Иво Христов, като "умни" и "интелигентни" ... !!!

43

Анонимен

преди 6 години

Белене се одобрява от 90 % от българите. Както Народният съд.

42

Анонимен

преди 6 години

Щом търпите да ви управлява Бойко Борисов, значи харесвате тоталитаризма.

41

Анонимен

преди 6 години

Комунизмът от Сталински тип, сам отрече Себе си и се приравни напълно към фашизмът. Хората не могат да живеят в концентрационни лагери пък били те като тези в Бухенвалд и Освиенцим или като тези от типа на ГУЛАГ, Белене, Ловеч и Скравена. Железните завеси, санкциите и противоракетните щитове, сега ограждат само тези, които в миналото бяха оградили и нас с бодливата си тел ... "День победы" беляза милиони човешки съдби, като освобождавайки Европа от фашизЪма, я превърна в Бастион на комунизЪма..

40

Анонимен

преди 6 години

Всяко едно поколение милее за младостта си. Така, че всеки е прав за себе си.

39

Анонимен

преди 6 години

В Китай комунистите като хванат бандит, наркодилър или корумпиран, го водят на стадиона и го разстрелват. После пращат сметката за патроните на семейството му. За това джендитата в България мразят комунизма. Знаят ку.четата какво ги чака.

38

Анонимен

преди 6 години

Комунизъм не е имало никога и никой не е претеднирал, за комунизъм, даже СССР се казваше съюз на социалистически републики, а не комунистически. Комунизма беше само идеал, почнаха да го лансират при демокрацията разни кръпки и други прошлеци да пеят за комунизма колко е страшен и как си отивал да спят , а той никога не е бил, а сега заради евроатлантиеската мизерия плашат с комунизма, с измислени плашила.