535

561

преди 6 години

Очаквах, после спрях да очаквам, работих, струвах, и вече нищо не очаквам. Яд ме е вече много, да ги чета тия работи.И по-зле от нас има, ама не е това посоката.Да знаете: Само малко мисъл позитивни дела ни делят от това да живеем прекрасно!

534

Анонимен

преди 6 години

Лошото е, че прииждате с кошниците с буркани и се хващате да работите за 6-700 лева. Хайде, на момичетата някак допълваме доходите софиянци, ама момчетата не знам как оцелявате?Сетих се, започвате да крадете от местните. Важното е, че всички достойни личности в историята били от провинцията...

533

Анонимен

преди 6 години

На бай ви ***, петото поколение ...

532

Анонимен

преди 6 години

Тоя народ забрави, че е народ ...

531

Анонимен

преди 6 години

Не е въпроса в противоречията ,а истината че шопите са студени,гадни,мързеливи хора- не всички разбира се и имат едни такива обноски,а...ми се...га.Произвеждат въшки и хапват суджуците на тези които ги произвеждат,но имат претенциите да са перфектни.Аве куче което лае срещу ръката която го храни. Приятна Вечер.

530

Анонимен

преди 6 години

Радвам се, че София абсорбира повечето мутри. И още може :) !

529

Анонимен

преди 6 години

Затова няма вече къде да се разминеш в центъра. Защото не идвате провинциалистите.

528

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 564Не са ми нужни комплекси, когато някой нарича мен и децата ми "втора ръка хора", за да се ядосам. И не, не живея в София. Преди обичах да я посещавам, но сега минавам само към летището, защото ме е страх, че някой "кореняк" ще започне да ми обеснява отново на децата ми, как провинциалистите били за зоопарка, защото били като *** като маймуни и дебели, като прасета.

527

Добре дошли селяни!

преди 6 години

Елате, елате и доосерете всичко! Вие можете!

526

Анонимен

преди 6 години

Ужасяващи комплекси имат много от хората от провинцията. Разбира се, там също има много свестни хора. Но и много пaплaч.

525

Софиянеца

преди 6 години

Незнам защо всички селяни мразят София,само я плюят, но работят и живеят в столицата децата им се раждат тук учат тук и като им кажеш че децата им са софянчета скачат на бой обиждат се .разбирам ги до някъде завиждат че не са от най големият и икономически силен град с най много перспективи .стойте си на село .стига сте идвали сирачета София се препълни с *** от малките градове.

524

Съдба

преди 6 години

Боже до какво води бойковизъма!!! Съревнование кое по най най.

523

Стоян

преди 6 години

Паисий:- О ,неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин ...Аз:- Не бе, дядо Пасий, срам ме е, от другите, които се наричат българи, защото им зичетох коментарите в тази секция.Паисий:- Ех Стоянчо, прецака поуката, ама те разбирам !

522

Анонимен

преди 6 години

Пловдив бил голям град! Сигурно!

521

Анонимен

преди 6 години

Та вижте я културата, един рус китеник и два декара очила. Това е визия на креватна труженичка.

520

550 коментара о_О

преди 6 години

И всички се карате помежду си?!!Каква е тая орисия... само нетърпимост и злоба.Ами образоване, етика, възпитание, доброта? Все неща, дето 550 човека под едничка статия, нямат...Ей народе, тъжно е много!

519

Анонимен

преди 6 години

Много се радвам че навремето Пловдивчани са отказали градът да стане столица на БЪЛГАРИЯ,но от друга страна,сега БЪЛГАРИЯ нямаше да е най-бедната държава не в ЕВРОПА,а от целият континент Африка .

518

Анонимен

преди 6 години

Какво общо има Опел Вектра със София, Пловдив или Шумен?

517

До 551

преди 6 години

Ти за пълен член чувал ли си? И не, това не е същото като дебел пeниc...

516

Анонимен

преди 6 години

Пловдивският селянин вижда селянин от Шумен, който живее втора година в София и вече е успял да сложи СВ на вектрата и си мисли, че е видял софиянец. Вижда овчата кожа на задната седалка, зарчето на скоростния лост и потръпва от презрение и погнуса. Толкова да са *** тия софиянци!